Themis Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Τωρα που βρηκα παρεα αρεστηκα! Omaha Η/L $1/$1 . Ειμαι big blind με Αh 4h 8c 8s και stack $110.Παικτης απο mid pos θεση κανει pot bet preflop , $4. Call ο cutoff , call και το button . α) Ειναι λαθος το call κατά τη γνώμη σας;Κάνω το call . Το flop είναι 3d 5h 8d . Τι πιστευετε οτι ειναι σωστο εδω; Να πονταρω το ποτ στο flop ; check ? Πως συνεχιζουμε σε καθε περιπτωση;Γενικα, ποιο νομιζετε οτι ειναι το πιο σωστο play εδώ; Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 λόγω multiway δν μου φαίνεται άσχημο το call pre . dream flop δν είναι ανάγκη να ποντάρουμε πάντα το pot .καλύτερα να κάνουμε mix τα πονταρίσματα μας με 3/4 κ pot .συμφωνώ με το lead . Παράθεση
greggr Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Το call δεν είναι σίγουρα κακό. Ο raiser έχει 40% AAxx 50% A2xx και 10% κάτι άλλο. Η γνώμη μου είναι να κανείς bet pot .Του ασκείς τρομερή πίεση, και με Α2 χωρίς high possibility δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει φοβούμενος μην γίνει quartered apo τους άλλους 2 που μιλάνε μετά με κάποιο επίσης Α2. Επίσης μπορεί να "τσιμπήσει " και να πουσάρει με AArags .Στην ουσία το μόνο φύλλο που φοβάσαι είναι το Α2 με straight και flush draws . Αν δεν είσαι πολύ άτυχος να το έχει, ποντάροντας pot κανείς δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος άλλος με τα draws αυτά χωρίς low Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 για ποιο λόγο δεν θέλουμε να μας ακολούθήσ-ει - ουν ?επίσης όταν λες να τσιμπήσει τη εννοείς? αν παίζουμε με τραγικό που pusharei αα εκεί τότε pot / pot / pot . Παράθεση
ftq1988 Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 4 way pot σιγουρα καποιος θα εχει a2 imo επιπλεον δεν θες να δωσεις φτηνο turn σε χαμηλο fd αρα bet pot Παράθεση
epithad Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 lead bet τις περισσότερες φορές εκτός και εάν έχεις read ότι ο villain cbetarei πάντα οπότε το c /r το προτιμώ σε αυτές τις περιπτώσεις.επίσης, δεν με πειράζει καθόλου εάν ακολουθήσουν, ίσα-ίσα Παράθεση
plzd2cu Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Υπαρχει σιγουρα ραπ για κεντα και πολλα 2 ζευγάρια που θα κάνουν bet οπότε κατά τη γνωμη μου περιμενε καποιον να πονταρει και μετα ποτ.... Παράθεση
Themis Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Η γνώμη μου είναι να κανείς bet pot .Του ασκείς τρομερή πίεση, και με Α2 χωρίς high possibility δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει φοβούμενος μην γίνει quartered apo τους άλλους 2 που μιλάνε μετά με κάποιο επίσης Α2. [...]Στην ουσία το μόνο φύλλο που φοβάσαι είναι το Α2 με straight και flush draws . Αν δεν είσαι πολύ άτυχος να το έχει, ποντάροντας pot κανείς δύσκολο να ακολουθήσει κάποιος άλλος με τα draws αυτά χωρίς lowΠολυ ωραια και σωστα και "by the book " αυτα που λες φιλε μου, αλλα προσωπικα ενας απο τους λογους που παιζω , στα stakes που παιζω, omaha split ειναι πως η συντριπτικη πλειοψηφια των παικτων ερωτευεται το Α-2! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να κραταει ο αλλος Α-2 και να το πεταξει στο παραπανω floP ... Τουλαχιστο αυτο λεει η οποια εμπειρια εχω σε αυτα τα τραπεζια!Στο συγκεκριμενο hand , τωρα, εκανα check . Ο δευτερος στη σειρα παικτης εκανε bet τα 3/4 του pot , το button έκανε call και επαιξα raise pot . Τελικα παιξαμε ολοι ρεστα στο flop . Ο παικτης που εκανε το c bet ειχε Queen high flush draw ΔΙΧΩΣ low ή έστω κάποιο low draw ( ... ) , το button ειχε Απλα Α-2 διχως flush draw . Τα turn και river ήταν άνευ σημασιας.... Παράθεση
Recommended Posts