Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημέρα παιδιά, τον τελευταίο καιρό ήθελα να ασχοληθώ με multitabling se 9ρια sng . ξεκίνησα με 4 τώρα παίζω 6, παίζω στα 3.5$ κρατώντας br management (100 bi ). Το ασφαλές δείγμα από όσο έχω διαβάσει σε αντίστοιχα topic στο forum είναι 1-2 χιλιάδες games . H ερώτηση μου είναι πιο είναι το expected avg profit και avg roi για να θεωρηθούμε winning player , όπως επίσης ποτέ είναι σωστό να προσθέτουμε έξτρα τραπέζια, πόσο δηλαδή %roi και πόσο avg profit είναι στα πλαίσια του " υγειούς " να χάνουμε ανά παραπάνω τραπέζι που ανοίγουμε.

Προς το παρών σε πολύ μικρό δείγμα, 105 games (4-5 μέρες ασχολήθηκα λόγο εξεταστικής ), έχω 1.08$ avg profit , 31% roi και 48% itm και αρχίζω πλέον 6 ώρες - 8 ώρες seasons .

Δημοσίευση

Επειδή τώρα ξεκινάς το grinding θα σε συμβούλευα να πας με το μαλακό. Κάτσε στα 4-6 τραπέζια οπού είσαι τώρα και βάλε στόχο 3-5 sesion ανά ημέρα. Μην προσπαθήσεις να δώσεις volume απότομα γιατί το πιο πιθανό είναι να χαλάσει η διάθεσή σου με τα swings . Καλό θα ήταν να κάνεις ανακεφαλαίωση τα παινίδια σου μέσα από βίντεο (όσο αυτό είναι δυνατόν) με κάποιο replayer για να βελτιώνεις το παιχνίδι σου ανακαλύπτοντας και διορθώνοντας λάθη τα οποία κάνεις. Το multitabling προκαλεί εύκολα το λάθος , το οποίο ίσως να μην αντιλαμβάνεσαι την ώρα που το κάνεις . Πόσταρε και μερικές παρτίδες που σε προβληματίζουν . Έχει αρκετούς έμπειρους το pokerland που θα σε βοηθήσουν.

Δημοσίευση

πέρασα από την ίδια φάση πριν μήνες, αλλά με 6max turbo . το ITM και ROI που έχεις είναι μεγάλα . αν και με αυτό το itm θα μπορούσες να έχεις ακόμα μεγαλύτερο roi . στη συνέχεια να περιμένεις να πέσουνε, κύριος αν παίζεις turbo και ακόμα περισσότερο αν ανέβεις stakes (στο επόμενο επίπεδο θα είναι ακόμα εύκολα, αλλά στο μεθεπόμενο θα σοβαρέψουν ). τα stats σου θα τα δεις να σταθεροποιούνται μετά τα 1200-1500 sngs στα stakes που παίζεις. αλλά αν ανέβεις stakes πάνω από τα 15$ θα χρειάζεσαι κατά τη γνώμη μου νέο δείγμα γτ διαφέρει πολύ το παιχνίδι. τον αριθμό τον τραπεζιών μη βιάζεσαι να τον ανεβάσεση. χρειάζεται γερό bankroll και antitilt γτ αν βρεθείς σε άσχημη μέρα πάει στο φούντο το bankroll . μην πας πάνω από τα 6 χωρίς table ninja κατά τη γνώμη μου. κύριος τα πολύωρα multitabling σεσσιονς είναι δύσκολα χωρίς τάβλε ninja . μάθε και το hm η pokertracker και πως να χρησιμοποιείς τα στατς του αντιπάλου (στην ουσία μόνο VPIP και pfr χρειάζεται να ξέρεις για να βγάζεις το range και πόσο δυνατός είναι ) . μόλις αποκτήσεις εμπειρία 2,3 χιλιάδων sngs θα δεις μεγάλη βελτίωση σαν παίχτης . αν θες τπτ συγκεκριμένο ρωτά με. τα ξέρω καλά τα μικρό και low stakes

Δημοσίευση

μην συγκρίνεις roi με turbo sng . o lalimenos απάντησε για 6 max turbo sng. Προσωπικά για μένα τα 6 max turbo sng μπορείς να τα κερδίσεις μόνο αν είσαι supernova και στοχεύεις σε break even καταστάσεις για ευνόητους λόγους. Τα 9 μεν regular το προσδοκώμενο roi με 4-6 τραπέζια είναι αρκετά μεγαλύτερο από το προσδοκώμενο roi σε 6 max turbo σε 9 men turbo και γενικά σε ότι turbo .pros .to roi σου καλό να το τσεκάρεις μετά τα 1000 games .. και προφανώς αυτό που μετράει είναι το μαρούλι δηλαδή τα $ όπου και να τα παίρνεις καλά είναι :)

****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklish

Moderator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ

Δημοσίευση

ευχαριστώ παιδιά για της απαντήσεις, ναι τα νούμερα μου είναι μεγάλα και περιμένω να πέσουν, θα μείνω στα 6 τραπέζια λοιπόν και θα ανεβάσω ξανά τα στατιστικά στα 1000 και στα 2000 games ελπίζοντας το avg profit να έχει στεθεροποιηθεί στο 0.4+ αλλιώς δεν βλέπω κάποιο λόγο να συνεχίσω το grind .

Δημοσίευση
ευχαριστώ παιδιά για της απαντήσεις, ναι τα νούμερα μου είναι μεγάλα και περιμένω να πέσουν, θα μείνω στα 6 τραπέζια λοιπόν και θα ανεβάσω ξανά τα στατιστικά στα 1000 και στα 2000 games ελπίζοντας το avg profit να έχει στεθεροποιηθεί στο 0.4+ αλλιώς δεν βλέπω κάποιο λόγο να συνεχίσω το grind .

όταν φτιάξεις bankroll και ανέβεις stakes η ανεβάσεις αριθμό τραπεζιών η και τα 2 , ακόμα και με μικρό roi μπορείς να βγάζεις καλά κέρδη . το βασικό είναι να μπεις σταθερά στο + . από εκεί και πέρα κουτσά στραβά βρίσκεις τρόπο να αυξήσεις τα κέρδη