dimitris39 Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2011 παιζω εδω και και καιρο στο pokerstars χρησιμοποιωντας το sharkscope αλλα ειδα οτι τον τελευταιο καιρο δεν λειτουργει , ξερει κανεις φιλος τι συμβαινει? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2011 Όταν λες δεν λειτουργεί τι εννοείς; Δεν δείχνει τα αποτελέσματά σου; Παράθεση
dimitris39 Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Ιουνίου, 2011 δεν δειχνη ουτε τα δικα μου ουτε και των αντιπαλων μου ενω στο φουλ τιλτ μου τα δειχνη Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Μήπως εννοείς tournament shark; Παράθεση
dimitris39 Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Ιουνίου, 2011 το σαρκ σκοπέ απο οτι ξερω ειναι μονο για τουρναμεντ και σιτ γο , από εδω ειναι κανεις που πεζει πόκερ σταρς και να χρεισημοπηει το σαρκ να μας πει τι γινεται? Παράθεση
kermit64 Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Εννοείς ότι έχει την ένδειξη opt -in στα στατιστικά? Παράθεση
dimitris39 Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Ναι και συγκεκριμενα μου βγαζει A-Hamburg 945 Opt-In $10 Opt-In Opt-In Tilt 52 PokerStars x απο μια τυχαια ανιχνευση και εαν πατησω πανω στο οπτ ιν μου βγαζει αυτο το κειμενο Opt-in now tomakeall of your statistics publicly viewable and for free entry into ourweekly cash giveaway.WIN UP TO $1,000 EVERY WEEK ABOUT PREVIOUS WINNERSEvery Sunday at midnight PST new prize icons worth between $100 and $1000 will appear next to randomly chosen Opted-In player names who have not reset their statistics. If you win, you have until the following Sunday to email us at support@sharkscope.com and claim your prize, otherwise the prize is lost.All prizes will be paid directly into the winning PokerStars accounts and the PokerStars account must be able to receive money within the claim period (no exceptions).Opt-in now in 3 easy στεπς ξερει κανεις τι ειναι μιας και δεν ξερω και πολυ καλα αγγλικα Παράθεση
johnsalo Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Για να ειναι φανερα τα στατιστικα ενος παιχτη στη συγκεκριμενη σελιδα πρεπει ο ιδιος ο παιχτης να ακολουθησει μια διαδικασια. Παλιοτερα που ειχα ξεκλειδωσει και τα δικα μου ειχα στειλει μεταφορα χρηματων μεσω του λογαριασμου μου στην ποκερσταρς στο χρηστη sharkscope. Το ποσο που πρεπει να στειλεις ηταν 0,03$ τα οποια και επιστρεφονται μετα απο κανα διημερο. Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει την διαδικασια τους αλλα εχω την εντυπωση οτι ισχυει ακομα αυτο. Παράθεση
dimitris39 Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 αυτο συμβαινει εδω και 3-4 μερες , πριν μου τα εβγαζε κανονικα , μονο καποιος που πεζει ποκερ σταρς και χρησιμοπειοι σαρκ σκοπε , φανταζομαι οτι μπορει να βοειθησει Παράθεση
kermit64 Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Ιουνίου, 2011 Ναι και συγκεκριμενα μου βγαζει A-Hamburg 945 Opt-In $10 Opt-In Opt-In Tilt 52 PokerStars x απο μια τυχαια ανιχνευση και εαν πατησω πανω στο οπτ ιν μου βγαζει αυτο το κειμενο Opt-in now tomakeall of your statistics publicly viewable and for free entry into ourweekly cash giveaway.WIN UP TO $1,000 EVERY WEEK ABOUT PREVIOUS WINNERSEvery Sunday at midnight PST new prize icons worth between $100 and $1000 will appear next to randomly chosen Opted-In player names who have not reset their statistics. If you win, you have until the following Sunday to email us at support@sharkscope.com and claim your prize, otherwise the prize is lost.All prizes will be paid directly into the winning PokerStars accounts and the PokerStars account must be able to receive money within the claim period (no exceptions).Opt-in now in 3 easy στεπς ξερει κανεις τι ειναι μιας και δεν ξερω και πολυ καλα αγγλικαΝαι φίλε μου οκ.Και μετά το κείμενο αυτό που παραθέτεις έχει οδηγίες για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να συμπεριληφθούν κάποιού τα stats στο sharkscope .Και είναι ακριβώς αυτή που περιγράφει ο Johnsalo πιο πάνω.Την έχεις ακολουθήσει? Παράθεση
dimitris39 Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 παιδια φενεται οτι εγινε τελικα , ακολουθησα την διαδικασια οπως ειπαται και τωρα μου τα βγαζει , σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2011 το sharkscope hud δουλεύει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα site ? Παράθεση
Recommended Posts