Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχω 50$ free στο ΗΜ απο ενα promotion και δεν ξερω τι να τα κανω, σκεφτομαι το leak buster μιας και εχω ηδη το HM και το Table Ninja. Καποιος που το εχει αξιζει?? Δηλαδη με την εννοια οτι εννοειτε εχω leaks απλα τα βλεπω και απο μονος μου, πχ κανω call πολλα 3bet ειναι δηλαδη leaks που μπορω να ερμηνευσω απο τα stats και μονος μου(οχι ολα αλλα αρκετα). Θα μου προσφερει κατι το leak buster η πεταμενα λεφτα??

Δημοσίευση

Για μένα αξίζει. Έχει τόσα πολλά leaks που μπορεί να σου πει και είναι δύσκολο να τα δεις μόνος σου όπως το river call efficiency και το Sqeeze percentage. Όχι ότι δεν μπορείς να τα βρεις μόνος αν θες, αλλά το leak buster το κάνει πιο εύκολο και γρήγορο. Επίσης σου έχει σε πολλές περιπτώσεις άμεσο link για το τι πρέπει να διαβάσεις και ποια βίντεο να δεις για να διορθώσεις ένα συγκεκριμένο leak.

Δεν υπάρχει trial version για να το δοκιμάσεις και μόνος σου;

Δημοσίευση

Βασικα θα το παρω γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο που να με ενδιαφερει. Trial υπαρχει αλλα λογικα επειδη ειναι η φυση του προγραμματος τετοια θα εχει καποια limitations σε hands/stakes etc..

Γενικα ειναι αξιοπιστο η σαν PTR πχ? που σου εβγαζε ενα evaluation της πλακας..

Δημοσίευση

Ναι τώρα που το έψαξα κι εγώ υπάρχει trial με limitations στα leaks δηλαδή δεν σου τα εμφανίζει όλα.

Τώρα για την αξιοπιστία, τι να σου πω... Όπως καταλαβαίνεις έχει προβλήματα, δηλαδή αν το τραπέζι είναι πολύ tight και εσύ σωστά κάνεις πολλά raises, 3bet, 4bet, steal κτλ, θα σου εμφανίσει leak και στα 4 στοιχεία. Έχει φαντάζομαι ένα standard μοντέλο από το οποίο συγκρίνει. Φυσικά με τον καιρό όταν θα έχεις παίξει πολλά χέρια το παιχνίδι σου θα έχει ισορροπήσει λογικά και θα σου βγάζει πιο αξιόπιστα αποτελέσματα.