LOUKAS34 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 καλημέραεπιδη δεν πάει άλλο να παίζω χωρίς πληροφορίες για τον κάθε παίχτη...θέλω ένα H U Δλοιπώνpokerprolabs.κομη προτίνετε κάποιο άλλο?ευχαριστοοώο Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Και κατι άλλο οποιος ξερει να απαντησει ποιο απ'ολα τα HUD δίνει μεγαλυτερο trial για να τα δοκιμασουμε και ποιο ειναι το πιο διαδεδομενο..Ευχαριστώ! Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 εγώ παίζω τώρα με SUPER HUD πόκερ ΛΑΒΣκαλό φαίνετε αλλά έως 10K χανδς ΦΡΕΕ Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Θα το δοκιμασω και εγω..Για μενα τα 10Κ hands free ειναι αρκετα...μολις αρχισω να τα πλησιαζω θα ψαξω για άλλο!! Είναι ευκολο στη χρηση? Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 εύκολο είναι , επίσης σου διχνει πολααααα στοιχία φίλεεγώ βασικά με AA έξω χάσει 4φορες πολλαααα CHIPS Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Μακαρι να ειναι καλο οπως το λες..Αλλα αυτο με το ΑΑ δε το πολυκαταλαβα..Λογω τον στοιχειων που πηρες εχασες τα τσιπς? Παράθεση
noble Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 εύκολο είναι , επίσης σου διχνει πολααααα στοιχία φίλεεγώ βασικά με AA έξω χάσει 4φορες πολλαααα CHIPSΜακαρι να ειναι καλο οπως το λες..Αλλα αυτο με το ΑΑ δε το πολυκαταλαβα..Λογω τον στοιχειων που πηρες εχασες τα τσιπς?πολλά στοιχεία=πολλά chips... Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Θα το δουλεψω απο σημερα κιολας και θα απαντησω..Και παλι ευχαριστω..!ΥΓ: Μακαρι τα στοιχεια να με οδηγησουν σε πολλα τσιπς!!ΥΓ2: Ειναι και για τουρνουα και για cash ετσι; Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 όχι παιδία σε 2/4 με AA εγώ έφταιγα έπρεπε να φολδήταν multiWAY με χαμηλχο BUY ΙΝστα αλλά 2 έχασα από κωλοφαρδία αντιπάλουXTES K K K vS AA riVER A !!!! Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 παιδιάέχω χρόνο έως και κυριακή να ζιζιτήσουμε με κάποιον περί ΗΥΔπως λιτουργούν ENOIES κτλ κτλΣΚΥΠΕ naturale75 Παράθεση
martin Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 για αρχηhttp://pokerland.gr/stratigiki-genika/o ... -huds.html Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 έχω μπερδευτήείμαι ΠΟΚΕΡΛΑΒΣ και βλέπω1) χολδεμ μάνατζερ για τα φύλα σου ΟΚ2) Βλέπω SEARCH περ DAY για τους USERS 7 $ / μήνα3) Βλέπω και TOURNAMENT SHARK ? τη είναι αυτό πάλι???ποσά χρήματα πρέπει να δώσω για να έχω πλήρη εικόνα...?? Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Ρε παιδια και εγω μπερδευομαι λιγο αλλα δουλευει καλατο θεμα ειναι πως δε μπορω να δω τα φυλλα μου γτ οι πληροφοριες πεφτουν πανω στα φυλλα μου !!Βοηθεια κανεις??? Παράθεση
LOUKAS34 Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 paTA δεξί κλικκ και μετακίνησε to Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Ιουνίου, 2011 πολυ απλο για να μου παει το μυαλοΕυχαριστω Παράθεση
Recommended Posts