timlor Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 γεια σας παιδιά. Θα ήθελα κάποιες γνώμες σχετικά με το πως παίζετε συνήθως suited connectors .Αναφέρομαι κυρίως σε cash παιχνίδια .π.χ. σε 6άρι τραπέζι με διαφορους παίχτες σε micro stakes ανοίγω το ποτ με 9Τ και πάνω. Απέναντι σε loose με 67 κάποιες φορές. Επίσης θα ήθελα γνώμες πως παίζετε μετά το flop σε διάφορες καταστάσεις.Ευχαριστώ! Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Ανοιγω με sc απο αρχικη θεση αρκετα συχνα(δεν εχει σημασια αν ειναι 9Τs η 67s για μενα) και κανω 3bet και squeeze οποτε βρω καλη ευκαιρια με αυτα.. Παραδειγμα aggressive παιχτης στο button η ενας aggressive παιχτης ανοιγει απο middle και ενας αλλος loose κανει call εκει ειναι squeeze με sc σχεδον 100%Μετα το flop παιζονται σχετικα ευκολα, ειτε πετυχες καποιο draw και συνεχιζεις ειτε οχι και κανεις ευκολο bet/fold check/fold αναλογα την περισταση. Αν για παράδειγμα ανοιξεις με 9Τs απο αρχικη εχεις εναν caller στο CO (fish) και το flop ερθει ακυρο πχ Κ28 δεν εχεις και πολλους λογους να συνεχισεις με το hand περα απο ενα standard cbet λογο dry flop.Αν ερθει πχ QJ2 συνεχιζεις γιατι ξερεις οτι θα τον στακαρεις αν εχει AQ/KQ/Qx και πετυχεις.Προσωπικο αγαπημενο sc το Παράθεση
Themis Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Καλησπερα!Μαλλον ειμαι απο τους πλεον ακαταλληλους να σου απαντησουν στο ερωτημα σου - κυριως γιατι (θα βαρεθω να το γραφω, για να μην παρεξηγηθω) περισσοτερο ειμαι του Omaha και οχι του Holdem . Παρολαυτα, σκεφτηκα να σου πω ενα - δυο πραγματα τα οποια δεν αποκλειεται να τα ξερεις ηδη.Οταν πρωτοαρχισα να διαβαζω περι των suited connectors , ειχα καταλαβει πως η μεγαλη τους αξια ειναι οι Implied odds που εχεις όταν παιζεις με τετοιο φύλλο. Ειδικα μετα απο raise , (υποθετω πως) ειναι λιγοτερο πιθανο ο αντιπαλος σου να συμπεριλαβει στο range σου suited connectors - ειτε εισαι εσυ ο raiser ειτε ο caller . Επισης, οσο μικροτεροι ειναι οι connectors , τοσο καλυτερες odds θελω για να δω ενα flop . Κατι αντιστοιχο ισχυει και με την position φυσικά! (χειροτεροι connectors - καλυτερη Position κλπ).Ολα αυτα που σου γραφω παντως ειναι μαλλον... "αρχαριες γνωσεις" σε ενα μεσαιου level ερωτημα οπως αυτο που εθεσες. Παντως - και μη με παρεξηγησεις - γενικα το θεμα των suited connectors ειναι τοσο μεγαλο, που με μια απλη απαντηση στην - πολυ γενικη - ερωτηση που εκανες ειναι σχεδον αδυνατο να καλυφθεις!Αν θελεις, ποσταρε 2-3 hands στα οποια ειχες suited connectors . Θα ειναι πολυ πιο ευκολο για τον κοσμο να σου απαντησει εμπεριστατωμενα, αλλα και για σενα να δεις το πως η θεωρια εφαρμοζεται στην πραξη! Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 αν παίζεις με loose παίκτες μην ανοίγεις με suited connectors lol Παράθεση
timlor Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Πράγματι είναι πολύ γενικό το ερώτημα.Είμαι σε διαδικασία χτισίματος bankroll οπότε μέχρι να φτάσω τα απαραίτητα buy ins (δεν μιλάω για αριθμό αλλά για ποσό που θα νιώθω άνετα να παίξω χωρίς φόβο), παίζω αρκέτα "σφικτά" και το range μου είναι αρκετά περιορισμένο. Η λογική μου έλεγε ότι postflop αν έχεις κάτι συνέχισε αλλιώς πέτα τα. Μην παρεξηγείτε δεν παίζω παθητικά απεναντίας όταν μπαίνω στο ποτ ο άλλος πρέπει να έχει κάτι πολύ δυνατό. Το θέμα όμως είναι ότι αυτό το στυλ δεν "χωράει" πολλά sc .Και εν έτη 2011 με το επίπεδο των παικτών να αλλάζει συνέχεια προς τα πάνω, με αυτό το στυλ δεν πας και μακριά. Θεωρώ λοιπόν ότι τα sc (όπως για πχ και το 4bet ) είναι απαραίτητα στο "οπλοστάσιο".Γι'αυτό ψάχνω γνώμες. iJustRiveredYou πολύ κατατοπιστικό.ty .Themis στο άμεσο μέλλον θα ποστάρω μερικά χέρια και θα χαρώ να τα δούμε.crackLiNg θα το θυμάμαι lol . Παράθεση
Johnnie_Walker Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Πράγματι είναι πολύ γενικό το ερώτημα.Είμαι σε διαδικασία χτισίματος bankroll οπότε μέχρι να φτάσω τα απαραίτητα buy ins (δεν μιλάω για αριθμό αλλά για ποσό που θα νιώθω άνετα να παίξω χωρίς φόβο), παίζω αρκέτα "σφικτά" και το range μου είναι αρκετά περιορισμένο. Η λογική μου έλεγε ότι postflop αν έχεις κάτι συνέχισε αλλιώς πέτα τα. Μην παρεξηγείτε δεν παίζω παθητικά απεναντίας όταν μπαίνω στο ποτ ο άλλος πρέπει να έχει κάτι πολύ δυνατό. Το θέμα όμως είναι ότι αυτό το στυλ δεν "χωράει" πολλά sc .Και εν έτη 2011 με το επίπεδο των παικτών να αλλάζει συνέχεια προς τα πάνω, με αυτό το στυλ δεν πας και μακριά. Θεωρώ λοιπόν ότι τα sc (όπως για πχ και το 4bet ) είναι απαραίτητα στο "οπλοστάσιο".Γι'αυτό ψάχνω γνώμες. iJustRiveredYou πολύ κατατοπιστικό.ty .Themis στο άμεσο μέλλον θα ποστάρω μερικά χέρια και θα χαρώ να τα δούμε.crackLiNg θα το θυμάμαι lol .Σαφως και ειναι απαραιτητα τα sc,με αυτα κερδιζεις τα μεγαλυτερα ποτ.Ομως θελει πολυ μελετη η σωστη στρατηγικη παιξιματος τους. Παράθεση
JONYBOY1975 Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 φίλε μου οσο αφορα το κονεκτορσς σε 6 τραπεζι χανουν αξία και απεναντι σε λουζ παικτες σιγουρα με αυτα τα φυλλα δεν θα βγαινεις + σε φουλ τραπεζι 9 μαν εχουν πολυ αξία και κυριος απο ποζισιον ,θα σε συνβουλευα μια και εισαι σε χτισιμο μπανγ ροολ να μη ανοιγεις με αυτα τα φιλλα αφου δεν ξερεις να τα παιξεις πολυ καλα Παράθεση
Recommended Posts