kasspav Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Εχουμε δειξει TAG image . Ο αντίπαλος εχει δειξει οτι το κατεχει το αθλημα και ειναι solid . Εχουμε 2 limps από EP, και κανω raise 5x + limpers στα 35 οπως εχω κανει καθε raise μου . Έχει ακούσει το τραπέζι οτι σε 15λεπτα οτι φευγω.Το χερι μας Ακουπα Αμπαστουνι . Εχουμε 800ευρώ, και μας καλυπτει με 1000Call ο αρχικός limper ο οποίος σε προηγουμενο χερι ειχε πάει πάσο σε μας JTs διοτι ειπε οτι δεν ηθελε να το παιξει oop . Φλοπ 678 ολα σπαθιά. Check αυτος, check και μεις. Τυρν 8μπαστουνι. Check αυτός , bet 55 εμεις. Call ...Ρίβερ Τμπαστουνι, και κανει lead 120 στα περιπου 180 που εχει μεσα.Ειναι γεγονώς ότι πιθανώς χάνουμε...υπάρχει πάσο, διοτι snapara αηδιασμένος και ξερωντας οτι εχανα? Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Γιατί κάνεις check στο φλοπ?? Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Γιατί κάνεις check στο φλοπ??Λόγω BR management ...lol Δεν πάω πάνω να ρισκάρω, το ξερω οτι ειναι βετ αλλά σε τετοιο φλοπ θέλω να ξεκινάω από το τυρν τα στοιχηματά μου ό,τι και να εχω. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Γιατί κάνεις check στο φλοπ??Λόγω BR management ...lol Δεν πάω πάνω να ρισκάρω, το ξερω οτι ειναι βετ αλλά σε τετοιο φλοπ θέλω να ξεκινάω από το τυρν τα στοιχηματά μου ό,τι και να εχω.Δεν εχει νοημα να παιζεις scared money ομως γιατι θα παιζεις sub optimal οπως τωρα.. Επισης τα περισσοτερα turn ειναι πιο δυσκολο να τα παιξεις απο το flop..Για το hand τωρα νομιζω εχεις και με το παραπανω την ποκερικη γνωση να καταλαβεις τι πηγε στραβα αν το κοιτάξεις καλυτερα.. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 σορρυ διάβασα λάθος το hand wp για εμένα. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Γιατί κάνεις check στο φλοπ??Λόγω BR management ...lol .Θεωρω οτι ειμαι κλασεις κατωτερος παικτης απο σενα , Παυλο, στο Hold em ... Αλλα αυτη την απαντηση δε την περιμενα Αν παιζεις με scared money ... το ξερεις οτι αργα η γρηγορα θα βγεις χαμενος. Υποθετω οτι περιμενεις την καταλληλη στιγμη για να βαλεις τα λεφτα σου μεσα, αλλά και πάλι, νομιζω οτι το να παιζεις πανω απο τα ορια σου, οπου και αν παιζεις, ειναι μαλλον λαθος τακτικη. Δεν ξερω, εσυ τι λες;;;"Just my 2 cents !!" Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 παιδιά το να μην βαράς τους άσους στο χειρότερο flop που γίνετε να ανοίξει δν σημαίνει ότι παίζεις scared money , pot control λέγετε nothing wrong about that ... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Και εγώ θεωρώ πως παίχτηκε σωστά εκτός από το call στο river. Θα μπορούσες ίσως να κάνεις check behind και στο turn και να κάνεις call ένα ποντάρισμα στο river που θα ήταν αρκετά μικρότερο από 120. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 στο turn είναι super standard bet το όλο θέμα είναι αν θα callarei το river .πιστεύω κρίνετε από αρκετά πράγματα. 1. αν πιστεύεις οτi ο αντίπαλος σου είναι ικανός για τετιο μοβε2. το range που σε vazei είναι σίγουρα χειρότερο από αυτό που έχεις έτσι όπως πήγε το χέρι οπότε μπορεί να πιστεύει ότι έκανες απλά ένα late cbet κ θα foldareis easy .3. λες ότι φεύγεις σε 15 λεπτά αν ο αντίπαλος είναι thinking θα ξέρει ότι δν θες να μπλέξεις σε marginal καταστάσεις. Παράθεση
amaxos1 Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 προσωπικά εμένα μου αρέσει το check στο flop και γενικά όπως το έπαιξες,απλά θέλει πάσο στο ρίβερ.τώρα όσον αφορά το cbet στο φλοπ η λογική λέει ότι θα έπαιρνες το call του ειδικά άμα σε έβαζε σε ΑΚ και σε παίρ preflop να σε είχε,το board ήταν περιέργο και θα μπορούσε να σε πετάξει σε turn ή ρίβερ.δύσκολα θα foldare ή εκτός άμα είχε κάτι σε κq suited άλλου χρώματος και τον πέταγε έξω το board.τουλάχιστον έτσι κρατάμε το ποτ χαμηλό και χάνουμε το ελάχιστο με fold στο river μιας και παίζουμε από θέση Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 παιδιά το να μην βαράς τους άσους στο χειρότερο flop που γίνετε να ανοίξει δν σημαίνει ότι παίζεις scared money , pot control λέγετε nothing wrong about that ...Απο τη στιγμη που εχουμε position και κανει check γιατι να μην ριξουμε ενα σχετικα μεγαλο cbet και να μην μπουμε σε guessing games και να εχουμε να παιξουμε ακομα πιο ugly turns μετα?? Εννοω οτι στο συγκεκριμενο flop μονο χειροτερα μπορουν να γινουν για εμας(που ειναι ηδη χαλια) τα πραγματα στο turn.Οποτε με το να πονταρουμε απο την αρχη ξεκαθαριζουμε το τοπιο καπως και νομιζω γλυτωνουμε και την αποφαση στο river. Το μονο που δεν μου αρεσει στο cbet ειναι οτι αν ειναι καλος ο αντιπαλος θα callarei με το 100% του range του αλλα αυτο δεν μας αποθαρυνει να κανουμε second barrel πολλα turns..Οτι φευγεις σε 15 λεπτα δεν το ειδα kasspav αλλα οκ.. Παράθεση
KENTAS Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Έχεις 2 επιλογές 1) bet flop για να προστατέψεις το χέρι σου 2) as played για pot control Ασφαλώς το πρώτο είναι το σωστό αλλά άπτη στιγμή που παίζεις out of bankroll το πλάνο σου φαντάζομαι είναι να παίξεις conservative μέχρι να χτίσεις bankroll οπότε imo το έπαιξες πολυ σωστά δεδομένων τον συνθηκών.Το river easy fold Το κλειδί στην όλη πάσα νομίζω είναι η πληροφορία για το JTs oop που πιστεύω ότι σε -με μπέρδεψε Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 παιδιά το να μην βαράς τους άσους στο χειρότερο flop που γίνετε να ανοίξει δν σημαίνει ότι παίζεις scared money , pot control λέγετε nothing wrong about that ...Απο τη στιγμη που εχουμε position και κανει check γιατι να μην ριξουμε ενα σχετικα μεγαλο cbet και να μην μπουμε σε guessing games και να εχουμε να παιξουμε ακομα πιο ugly turns μετα?? Εννοω οτι στο συγκεκριμενο flop μονο χειροτερα μπορουν να γινουν για εμας(που ειναι ηδη χαλια) τα πραγματα στο turn.Οποτε με το να πονταρουμε απο την αρχη ξεκαθαριζουμε το τοπιο καπως και νομιζω γλυτωνουμε και την αποφαση στο river. Το μονο που δεν μου αρεσει στο cbet ειναι οτι αν ειναι καλος ο αντιπαλος θα callarei με το 100% του range του αλλα αυτο δεν μας αποθαρυνει να κανουμε second barrel πολλα turns..Οτι φευγεις σε 15 λεπτα δεν το ειδα kasspav αλλα οκ..γτ με solid αντίπαλο δεν είναι board που μπορείς να πάρεις πολύ value με αα οπότε προτιμώ να checkarw κ να βαρέσω σε ένα καλό turn που θα ξέρω οτη βαράω για value κ όχι "για να δω που βρησκομε" . Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 γτ επαναλαμβάνετε συνέχεια αυτό με το "εκτός bankroll " ??????????????????? ---------> POT CONTROL <------------ δηλαδή αν έχεις 5 δυσεκατομυρια είναι ΣΊΓΟΥΡΟ bet εκεί ενώ αν έχεις 2 χιλιάρικα πρέπει να checkareis γτ παίζεις εκτός βανκρολλ??? wtf !!!!! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Σίγουρο δεν ειναι τιποτε στο ποκερ φιλε Crackling , γιαυτο συζηταμε διαφορες εκδοχες. Γενικά όπως λεω ποτε δεν μπορούμε να πούμε 100% οτι κατι ειναι σωστο στο πόκερ.Κατι που θεωρώ οτι ειναι υπερ του check είναι ότι πιο πιθανό ειναι να φτασουμε σε πιο φτηνό showdown με το δικό μου σεναριο παρα με cbet , και αυτό για μενα ειναι αρκετα σημαντικό. Η απορία η δικιά μου ειναι αν πηγαιναμε πάσο σε βαθος χρονου θα ειμαστε κερδισμένοι αφου το bet στα δικά μου ματια φαινεται vbet oop . Παράθεση
LaB Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 αυτό το scared money μάλλον είναι παγίδα για να σε μπλοφάρουν . εγώ τουλάχιστον το δοκίμασα αλλά μάλλον δν πετιόταν το hand σου. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 παιδιά το να μην βαράς τους άσους στο χειρότερο flop που γίνετε να ανοίξει δν σημαίνει ότι παίζεις scared money , pot control λέγετε nothing wrong about that ...Απο τη στιγμη που εχουμε position και κανει check γιατι να μην ριξουμε ενα σχετικα μεγαλο cbet και να μην μπουμε σε guessing games και να εχουμε να παιξουμε ακομα πιο ugly turns μετα?? Εννοω οτι στο συγκεκριμενο flop μονο χειροτερα μπορουν να γινουν για εμας(που ειναι ηδη χαλια) τα πραγματα στο turn.Οποτε με το να πονταρουμε απο την αρχη ξεκαθαριζουμε το τοπιο καπως και νομιζω γλυτωνουμε και την αποφαση στο river. Το μονο που δεν μου αρεσει στο cbet ειναι οτι αν ειναι καλος ο αντιπαλος θα callarei με το 100% του range του αλλα αυτο δεν μας αποθαρυνει να κανουμε second barrel πολλα turns..Οτι φευγεις σε 15 λεπτα δεν το ειδα kasspav αλλα οκ..γτ με solid αντίπαλο δεν είναι board που μπορείς να πάρεις πολύ value με αα οπότε προτιμώ να checkarw κ να βαρέσω σε ένα καλό turn που θα ξέρω οτη βαράω για value κ όχι "για να δω που βρησκομε" .Συμφωνω σε αυτο Αλλα η λογικη του flop bet μου δεν ειναι απαραιτητα να δω που βρισκομαι αλλα να μην δωσω free card σε hands με equity στο flop αλλα που ακομα κερδιζω. Hands του στυλ ΤΤ/ΚQ/AK/AJ με ενα σπαθι. Φτηνο showdown με ΑΑ απλα μου φαινεται passive line απο το flop κιολας..Με εχετε μπερδεψει οσο το βλεπω αρχιζει να μου αρεσει και αυτο το line περισσοτερο.. Ισως αν υπηρχαν 2 σπαθια κατω η ειχαμε εμεις ενα..Α και αυτος ειπε για scared money λογο bankroll οχι εμεις, ασχετα με το hand δεν θα πρεπει να παιζεις ετσι, οποιο σου φαινεται η καλυτερη επιλογη αυτη κανε, εγω αυτο ειπα και νομιζω συμφωνουμε ολοι.. Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Showdown ...66 για φουλ. Ετσι όπως το έπαιξε ευτυχώς για μένα στην τελική εχασα μαλλον τα λιγότερα. Δεν ξερω πως θα πήγαινε η πάσα αν υπήρχε βετ από το φλοπ αλλά η 6η αισθησή μου μαλλον με προστάτευσε...χαχαχα.Οπως και να χει οσων αφορα τους σχολιασμούς περι scared money, θεωρώ ότι τωρα που χτιζω το br δεν βλέπω λάθος να "θυσιάζω" κάποιο value στην αρχή για προστασία του μικρού αρχικού κεφαλαίου αφού με τον ρυθμό που πάω θεωρώ ότι σε 10-15 επισκέψεις μου ακόμη θα έχει χτιστεί το επιθυμητό roll 7K. Αλλωστε υπάρχουν τόσα χερια που βγαζουμε πιο "ευκολο" value που σε τετοια boards δεν χρειαζεται να εμπλεκόμαστε σε μεγάλο βαθμο.Εξαιτίας του σκοπού αυτού εβαλα και διαφορους κανόνες, δηλαδή χρονική διαρκεια στανταρ, σε περιπτωση που φτασω 900+ σηκώνομαι, και μαξ χασουρα 800 (με 400 καθομαι).Λογικά θα βάλω και άλλα χερια στο μέλλον, αντιστοιχα ψιλοpassive για να τα συζητήσουμε. Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 είναι αρκετά τα 80 blinds αρχικό bi παυλο στην πάρνηθα?πες μου γιατί δεν έχω πάει και σκοπεύω ... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Όλα ειναι σχετικα Ιασονα, αν ειχα 20Κ από πίσω μου θα καθομουν με 1Κ. Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 γουστάρω full όταν γίνεσαι τόσο συγεκρiμένος! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 γουστάρω full όταν γίνεσαι τόσο συγεκρiμένος! Φτανουν να βγαλεις ενα καλο μεροκαματο της τάξης 100-500... Παράθεση
mayrogata Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Παρνηθα 07.06.11 ωρα περιπου 02,00 εχω συμπληρωσει 3 ωρες παιχνιδι. Αριστερα μου γνωστος, καλος και επικυνδυνος tag που προσεχει τις κινησεις του και που δεν παιζει οσο συχνα ηξερα οτι επαιζε. Γνωριζομαστε αλλα στο τραπεζι ειναι σκυλος. Εκεινη τη στιγμη κερδιζουμε και οι δυο απο 350-500. Στακ 880 εγω, 1150 εκεινος.Α σπαθι, 4 σπαθι στο button εμεις 3 limpers ανεβάζουμε στα 22 γιουρακια. Call μονο ο ''φιλος'' απο sb . Φλοπ 3Α3, check κι οι δυο. turn 8αρι χωρις flushdraw . Πονταρω 35 σε 61 και κανει call οποτε παρακαλαω για μεγαλο ριβερ που θα δωσει σπλιτ. Ριβερ 4αρι...Μαγικο. Τσεκαρει και πονταρω σχεδον ποτ(116)ωστε να νομισει οτι το κλεβω καθοτι βεβαια ειμαι και σιγουρος οτι κραταει καλο Α κι οτι ποτε oop αυτος ο παικτης δε θα εκανε call pre με A8 , Α3. Επισης τον εχω δει νωριτερα να κανει just call raise όταν βρισκεται εκτος θεσης με ΑΚ και ΑQ. Ακουω τα καμπανελια της εκκλησιας να βαρανε οταν σχεδον αμεσως ανεβαζει 200 για 316 γιουρα. Τι κανουμε?????? Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Μαλλον καταλαβαινεις και συ από την ανάλυση οτι εισαι call . Η αέρα θα δεις εκει, ή " nuts " δεν εχει ποτε κατι με showdown value . Παράθεση
Recommended Posts