panospol4 Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2011 Είμαι σε ένα τραπέζι 6-μαξ στο Ποκερσταρς και ολοι έχουν πάει πάσο στο small blind μου. Εγώ κάνω raise 3-χ και ο βίγ blind κάνει call .Παιζουμε 0.10/0.25 εχω $30 και έχει $27.Το flop 5s - 2c -Τs και κρατάω πεντάρια στο χέρι. Ποντάρω $1 και κάνει call .Το turn άνοιξε 3 και ποντάρω $3 σε ποτ $3.5 περίπου. Call ο άλλος.Το river 7h δεν με φόβισε απλά τον άφησα ίσως να θέλει να ποντάρει και έκανα check . Τελικά πόνταρε περίπου το μισό pot . Εγώ δεν πίστευα ότι είχε κάτι καλό και μπήκα all ιν. Ο άλλος έκανε το call με Α-4.Εγώ μπορούσα εκεί να μην χάσω όλη τη στάκα μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2011 Δε νομίζω ότι μπορείς να αποφύγεις σε αυτό το σημείο να χάσεις όλα τα χρήματα σου. Με το all in παίρνεις μέγιστο value . Αν πιστεύεις ότι δεν κάνει call σε all ιν πολύ συχνά, τότε κάνε reraise . Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2011 Εκανε call απο το BB σε blind vs blind, αρα εχει wide range και δεν μπορουμε να τον βαλουμε ευκολα σε hand, αλλα και παλι εκει δυσκολα δεν χανεις χρηματα..Στο river θα πονταρα εγω πρωτος για να μην χασω value παντως, αν κανει re-raise all-in δεν περιμενω να εχει πολλες μπλοφες απο τη στιγμη που εχεις δειξει δυναμη στο hand, big over pairs θα τα ειχε κανει 3bet/ να εχασε το fd και να το εκανε αυτο θα μου περναγε απο το μυαλο αλλα περισσοτερο σκεφτομαι οτι μαλλον χανω..Δε μας λες και τι ηταν ο αντιπαλος ομως? Παράθεση
panospol4 Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2011 Ο αντίπαλος έπαιζε 18/15, έχω περίπου 200 παρτίδες στο ιστορικό. Παράθεση
STAVVY Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2011 κακό το τσεκ στο ριβερ. κανεις 5ε βαλιου μπετ και καλλ στο αναπόφευκτο ρεραισε x2 -x3 , ή και κολοσιαίο πάσο σε αλλ ιν. Παράθεση
Recommended Posts