Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Σκεφτομαι να αγορασω το PT3 για micro stakes (buy in στα SnG μεχρι 11$)...

Αν και το κοστος αποτελει ενα σημαντικο ποσοστο του BR μου, το βλεπω σαν επενδυση

απλα θα θελα να ρωτησω σε τι θα βοηθησει επιγραμματικα το παιχνιδι μου?

Παιζω μονο full ring SnG's με μεγιστο buy in 3,30 €.

Ευχαριστώ,btw αν καποιος ενδιαφερεται να πουλησει την δευτερη αδεια χρησης ας ενημερωσει...

Δημοσίευση

φίλε τη roll έχεις? στα micro στακές δεν είναι και πολλή χρήσιμο αυτό γτ είναι κακοί παίχτες δεν είναι και πόλη χρήσιμο στα ίδια στακές παίζω και εγώ αλλά δν είχα κάποια τέτοια αναγη απλά ψαχνε για τον χειρότερο παίχτη στο τραπέζι απομόνωση τον και μετά θα είσαι σε καλό δρόμο

Δημοσίευση

μια χαρά χρσιμο είναι . μπορείς να βάζεις αντιπάλους σε ρανγε και να κανείς call με dominating φύλλα η hero folds . αν πχ δεις ένα παίχτη με vpip37 και pfr32 να κάνει raise utg και στο δικό σου reraise να στα γυρνάει allin ενώ κρατάς 99 η Aq είναι εύκολο call . αν πάλι ο utg κνει raise και έχει vpip8 και pfr8 πρέπει να σκεφτείς να πασάρεις μέχρι και ΑΚ η JJ. τέτοιες αποφάσεις κρίνουν το paixnidi

Δημοσίευση

Μια τελευταια ερωτηση: Αρχιζει την καταμετρηση και αναλυση των φυλλων που παιζω μετα την εγκατασταση η βρισκει ολα τα φυλλα που εχω παιξει απο την μερα που εγκατεστησα το poker client software?

Δημοσίευση
Μια τελευταια ερωτηση: Αρχιζει την καταμετρηση και αναλυση των φυλλων που παιζω μετα την εγκατασταση η βρισκει ολα τα φυλλα που εχω παιξει απο την μερα που εγκατεστησα το poker client software?

αμα κρατας hand history μετα την εγκατασταση βρισκει μονο του ολα τα χερια και τα περναει

Δημοσίευση

Καλησπερα στη παρεα.

θελω να κανω 1επισημανση οσο αφορα το συγκεκριμενο θεμα και το χρηστη του για να σωσω χρονο απο αλλους.

Χαιρομαι που υπαρχουν παιδια εδω οι οποιοι ειναι προθυμοι να βοηθεισουν αμεσα αλλα το μελος κερκυραιος ειναι απο αυτους που βαριουνται να κανουν εστω 1search για να πληροφορηθουν για το θεμα που τους ενδιαφερει.

Εδω και 4 μερες προσφερθηκα να του δωσω αυτο ακριβως που ζηταει στο ποστ,αλλα μετα απο ερωτησεις του σε π.μ του τυπου ειναι lifetime η άδεια του pt3? γιατι βαριεμαι να ψαχνω και αλλες παρομοιες τελικα αποφασισε σημερα οτι οκ το θελω στειλε μου το κωδικο και παω μετα να αγορασω paysafe να σου στείλω... (εσυ μου λεει, μου εστειλες μυνημα πρωτος να τ`αγορασω απο σενα )

ελπιζω να καταλαβαινετε το λογο που χρησιμοποιει το land :evil: