Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Είμαι σε ένα τραπέζι 6-μαξ στο Ποκερσταρς και ολοι έχουν πάει πάσο στο small blind μου. Εγώ κάνω raise 3-χ και ο βίγ blind κάνει call .

Παιζουμε 0.10/0.25 εχω $30 και έχει $27.

Το flop 5s - 2c -Τs και κρατάω πεντάρια στο χέρι. Ποντάρω $1 και κάνει call .

Το turn άνοιξε 3 και ποντάρω $3 σε ποτ $3.5 περίπου. Call ο άλλος.

Το river 7h δεν με φόβισε απλά τον άφησα ίσως να θέλει να ποντάρει και έκανα check . Τελικά πόνταρε περίπου το μισό pot . Εγώ δεν πίστευα ότι είχε κάτι καλό και μπήκα all ιν. Ο άλλος έκανε το call με Α-4.

Εγώ μπορούσα εκεί να μην χάσω όλη τη στάκα μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Δημοσίευση

Εκανε call απο το BB σε blind vs blind, αρα εχει wide range και δεν μπορουμε να τον βαλουμε ευκολα σε hand, αλλα και παλι εκει δυσκολα δεν χανεις χρηματα..Στο river θα πονταρα εγω πρωτος για να μην χασω value παντως, αν κανει re-raise all-in δεν περιμενω να εχει πολλες μπλοφες απο τη στιγμη που εχεις δειξει δυναμη στο hand, big over pairs θα τα ειχε κανει 3bet/ να εχασε το fd και να το εκανε αυτο θα μου περναγε απο το μυαλο αλλα περισσοτερο σκεφτομαι οτι μαλλον χανω..

Δε μας λες και τι ηταν ο αντιπαλος ομως?