tavou Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Χέρι από τον 6max τελικό που έγινε την κυριακήΑπό την αρχή του τουρνουά έχουμε δείξει στους αντιπάλους ότι ακολουθούμε πολύ loose στρατηγική εφόσον μόνο ένας είναι ο νικητής !παίζουμε 38/30 vp / pr με τον δεύτερο πιο loose στο table να παίζει 28/18 (f|b|ce3 superuser )με τον αντίπαλο έχουμε ιστορία έχωντας κάνει κοντά στα 13-14 steal και μια φορά δεχτήκαμε call που σε cbet μας foldare !PokerStars Game #62988352758: Tournament #337582721, Freeroll Hold'em No Limit - Level X (100/200) - 2011/06/05 22:31:06 EET [2011/06/05 15:31:06 ET]Table '337582721 1' 6-max Seat #6 is the buttonSeat 1: sk8tavou (5812 in chips)Seat 2: asxetos19 (4970 in chips)Seat 3: alza21 (8458 in chips)Seat 4: F|b|Ce3 (6023 in chips)Seat 5: gianniotis32 (1810 in chips) is sitting outSeat 6: ydra (2927 in chips)sk8tavou: posts the ante 25asxetos19: posts the ante 25alza21: posts the ante 25F|b|Ce3: posts the ante 25gianniotis32: posts the ante 25ydra: posts the ante 25sk8tavou: posts small blind 100asxetos19: posts big blind 200*** HOLE CARDS ***Dealt to sk8tavou [ ]alza21: foldsF|b|Ce3: foldsgianniotis32: foldsydra: foldssk8tavou: raises 275 to 475asxetos19: calls 275*** FLOP *** [ ]sk8tavou: bets 655asxetos19: calls 655*** TURN *** [ ] [ ]sk8tavou: checksasxetos19: bets 1253sk8tavou: calls 1253*** RIVER *** [ ] [ ]asxetos19 said, "a"sk8tavou: checksasxetos19: bets 2562 and is all-insk8tavou: ??? Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 1 PAIR VS ΣΤΡΑΙΓΗΤVS Α-J - Α- K - A Q - A4VS TRIPS Α4? Είχε? ΠΩΠΩ δύσκολο...στο RIVER εμινες με 3400 ΜάρκεςEGO προσωπικά? PASO Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 check turn , call any river .vbet if checked to u twice .γενικά πάντως η checkareis για να του πάρεις το βετ η για να το σώσεις. δε φτάνεις εκεί και σκέφτεσαι! Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 αυτό που LEEI O BITS σωστόCHECK / FOLD όταν RAISED γιατί εκεί χάνεις από πολλλά COMBOS Παράθεση
tavou Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 bits τι εννοείς vbet if checked to u twice ? check δικό του στο turn ? δεν υπάρχει twice check εφόσον αυτός έχει position (εκτός αν δεν κατάλαβα τι λες )Αυτό που σκεφτόμουν από την αρχή ήταν ότι μετά από παρά πολλά attemps που έκανα για steal έδειξε αντίσταση και με όλο το game που είχα δει τόση ώρα τον έβαλα σε ΑΤ+ (είχε flatarei bets πιο πριν με ΑQ - AK ) , pocket pairs και ίσως QKs JKs τραβηγμένα JQs ναι 6 max dynamics αλλά παιζόταν πόλη tight και φοβισμένο παιχνίδι με παρά πολύ σπάνια bets σε turn και rivers και λόγο αυτού τον έβαλα σε αυτά !από την στιγμή που δέχτηκα αντίσταση και τέτοια bets μετά από τόση ώρα χωρίς action , στο turn bet του πίστευα πως είμαι πίσω και κάνω call λόγο του nut fluss draw και πιστευοντας πως μπορεί να το πάμε και check down αν δεν petixo το draw μου ! Παράθεση
Iceberg Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 reraise all in στο turn. Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αφου λες πως είναι loose αν είχε κεντα στο φλοπ μς Α-4 δε θα σου έκανε τοσο δυνατο πονταρισμα απο μπροστα. Μπορει να ηταν και αυτός σε draw η να είχε pocket pair απο 66 μεχρι ΚΚ.Το flat call στο turn θα το ελεγα λιγο παθητικο παιξιμο και θα εκανα re -raise ,all ιν.Εχεις αρκετά ουτς ακόμα και να σπλιταρεις. Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 πο ρε φιλε δεν εχω διαβασει πιο λαθοσ ενα χερι ποτε...sry bet/call turn γιατί να αφήσεις το initiative του χεριού και να μείνεις γυμνός σε 2 bets ? Παράθεση
tavou Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 manoloskoufa loose επεζα εγώ όχι αυτός ! Πιο πολλή tight και fovismeno tight είχε δείξει σε όλη την πορεία του τουρνουά !bits το check το κανα για pot control στο turn ! λάθος σε αυτό το spot ?Πείτε μου και σε τι range τον βάζετε βάσει όσον σας έχω πει μαζί με τις σκέψεις σας Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 λάθος πιστεύω γτ μάλλον ξέχασες ς αυτό το shmeio -διορθώσε με αν κάνω λάθος- ότι πας μόνο για πρώτος..τι pot control να κανείς..είναι που ναι short τα stacks είναι και καλό το turn πας και μόνο για πρώτος just get it in πιστεύω.ps εμένα αυτό το πράγμα με την αυτόμαθ διόρθωση με ταλαιπωρεί όταν τα posts γίνονται πιο μεγάλα και οι αγγλικές ορολογίες πιο συχνές. αν γινόταν να ενσωματωσετε κάπως μερικούς ποκερικούς όρους θα ήταν τέλειο. Παράθεση
martin Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 ctrl +g bits Και απενεργοποιείταινομιζω πρεπει να κανουμε fold, και να εχουμε μαρκες να παιξουμε ποκερ και στην συνεχεια Παράθεση
tavou Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 και μένα με ταλαιπωρεί λίγο η φάση χεχεπου λες εκείνη τη στιγμή πιστεύω ότι είμαι πίσω και φοβήθηκα το reraise το ότι είμαι πίσω το στηρίζω στο ότι κανείς δεν σπαταλαγε εύκολα μάρκες 2 ώρες όσο παίζαμε . Δηλαδή δεν πιστεύω ότι με έκανε float με κάτι η με draw και πήρε το check μου ως αδυναμία και χτύπησε 2 bets !Έχεις δίκιο πάμε για πρώτοι μόνο , εκείνη την στιγμή όμως ήταν πολύ παράξενο spot για μένα toulaxiston !Όπως παίχτηκε θα έκανες call το river bet του? range του ?ps : πάω σχολή γυρνάω το βραδάκι Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 manoloskoufa loose επεζα εγώ όχι αυτός ! Πιο πολλή tight και fovismeno tight είχε δείξει σε όλη την πορεία του τουρνουά !bits το check το κανα για pot control στο turn ! λάθος σε αυτό το spot ?Πείτε μου και σε τι range τον βάζετε βάσει όσον σας έχω πει μαζί με τις σκέψεις σας Οκ παραπληροφορηση αλλα πιστευω πως θα μπορουσες να παιξεις λιγο πιο επιθετικα μονο και μονο λογω των outs που εχεις στο φλοπ. Κεντα,χρωμα,οβερκαρδς για να γίνεις nuts .Πιστεύω πως επρεπε να εχεις πιο aggressive line . Το range του ειναι οπως σου εγραψα απο 66 εως 99 αλλιως απο 10αρια και πανω θα σου εκανε re raise και Α 7,Α 8 μεχρι και Α 9 για να κάνει limp .Εκει μπορει να επιασε 2pair και να επαιξε εκ του ασφαλους.Αν είχε χαμηλά παιρς 22 έως 55 θα ειχες πεσει στα βραχια και θα εκλαιγες. Παράθεση
antonios1984 Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 όπως σου είπα skype για μένα είναι check raise all in στο turn . at least έχεις 9 outs εξάλλου πας αποκλειστικά μόνο για πρωτιά. Παράθεση
kostas Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 για μενα που επαιζα συστιματικα αυτα τα τουρ, 99,9% ειχε 4 ο συγκεκριμενος..νομιζω κ εσυ το καταλαβες..οποτε πολυ σωστο το πασο,και γενικα ολο το χερι νομιζω το επαιξες πολυ σωστα..Απλα νομιζω μπεδευουμε τον κοσμο οταν ποσταρουμε χερια απο τα γκρεεκ τουρ που μετα απο 6 μηνες ξεραμε τα παντα για τους αντιπαλους.. Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Raise all in το turn.. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 κώστας πιος ήσουν? δεν είχα χάσει tour μπορεί να χα 4Κ hands για τον κάθε παίχτη αλλά ήταν πόλη διαφορετικό game στο 6μαξ με ενδιαφέρει να ακούω απόψεις και από άλλους για το range του αντιπάλου ουφ δύσκολη μέρα Παράθεση
kostas Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 ο κουφοντίνας ειμαι..εγω να εχασα καμια 20αρια τουρ στους 6 μηνες..αλλα οποιον και να ρωτησεις απ αυτους παιζαμε καθε μερα πιστευω θα σου πει οτι ειχε 4...τωρα α4,44,θα σε γελασω..ποτε δεν ειδα να κανει αλλ ιν ο ασχετος στους 6 μηνες, μετα το ριβερ, και να μην κερδιζει 100%.. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 δεν ξέρω για 4 παντός δεν πιστεύω πως κερδίζω πολλά πράγματα στο river ! πφφ :Πκουφοδινας ντάξει είσαι κλασικός reg της φάσης hope το see you σε greek poker league 2 Παράθεση
kostas Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 σαν να ειδα και τον υδρα να γραφει σ ενα ποστ καπου εδω..αυτου η γνωμη για το χερι θα βοηθουσε, που εχει και το ιδιο στυλ παιχνιδιου περιπου με τον ασχετο, και επαιζε και καθε μερα και τον ξερει.....τα λεμε στο γκρεκ 2 ταβου!! Παράθεση
tavou Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 για την ιστορία εγώ foldara και δεν έμαθα ποτέ τι είχε ! προς pokerland team σκέφτεστε να κάνετε και άλλη τετια αγωνιστική στο μέλλον?Αν ναι 2 tips που θα πιστεύω θα ταν καλύτερα είναι να είνια μικρότερο χρονικό διάστημα και καλύτερα να μην δίνει λεφτά και να δίνει περισότερα πακέτα για οποίο event επιλέξετε Παράθεση
liondani Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Ψηφίζω και εγώ raise all in στο turn ...αφού όμως εξελίχτηκε έτσι, νομίζω ένα "hero call " στο river δεν θα ήταν καθόλου κακό μιας και ο συγκεκριμένος αντίπαλος ξέρει ότι έχει μεγάλο fold equity με το all in του και η δική σου εικόνα είναι ένα "missed draw " και δεν είναι απαραίτητο ότι σε βάζει σε Αχ αφού είχες δώσει loose εικόνα.... ποσό μάλλον αν είχε εκείνος Αχ... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Ψηφίζω και εγώ raise all in στο turn ...αφού όμως εξελίχτηκε έτσι, νομίζω ένα "hero call " στο river δεν θα ήταν καθόλου κακό μιας και ο συγκεκριμένος αντίπαλος ξέρει ότι έχει μεγάλο fold equity με το all in του και η δική σου εικόνα είναι ένα "missed draw " και δεν είναι απαραίτητο ότι σε βάζει σε Αχ αφού είχες δώσει loose εικόνα.... ποσό μάλλον αν είχε εκείνος Αχ...Και γω εκει τεινω... Παράθεση
HostMichaliH Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Γεια σας παιδιά,Μπορείτε να λύσετε την απορία σας για την παρτίδα αυτή, αλλά και να παρακολουθήσετε ολόκληρο τον τελικό στην πλατφόρμα μας. Απλά επιλέξτε τις ετικέτες 'Τουρνουά' > 'Όλα' και φιλτράρετε τη λίστα με τις λέξεις "greek replay".Επίσης, θα ανεβάσουμε σύντομα και βίντεο με σχολιασμό των σημαντικών παρτίδων στο PokerStars.TVΚαλές επιτυχίες σε όλους σας και συγχαρητήρια στον 'F|b|Ce3'. Παράθεση
azamat Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Ιουνίου, 2011 Είναι διαφορετικο πραγμα τα καθημερινα τουρνουα που με τη συγκεκριμενη βαθμολογια το σημαντικο ηταν το final table και διαφορετικο το deep 5 handed που κερδιζει 1 ενα μεγάλο επαθλο.Ο alza π.χ. επαιζε επιθετικα στα καθημερινα και σαν κότα στον τελικο.Για την ιστορια, ειχα Κ4 και με position ποντάρω στο river προσπαθωντας να φανει οτι απλως ειμαι committed . Ο sk8tavou κερδίζει μόνο τα Α6 Α7 Α8 και σκεπτεται. Ο FBCe3 που δυσκολευεται στα πολύ φτηνά sng αλλά θα παιξει στο ΕΡΤ, μάλλον θα εκανε raise allin στο turn . Οι διάφοροι σχολιαστες αγνοώντας την deep δομή προτεινουν call στο river Παράθεση
Recommended Posts