GiorgosD Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2011 Σημερα αποφασιστηκε να γινει 2ο τουρνουα στο καζινο θεσσαλονικηςΤεταρτη 29 Ιουνιου στις 5 το απογευμα με BUYIN 300+30 ευρωτο CAP θα ειναι παλι 60 ατομα αλλα τα Levels αυτήν την φορά θα είναι 30'Οι εγγραφες θα ξεκινησουν την Πεμπτη 23/6 στις 4.00 μμΕπειδη καποιοι ειχαν κανει παραπονα για το εισητήριο εισοδου στο καζινοθα πρεπει να ξερετε οτι εχει Δωρεαν εισοδο απο Δευτερα εως Πεμπτη απο 7,00 το πρωι μεχρι τις 8,00 το βραδυ.Συγχαρητηρια στον Αυγερινο για την 1η θεση στο 1ο τουρνουα. Παράθεση
eva-mpi Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2011 γτ τόσο φτηνό?τζάμπα τον χρόνο μας να αφιερώσουμε?επίσης θέλω να ρωτήσω έχει πόκερ τις ώρες που δεν έχει είσοδο?έλα μου_ στον τόπο σου. Παράθεση
AVGERINOS Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Ιουνίου, 2011 Συγχαρητηρια στον Αυγερινο για την 1η θεση στο 1ο τουρνουα.Ευχαριστώ Γιώργο Παράθεση
elegousas Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2011 Εριξα μια ματια στο site του regency και ειχε ημ. εναρξης την πεμπτη 23 Ιουνιου! Ξερει κανεις να πει αν εχουν κανει λαθος στο site η αν εγραψε λαθος τις ημερομηνιες ο giorgos d παραπανω? Παράθεση
baskont Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2011 Φίλε, αυτό που είδες στο site του Regency, είναι το τουρνουά της Πάρνηθας. Regency είναι και το καζίνο της Θεσσαλονίκης, θα βγάλουμε είδηση εδώ στο Pokerland, με τις λεπτομέρειες για το τουρνουά εκεί (δεν διαφέρουν από τις πληροφορίες που έδωσε ο GiorgosD). Παράθεση
elegousas Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2011 Οπα σορρυ, δεν είχαν βγάλει ακόμα αυτό το event . Κάντε ότι δεν το είδατε ....... Παράθεση
GiorgosD Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2011 Αυγερινε την Τεταρτη 29/6 θα σε περιμενω στην εισοδο του καζινο για να τηρησουμετην παραδοση και να μην αλλαξει το γουρι Παράθεση
GiorgosD Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 27 Ιουνίου, 2011 Κατι εμαθα για αναβολη του τουρνουα της Τεταρτης 29/6. Λογω της 48ωρης απεργιας.Αλλα δεν το εχω διασταυρωσει με τον ποκερ μανατζερ.Αυριο θα εχω νεα "εξ αγκυρου πηγης" Παράθεση
Tarestasas Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Πράγματι Γιώργο! Είχα εγγραφεί και εγώ. Την Κυριακή μου τηλεφώνησε ο P.M. και μου είπε ότι λόγω πιθανής συμμετοχής του προσωπικού στην απεργία της 29/6, το τουρνουά αναβάλλεται για τη Δευτέρα 04/07/2011, ίδια ώρα (17.00).Το "ωραίο", βέβαια, είναι ότι πρέπει να πάμε στο HYATT αυτοπροσώπως, να διαγραφούμε από το 1ο τουρνουά και να εγγραφούμε στο 2ο, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε μια βόλτα και πάλι στο καζίνο, να υπογράψουμε νέα αίτηση, να πάρουμε πίσω το 1o buy in, να πληρώσουμε το 2ο buy in κλπ.Δηλαδή, δεν φτάνει που πήγαμε εκεί για την εγγραφή στο 1ο, αντί να γίνεται η αυτόματη εγγραφή μας στο 2ο (για όποιον θέλει βέβαια), είναι δυνατόν να θέλουν να παρουσιαστούμε οι ίδιοι εκεί για κάτι τόσο απλό; Το ρώτησα και η απάντηση ήταν: Ξέρετε ... το Φ.Ε.Κ...Δεκτό μεν αλλά Παράθεση
GiorgosD Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2011 Η γραφειοκρατια στο καζινο θεσσαλονικης ειναι παροιμιωδης.Το ελληνικο δημοσιο ωχριά μπροστα του.ευτυχως δεν ζητησανε αιτηση δεοντως χαρτοσημασμενη σε 3 αντιγραφα για να απεγραφεις απο το αναβληθεν τουρνουα και επισης αλλη μια αιτηση και αυτη δεοντως χαρτοσημασμενη για την συμμετοχη στο επερχομενο τουρνουα.Ημαρτον. Παράθεση
IRAKLAS Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Ιουνίου, 2011 υπαρχουν θεσεις????ξερει κανεις???πολυ τουρμπο δεν ειναι το τουρνουα??? Παράθεση
Recommended Posts