Konstantinidis Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2011 Θελω να ρωτησω κατα ποσο μετραει η τυχη σε ΜΤΤ ;Βασικα κανω double up αμα πιασω κανενα two pair κ.λ.π. αλλα μεταμε πιανει μια κακοτυχια και δε πιανω κανενα καλο φυλο.Παω καλα φτανω π.χ. θεση 5 και μετα σταδιακα πεφτω 60 κ.λ.π. ωσπουτελικα κανω μια βλακεια ,αφου χασω την υπομονη μου, και χανω.Μερικες φορες ολα πανε καλα , αλλα παρατηρω οτι αφου φτασω π.χ. 5οςκαι να εμπαινα σε ολες τις παρτιδες παλι θα εχανα σταδιακα τα chips μου γιατιδε πιανω κανενα φυλο.Εχω κερδισει 2 τουρνουα των 9$ αλλα παρατηρω οτι ενω εχω μαθει ορισμενακολπα για να αυξησω το stack μου μετα λογω τυχης δε μπορω να τον αυξησω !Κανενα hint για το τι να κανω ; Ή απλως να το δεχθω οτι μερικες φορες θα ειμαιατυχος και μερικες φορες τυχερος ; Βεβαια εκει καταλαβαινεις ποσο μετραει η τυχη και εαν τελικα αξιζει να παιζεις δεδομενου της μεγαλης ποσοτητας που παιζει ρολο. Παράθεση
ifestos1984 Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 καλησπέρα φίλε μου παίζω 2 χρόνια έχω δει αρκετά mtt θα σου πω κάτι που μου το έμαθε κάποιος ο οποίος παίζει 20 και χρόνια πόκερ! πόκερ δεν είναι να έχω ένα καλό χέρι κ να το παίζω πόκερ είναι να διαβάζω τους αντιπάλους μου να βλέπω με τη φίλα μπενουν να βλέπω με πια φίλα αν τα είχα θα μπορούσα να τους τρομάζω ότι τα έχω κ να ΚΛΕΨΩ το ποτ τώρα αν θες κ την δική μου γνώμη σαφώς παίζει σημαντικό ρόλο τη κρατάς να βλέπεις μια μια της παρτίδες να μην παίζεις όταν εστανεσε κουρασμένος είναι πολύ σημαντικό έχεις φάει κάποιες ητές προσπάθησε να το ξεπεράσεις κ συνεχεισε να βάζεις τα λεφτά σου προστα στις πθανότητες οπότε αυτό γίνετε ! Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2011 ITS BASED ον DECISIONS (CORRECT )παίζει ρόλο και η τύχη εάν όμως παίξεις τους ANTIPALOUS / ΒΟΑΡΔκαι είσαι AGGRESSIVE τότε δικό σου είναιεγώ προσωπικά είμαι LOOSE ARXIKA ανεβάζω STACK - μετά περιμένω περιμένω.... Παράθεση
Recommended Posts