Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τωρα που βρηκα παρεα αρεστηκα! :P

Omaha Η/L $1/$1 . Ειμαι big blind με Αh 4h 8c 8s και stack $110.

Παικτης απο mid pos θεση κανει pot bet preflop , $4. Call ο cutoff , call και το button .

α) Ειναι λαθος το call κατά τη γνώμη σας;

Κάνω το call . Το flop είναι 3d 5h 8d .

Τι πιστευετε οτι ειναι σωστο εδω; Να πονταρω το ποτ στο flop ; check ? Πως συνεχιζουμε σε καθε περιπτωση;

Γενικα, ποιο νομιζετε οτι ειναι το πιο σωστο play εδώ;

Δημοσίευση

Το call δεν είναι σίγουρα κακό. Ο raiser έχει 40% AAxx 50% A2xx και 10% κάτι άλλο.

Η γνώμη μου είναι να κανείς bet pot .Του ασκείς τρομερή πίεση, και με Α2 χωρίς high possibility δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει φοβούμενος μην γίνει quartered apo τους άλλους 2 που μιλάνε μετά με κάποιο επίσης Α2. Επίσης μπορεί να "τσιμπήσει " και να πουσάρει με AArags .

Στην ουσία το μόνο φύλλο που φοβάσαι είναι το Α2 με straight και flush draws . Αν δεν είσαι πολύ άτυχος να το έχει, ποντάροντας pot κανείς δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος άλλος με τα draws αυτά χωρίς low

Δημοσίευση

Η γνώμη μου είναι να κανείς bet pot .Του ασκείς τρομερή πίεση, και με Α2 χωρίς high possibility δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει φοβούμενος μην γίνει quartered apo τους άλλους 2 που μιλάνε μετά με κάποιο επίσης Α2. [...]

Στην ουσία το μόνο φύλλο που φοβάσαι είναι το Α2 με straight και flush draws . Αν δεν είσαι πολύ άτυχος να το έχει, ποντάροντας pot κανείς δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος άλλος με τα draws αυτά χωρίς low

Πολυ ωραια και σωστα και "by the book " αυτα που λες φιλε μου, αλλα προσωπικα ενας απο τους λογους που παιζω , στα stakes που παιζω, omaha split ειναι πως η συντριπτικη πλειοψηφια των παικτων ερωτευεται το Α-2! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να κραταει ο αλλος Α-2 και να το πεταξει στο παραπανω floP ... Τουλαχιστο αυτο λεει η οποια εμπειρια εχω σε αυτα τα τραπεζια!

Στο συγκεκριμενο hand , τωρα, εκανα check . Ο δευτερος στη σειρα παικτης εκανε bet τα 3/4 του pot , το button έκανε call και επαιξα raise pot . Τελικα παιξαμε ολοι ρεστα στο flop . Ο παικτης που εκανε το c bet ειχε Queen high flush draw ΔΙΧΩΣ low ή έστω κάποιο low draw ( ... ) , το button ειχε Απλα Α-2 διχως flush draw . Τα turn και river ήταν άνευ σημασιας....