Themis Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Συγνώμη, δεν έχω hand history ... 6- handed τραπεζι $1 / $1 PL omaha Η/L . Εχω Ah - Ad - 5h - 4c και ειμαι στο button . Limp από τον παίκτη στο UTG (stack $18), 2 folds , pot bet εγώ στα $5 (stack $80). Call το SB (stack $150) , πάσο το ΒΒ, call ο UTG . Flop : 2s 5s Jd . Το SB ποντάρει pot - $16 , ο UTG κάνει call . Τι κάνουμε; Fold ,call , raise , raise pot ; Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 εντάξει είναι ανάλογα κ με ti αντιπάλους έχουμε να κάνουμε.raise κ raise pot γενικά δεν υπάρχουν σαν επιλογές.δεν εξυπηρετεί τπτ.το pot του sb συνήθως είναι set ,2pairs ,ή combo draw με α-x spades όπως α3,a4 .δεν κερδίζουμε τπτ κ δν διώχνουμε τπτ π μας κερδίζει.προσωπικά κάνω call most of the times κ βλέποντας κ πράττοντας στο turn , εκτός κ αν έχω notes για supertight who donkbets it μόνο με a3 ss που foldarw . Παράθεση
epithad Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 εντάξει είναι ανάλογα κ με ti αντιπάλους έχουμε να κάνουμε.raise κ raise pot γενικά δεν υπάρχουν σαν επιλογές.δεν εξυπηρετεί τπτ.το pot του sb συνήθως είναι set ,2pairs ,ή combo draw με α-x spades όπως α3,a4 .δεν κερδίζουμε τπτ κ δν διώχνουμε τπτ π μας κερδίζει.προσωπικά κάνω call most of the times κ βλέποντας κ πράττοντας στο turn , εκτός κ αν έχω notes για supertight who donkbets it μόνο με a3 ss που foldarw .+1ακριβώς αυτά ετοιμαζόμουν να γράψω Παράθεση
Themis Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Ας υποθεσουμε οτι κανουμε το call και το turn ερχεται 2-αρι. Το board ειναι 2-J - 5-2. Ο αντιπαλος πονταρει και παλι το pot . (προφανως δεν λαμβανω υποψη τον 2ο παικτη που ειναι ηδη all in πρακτικα απο το call του στο flop ).Τον βαζουμε απευθειας σε full house και παμε πασο;;; Το να κρατα J 5 με καποιο flush ή low draw , και να εκανε το ιδιο play δεν ειναι επισης πιθανο;;;Δεν ηταν αυτη η εξελιξη του hand - απλά παιρνω αφορμη απο την παρατηρηση του LUA οτι το raise δεν εξυπηρετει σε κατι. Δεν το αμφισβητω αυτο που λες σε καμια περιπτωση, απλα με βαση αυτό επλασα αυτο το υποθετικο hand στο μυαλο μου... Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 γεια σου θέμη.για μένα είναι fold .με το δίπλωμα του 2ριου, το είπες μόνος σου αν μας potarei κερδίζουμε μόνο το j5 με combos .βέβαια είπαμε,αν ο villain δν νιώθει, οκ i put them in .πάντως κ με αυτό το υποθετικό σενάριο,στο φλοπ σε ti μας εξυπυρετεί το raise ? Παράθεση
epithad Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 από cash δεν έχω σχεδόν καθόλου εμπειρία, ωστόσο δύσκολα εκεί το sb ποντάρει 2 φορές από μπροστά με j5 + draw , τις περισσότερες φορές εκεί θα έχει full οπότε το call είναι - ev τονίζω πως το lead στο flop το 90% των περιπτώσεων είναι set ,τουλάχιστον αυτό έχω διαπιστώσει εγώ Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 είναι υπερβολικό το 90% που δίνεις.άνετα όπως προείπα έχει α3,α4 με spades , 2 pairs κ κάποιοι random ακόμη κ σκέτο lo draw .γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε με τi παίχτη έχουμε να κάνουμε. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 είναι υπερβολικό το 90% που δίνεις.άνετα όπως προείπα έχει α3,α4 με spades , 2 pairs κ κάποιοι random ακόμη κ σκέτο lo draw .γι αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε με τi παίχτη έχουμε να κάνουμε.Στα stakes που παιζω - και δεν ειναι τα ψηλα - εχω παρατηρησει το φαινομενο που περιγραφει ο epithad . Δηλαδη σε αυτες τις περιπτωσεις , στην πλειοψηφια των περιπτωσεων ο παικτης εχει set . Το play που περιγραφεις Lua , το παρατηρω με παικτες που εχουν τιλταρει (ειδικα αν εχουν χασει προσφατα μεγαλο ποτ και ψαχνουν ευκαιρια να τζογαρουν πλεον) ή που, οκ, σε καθε pot ειναι με το δαχτυλο στο raise ... Οποτε, τελικα, καταληγουμε στο ιδιο συμπερασμα - οτι παιζει μεγαλο ρολο ο παικτης και η συμπεριφορα του στο τραπεζι...Παντως νομιζω οτι πρεπει να βελτιωσω τον τροπο που αντιμετωπιζω το ΑΑ2 και το ΑΑ3... του εχω δωσει πολυ μεγαλυτερη αξια, μεσα στο μυαλο μου, απο αυτη που εχει στην πραγματικοτητα... εκτος και αν οι σκεψεις μου ειναι τοσο results - oriented μετα απο καποια ατυχα hands ...Για την ιστορια, στο συγκεκριμενο hands εκανα re pot και παιξαμε ρεστα. Για να πω την αμαρτια μου, ουτε καν περασε απο το μυαλο μου οτι θα μπορουσε να κρατα set ... Με θολωσαν οι Ασοι μαλλον - κλασσικο λαθος amateur player -. Ο αντιπαλος κρατουσε αν δεν απατωμαι 2-2-3-4 (για το 2-2 ειμαι σιγουρος προφανως, τα αλλα δυο φυλλα δε θυμαμαι καλα), και τα turn και river δεν εδωσαν κανενα low - μαλιστα στο ρίβερ ηρθε ενα 5-ρι ακομα. Ο τριτος παικτης του hand κρατουσε Α-3.Ερωτηση : οντας στο SB με 2-2-3-4 και βλεποντας τον παικτη στο button να κανει pot raise , ειναι σωστο το call ; Η λογικη λεει οτι ο raiser θα κρατα εναν τουλαχιστο Ασσο - δλδ χανουμε ενα τουλαχιστον out που θα μας δωσει το nut low ....ΥΓ Εχω δει τις απαντησεις και στα αλλα σχετικα με το Omaha h / l posts , απλα ακομα δεν βρηκα χρονο να απαντησω... Ευχαριστω για τις απαντησεις παντως, η συζητηση που γινεται ειναι ακρως διαφωτιστικη.ΥΓ2 :@#@#%@# τους ασσους... final table , 7ος στους 9, πιανω Α Α 3 7 single suited στο ΒΒ. Μin raise από τον cutoff , re raise εγω στις 10.000 και μενω με 5.000 . call ο cutoff , που με καλυπτει.flop Κ Q 9 . πονταρω τις τελευταιες μου 5000 , auto call με Α-J Τ 9 Double suited .... Drawing Dead από το flop ......DRAWING DEAD σε OMAHA H L από το flop ?!? Κατάντια...!!!!Υπηρχε απλο call εκει και checK / fold στο flop ?..... Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 δεν μ αρέσει το 2234 call .well played το aa37 ul . γτ είμαστε drawing dead ?ps όντως ωραίες συζητήσεις. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Ε, Ενταξει, εννοεις ότι εχω πιθανοτητες για runner runner full house ... Χαχα, οταν ειδα τι φυλλα κρατουσε ο αντιπαλος, ουτε καν σκεφτηκα αυτη την εκδοχη ! Παράθεση
epithad Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 εντάξει ίσος είναι υπερβολικό το 90%, αλλά μιλούσα γενικά και όχι για την συκγεκριμένη παρτίδα, (καθώς εδώ είναι αρκετά heavy το board και μπορεί άνετα να κρατά α3.α4 ss ) δηλ. όταν έχει προηγηθεί raise pre και παίχτης από αρχική θέση ποντάρει δυνατά σε multiway pots εεε τις περισσότερες φορές εκεί βλέπω σετ .(μιλάω πάντα για low mtt ,όπου συνήθως τα πονταρίσματα αντιπροσωπεύουν ακριβώς αυτό που κρατά)Τώρα όσον αφορά to call του sb ούτε μένα μ'αρέσει γιατί πολύ απλά πέρα από την δυναμικότητα του hand (2234) ο τρίτος τις παρέας έχει πολύ μικρό stack και θα αναγκαστώ να πέξω hu εκτός θέσεις σε ήδη φουσκωμένο pot.Γενικά όμως μ'αρέσει να βλέπω φτηνά φλοπ με τέτοια φύλα (3 του wheel )από late p σε αρχικά στάδια και multiway pots γιατί όπως ανέφερε ο greg σε άλλο thread , γενικά χάνεις λίγα αλλά τέτιου είδους φύλα κερδίζουν μεγάλα ποτ.Όσον αφορά το aa37 Θέμη δεν νομίζω ότι χορά συζήτηση wp και προχωράμε παρακάτω Παράθεση
Themis Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Thanks epithad . Με την ευκαιρια, μια που συζηταμε για χαμηλων stakes ΜΤΤ, ποια προτιμας να παιζεις;;;Εχει αρκετα, την ημερα, το Full Tilt αλλα καθυστερει τοσο πολυ στα cash outs του, που μου την εχει βαρεσει. Στο δε Pokerstars το επιπεδο ειναι, οσο 'ναναι, καπως υψηλοτερο απο τα αλλα.Μια πρωτια που εκανα τελευταια, την εκανα στο Party , σε ενα μεσημεριανο τουρνουα - νομιζω ηταν με rebuys . Εχεις υποψη σου αλλα ΜΤΤ' s σε αλλες πλατφορμες; Παράθεση
epithad Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2011 Θέμη είχα σκοπό να κάνουμε μια τέτοια συζήτηση , θα επανέλθω το βράδυ καθώς δεν έχω χρόνο τώρα Κυρίως πέζω ps και teleytaia (όσον αφορά τα hi /lo mtt ) party poker . Παράθεση
epithad Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 PS υπάρχουν αρκετά, βασικά εγώ έχω επιλέξει κάποια τα οποία θεωρώ ότι έχουν value 5.5$+ fixed limit , είναι όμως κάθε πρωί περίπου στις 9-9.30 εάν θυμάμε καλά.είναι ελάχιστοι οι regulars (έως καθόλου) ,λόγο ώρας όμως το πέζω σπάνια. Είναι μακράν το πιο εύκολο τουρ, το έχω πέξει 4 φορές από της οποίες 1 φορά το σήκωσα και άλλη μια δεύτερος Στις 13.05 υπάρχει το 16.50$ (6 max ), 1k G , ορέο τουρ, αρκετά πιο loose και δεν μαζέβει πολύ κόσμο (γύρο στα 100), έχει όμως αρκετούς regs Eνδιάμεσα σε αυτά και μετά της 13 υπάρχουν και αλλά 2.2$(1k G ) & 3.3$ (750 G ) τα οποία όμως μαζέβουν αρκετό κόσμο (πάνω από 400), αρκετά εύκολο όμως το field .Το απόγευμα (από της 3 και μετά ) υπάρχουν δύο 33$ ένα 22$ και ένα 16.5+ τα οποία όμως δεν τα πέζω σχεδόν καθόλου, λόγο br και επίσης είναι γεμάτα regs .Το βράδυ ( 8 η ώρα νομίζω ) υπάρχει το 5.5$ + 25 add on NL ( παιδική χαρά, σε κάθε χέρι έχει τουλάχιστον 2 all in από τα πρώτα level κιόλας)Το άλλο αγαπημένο είναι το 5.5 + (4k G ) στις 8.30 ένα μείγμα από regs και απλά περαστικούς.Στις 21.30 υπάρχει και άλλο ένα 4.4$ (1.5κ G ) σπάνια όμως το πέζω .Συνοψίνοντας, προτείνω (εάν μπορείς τις ώρες αυτές ) το 5.5+ F .L το πρωί , το 16.5 και το βραδυνό 5.5 +. Party Poker Έχω ξεχωρίσει 2 τουρ τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τις PS (αρκετά πιο εύκολα ) το 6+ το μεσημέρι (1 η ώρα νομίζω) και το 22$ το βράδυ sτο οποίο όσο παράξενο και εάν φενεται το field είναι αρκετά πιο εύκολο από το 6+ Υπάρχει και άλλο ένα πριν το 22, 2.2$+ εάν θυμάμε καλά.Τώρα από άλλες πλατφόρμες δεν έχω ιδέα τη γίνετε, με ενδιαφέρει και μένα, οπότε οποίος γνωρίζει ας βοηθήσει. Παράθεση
Recommended Posts