Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα bluff μανιακς. Μπλοφάρω πολύ συχνά και τελευταία με πιάνουν στα πράσα. Αποφάσισα λοιπόν να συζητάω κάποια σποτς για μπλόφες στο φορουμ σας που διαβάζω πολύ καιρό και βλέπω ότι μερικοί έχουν καλές γνώμες.

Η παρτίδα παίχτηκε με εμένα στο βίγ blind σε μάχη με το small.

PokerStars Game Tournament $10+$1 USD Hold'em No Limit - Level VII (125/250) -

small blind (4930 in chips)

Εγώ (4293 in chips)

Όλοι πάσο, έχω στο big blind [7h 3d]

small blind: calls 125

Εγώ: checks

*** FLOP *** [Kh 2c Td]

small blind: bets 250

Εγώ: raises 518 to 768

small blind: calls 518

*** TURN *** [Kh 2c Td] [Tc]

small blind: checks

Εγώ: bets 1128

small blind: calls 1128

*** RIVER *** [Kh 2c Td Tc] [Ac]

small blind: checks

Εγώ: ?????? (3rd barrel αλλ ιν ή όχι??)

Δημοσίευση

Εγω δεν θα πεταγα στην θεση του Κ που μαλλον εχει (στην χειρότερη) οπότε μαλλον πρεπει να εγκαταλείψεις. Κατα την γνώμη μου you overplayed the hand . Δεν εχεις δειξει δυναμη πρεφλοπ, και σου προτεινω τις μπλόφες σου να τις στηριζεις γενικοτερα σε καποιο πλανο και να διαλεγεις γενικα αντιπάλους ικανους για πάσο.

Δημοσίευση

όχι... με το play που κανείς πρέπει να γνωρίζεις πάνω κάτω τι ψέμα πουλάς στον αντίπαλο και ο αντίπαλος πως το βλέπει..με το check σου preflop τι μπορεί να κρατάς σ αυτό το board που κάνει raise στο bet του?weak Κ μόνο για τα μάτια του σ αυτό το rainbow flop ...Το ΚΤ συνήθως θα το έκανες raise pre και με Τ θα έκανες just call στο bet του .Aπ τη στιγμή που σου callarei και το turn είναι πιθανoν αν δεν έχει Κ να έχει ακόμα και Τ οπότε το παράτας...Αν κανείς all in στο river κανείς polarished το hand σου γιατί έτσι θα παιζε μόνο το 22,Τ2 μετά το σναππαρισμα του στο turn και πολύ βαριά το QJ που συνήθως σε τέτοια spots δεν είναι στο range σου...

Δημοσίευση

αν είχε οποιοδήποτε ζέβγος θα έκανε λογικά μπέτ πριν το φλοπ. άρα αφού σου κάνει κολ στο φλοπ και στο τέρν σημαίνει έχει κάποια σύνδεση με το φλοπ. είτε κ είτε 10 είτε jq straight draw .το ρίβερ είναι Α αν είχε 10 και σου έκανε τραπ στο τέρν δεν το πετάει. αν έχει jq ,έχει συμπληρώσει την κέντα αν έχει κ πάλι δεν το πετάνε ειδικά στο ίντερνετ σε μάχη με μπλαιντς, ο( Α ρίβερ δεν τον φοβίζει αφού λογικά θα έκανες μπέτ πριν το φλοπ αν τον είχες) . Άρα όλα τα πιθανά σενάρια είναι εναντίων σου και μια μπλόφα είναι απαγορευτική σε αυτό το σποτ...εκτός αν σε κατάλαβε και σε είδη με αέρα για να σου το κλέψει στο ρίβερ, αλλά αυτό είναι πολύ απομακρυσμένο σενάριο .Κάνε μακ!! μην δείξεις φύλλα και γίνεις ρεζίλι..χεχε..

Δημοσίευση

Ίσως ένα εξαιρετικά κακό slow play preflop με ζευγάρι (JJ QQ, ειδικά αν είχατε κάποιου είδους προιστορία στα blinds και πήγε να σε παγιδεύσει) μπορεί να εξηγήσει το πάσο στο river (και το παθητικό παιχνίδι στα άλλα streets με τον Ρήγα και τα 10άρια στο board ). Ήσουν τυχερός πάντως, η μπλόφα δεν ήταν καλή, συμφωνώ κι εγώ με τους παραπάνω.

Δημοσίευση

ίσως είχε απλά επαφή το 2 και δεν σε πίστευε, ίσως είχε αέρα και μπήκε να σου το κλέψει, ίσως και μικρό ζευγάρι που δεν το έκανε μπέτ πριν το φλοπ...Το ότι πέρασε η μπλόφα εκεί είναι τυχαίο γεγονός. Συνήθως δεν θα πάνε πάσο σε τέτοιο σποτ.Να χαίρεσαι που έπεσες στην εξαίρεση του κανόνα, αλλά είναι απλά εξαίρεση, μην το παρακάνεις.

#Αν είναι ευκολο πόσταρε και τη συνέχεια της παρτίδας με την μπλόφα στο ρίβερ