panosxvii Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Ο αντιπαλος παιζει 60/17 μετα απο 80 χερια και εμεις εχουμε tight εικοναPokerStars - $50+$5|75/150 NL (9 max) - Holdem - 9 playersHand converted by PokerTracker 3UTG+1: 12,374.00MP: 7,803.00MP+1: 2,025.00Hero (LP): 5,156.00CO: 3,375.00BTN: 3,860.00SB: 5,549.00BB: 2,200.00UTG: 6,242.00SB posts SB 75.00, BB posts BB 150.00Pre Flop: (225.00) Hero has Q:club: J:heart: fold, UTG+1 calls 150.00, fold, fold, Hero raises to 523.00, fold, fold, fold, fold, UTG+1 calls 373.00Flop: (1271.00, 2 players) 5:spade: J:diamond: A:club: UTG+1 checks, Hero checksΔεν είμαι σίγουρος αν πρεπει να κανω c-bet εδω.Πιστευω οτι υπαρχουν πολλα Αχ στο range του και δεν τα πεταειTurn: (1271.00, 2 players) Q:diamond: UTG+1 bets 450.00, Hero ?????εδω πως πρεπει να συνεχισουμε??flat call η μπορουμε να κανουμε raise για value?αν κανουμε raise και shovarei υπαρχει πασο?Γενικα δεν εχω καποιο read για το παιχνιδι του post φλοπ αλλα δεν μου κανει για τυπο που πεταει top pair! Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 fold pre .έχει megalo stack και και αφού παίζει 60/17 θα κάνει call .στο φλοπ δε θα έκανα cbet ,δε βλέπω να δέχομαι call από χειρότερο,στο turn κάνω raise σε υατο το αδύναμο bet ,δέχομαι νομίζω call από πολλά φύλλα που κερδίζω.αν πάει allin τα βλέπω Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 fold pre συμφωνώ...από κει και πέρα εγώ θα τον flattara γιατί θα κερδίζα value στο ρίβερ από τυχόν air που κρατάει και δεν μπορεί να μην το bettarei για να το πάρει ...Για μένα επειδή είναι calling station pre δεν έχει πολλά φύλλα που μπορείς να του πάρεις αλλιώς value εκτός του Αχ...Τώρα άμα κανείς raise και ακούσεις all in σ αυτό το board μάλλον δυσάρεστα θα ναι τα νέα αν κανείς call ...(55,ΚΤ,ΑJ ) είναι πάντα στο range του (60/17) μην το ξεχνάς οπότε έχεις δύο λόγους να κανείς just call ... Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Εμενα μαρεσει το isolation σε κακους παιχτες. Οποτε ωραια pre . Φλοπ συμφωνώ με το τσεκ. Στο τυρν αρχίζουν τα περιεργα. Αδυναμο bet συνηθως ειναι πολύ weak χέρι οπότε πιθανό ειναι να παει πάσο σε raise δικό μας. Εγω πολλές φορες "ρισκαρω" για να πάρω value αργοτερα από πιο πολλά φύλλα που κερδιζω ειδικά με θεση. Ταυτόχρονα αν το μικρο αυτο bet ειναι δυνατο φύλλο προστατευομαστε. Το μειονεκτημα ειναι οτι υπάρχει περιπτωση να απεκτησε flush draw που θελει να βαλει αυτος την τιμή και τον αφηνουμε. Αλλα γενικότερα αποψη μου στα τουρ ειναι να συνδυαζω value με προστασια στακας. Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 ναι ρε flatre και re evaluate river αν πιστεύεις ότι σε πέρνει για value μετά το river ανάλογα το bet sizing του κτλπ... το raise pre μια χαρά είναι κ πιος δν θέλει να παίξει hup αντίπαλο που παίζει 60/17 έχοντας position ? Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Nomizo den exeis ξεκάθαρο Plano από την αρχή ... Για πιο λόγο κανείς isolate ? Επιδη έχεις το kalitero φίλο ? Η σαν σεμι- bluff ? Αν το κανείς σαν semi bluff οκ.... Αλλιώς δεν μου αρέσει, fold pre . Εάν λοιπών είναι bluff cbet that flop 100% , παίκτες με 60/15 δεν κάνουν limp ax , οπότε το cbet εκεί μας αφήνει να κάνουμε semi bluff ενώ παράληλα κάνουμε κ ποτ control παίρνοντας free card στο turn ... Η τώρα που κτιπήσαμε max value ( το iPad κ ο μετατροπέας δεν δουλεύουν μαζί με έχει πεθάνει ) Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Nomizo den exeis ξεκάθαρο Plano από την αρχή ... Για πιο λόγο κανείς isolate ? Επιδη έχεις το kalitero φίλο ? Η σαν σεμι- bluff ? Αν το κανείς σαν semi bluff οκ.... Αλλιώς δεν μου αρέσει, fold pre . Εάν λοιπών είναι bluff cbet that flop 100% , παίκτες με 60/15 δεν κάνουν limp ax , οπότε το cbet εκεί μας αφήνει να κάνουμε semi bluff ενώ παράληλα κάνουμε κ ποτ control παίρνοντας free card στο turn ... Η τώρα που κτιπήσαμε max value ( το iPad κ ο μετατροπέας δεν δουλεύουν μαζί με έχει πεθάνει )level ?σε περίπτωση που δεν levelareis ... i assume ότι το 17 είναι pfr οπότε ας υποθέσουμε ότι το δείγμα μας είναι αρκετά αξιόπιστο κ άρα με το υπόλοιπο 43% του range η φαλενα κάνει flat or limp /call pre , πως μπορείς να λες ότι είναι semi - bluff το iso εκεί ? κ από που συμπαιρενεις ότι δεν κάνει limp Ax ?equity win tie pots won pots tied Hand 0: 44.230% 43.22% 01.00% 5133619632 119321478.00 { 77-22, A9s-A2s, K9s-K2s, Q9s-Q2s, J9s-J2s, T3s+, 95s+, 85s+, 75s+, 64s+, 54s, A9o-A2o, KTo-K3o, QTo-Q5o, J7o+, T7o+, 97o+, 87o }Hand 1: 55.770% 54.77% 01.00% 6504277956 119321478.00 { QJo }το cbet στο flop είναι fine (για value obv ) αλλά κ το cbeh είναι οκ...turn is close πιος δν θέλει να παίξει hup αντίπαλο που παίζει 60/17 έχοντας position ?/thread Παράθεση
panosxvii Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Κανω pre προφανως για να παίξω μονο μαζί του αρα το χέρι μου είναι κυριως μπλοφα pre γιατι και fold αν εκανε στο raise Μου δεν θα με πειραζε να παρω το ποτ.Στο φλοπ το χέρι μου αποκτά κάποιο showdown value αλλά επειδή οπως ειπα στην αρχη πιστευω οτι κάνει l/c αρκετα Αχ hands σίγουρα δεν θα παρω fold σε ενα τετοιο board και θα είμαι πισω αν κανει call.Αν είχα ενα Κ high board για παραδειγμα θα εκανα cbet και θα περιμενα να παρω το ποτ αρκετα συχνα!Στο turn ήταν το θεμα μου αλλα καλοδεχουμενα τα σχολια για τα προηγουμενα streets! Παράθεση
aizack13 Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Κανω pre προφανως για να παίξω μονο μαζί του αρα το χέρι μου είναι κυριως μπλοφα pre γιατι και fold αν εκανε στο raise Μου δεν θα με πειραζε να παρω το ποτ.ας το πω ποιο απλά... το raise σου pre είναι για value !δεν είναι ότι έχεις να κάνεις με κάποιον κακό nit -fish (smth like 16/5) που θα κάνει limp hands που σε έχουν dominated , ο τύπος παίζει πάνω από τη μισή τράπουλα κ κάνει limp σκουπίδια κ hands που κάνεις εσύ dominate .... Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 /1348- call or /1348- shove .... Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Win win situation to raise pre , ή κλέβεις ή παίζεις +ev παρτίδα με το donk επειδή είσαι καλύτερος παίχτης (εκτος αν σε 3bettarει κανάς γάτος). Με 60% vpip δε μπορεί, πρέπει να έχεις ήδη καλά reads για τα postflop tendencies του, οπότε linάρεις ανάλογα.πχ αν έχεις δει να leadαρει everytime turn river as a bluff if original raiser checks flop to him, checkare flop kai call call.Αν p.x. callάρει τα πάντα και παντού cbet is standard και μη νομίζεις ότι callάρει μόνο καλύτερα , κάνεις λάθος.Ξεκινώντας από εκεί και γνωρίζοντας γιατί cbettares η checkares flop καθώς και an είναι bettoras(με τα marginals του) ή passive συνεχίζεις στο turn.Τα παραπάνω(+sizing) θα σου πουν αν θα raisαρεις ή όχι. Αν έπαιζες το tour masturbarwntas all over the internets και δεν έχεις ιδέα τί πατάει ο donk , as played call turn kai call big river bet/raise small river bet imo Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Ιουνίου, 2011 Nomizo den exeis ξεκάθαρο Plano από την αρχή ... Για πιο λόγο κανείς isolate ? Επιδη έχεις το kalitero φίλο ? Η σαν σεμι- bluff ? Αν το κανείς σαν semi bluff οκ.... Αλλιώς δεν μου αρέσει, fold pre . Εάν λοιπών είναι bluff cbet that flop 100% , παίκτες με 60/15 δεν κάνουν limp ax , οπότε το cbet εκεί μας αφήνει να κάνουμε semi bluff ενώ παράληλα κάνουμε κ ποτ control παίρνοντας free card στο turn ... Η τώρα που κτιπήσαμε max value ( το iPad κ ο μετατροπέας δεν δουλεύουν μαζί με έχει πεθάνει )thinly veiled "I has an iPad" bragbtw πώς τα έχεις μπερδέψει όλα έτσι ρε μαν στο κεφάλι σου? Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Ιουνίου, 2011 εμένα μ αρέσει να κάνω iso από cut κ btn περισσότερο αλλά πάντα υπολογίζοντας τα στακ ττων επόμενων. το βλιντ σου έχει 2ξιλιαδεςκ κάτι ψηλά κ μπορεί να κάνει αλλ ιν με μεγάλο range φύλλων καταλαβαίνοντας την κίνηση σου..από εκεί κ πέρα το λίμπ από αρχική θέση σημαίνει πολλά ακόμα κ από έναν 60/17 οπότε λογικά fold στο turn με 2 παίρcheck call μέχρι telos Παράθεση
Recommended Posts