sportbillys Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 καλησπέρα σε όλους...ένα θέμα που με απασχολεί πολύ τελευταία είναι το continuation bet ...και φυσικά εννοώ εναντίων ενός η το πολύ δυο αντιπάλων κ συνήθως με θέση απέναντι τους...το μεγαλύτερο πρόβλημα το συναντώ στο δικτυο της ongame όπου όλοι ξέρουμε πάνω κάτω πόσο loose calls περνούμε, από αντιπάλους που δεν υπολογίζουν συνήθως θέση stack ...κ.τ.λ. γενικώς το προφίλ μου το χαρακτηρίζω TAG με κάποιες εναλαγές ανάλογα την periptwsi ...οπότε τη γίνετε σε περιπτώσεις που από button π.χ. με κάποιο premioum hand όπως ΚΑ κάνουμε 3bet και έχουμε 2 callers οι οποίοι το 90 % των περιπτώσεων έχουν <<χειρότερο>> hand από το δικό μας κ εμείς δεν βοηθηθούμε από το flop ??? έχω βρεθεί σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις κάνοντας το continuation κ πολλές φορές περνώντας call με αποτέλεσμα ( λόγο των τραγικά μικρών starting stacks ) να μην μπορώ να συνεχίσω με second barrel λόγο του stack μου...παρόλα αυτά υπάρχει και κάτι άλλο πολύ σημαντικό που έχω παρατηρήσει... μήπως το check για τζάμπα φύλλο είναι η σωστή επιλογή απένατι σε λοωσε αντιπάλους κ reevaluate το hand από την αρχή???η έτσι δίνουμε την ευκαιρία σε κάποια draws να petixoun τα out τους, χωρίς να έχουμε πάρει κ κάποια στοιχεία για τα hands των αντιπάλων βέβεα, λόγο του μη continuation στο flop ???Ποια είναι η γνώμη σας όσον αφορά αυτό το θέμα κ πως παίζεται εσείς σε ανάλογες περιπτώσεις??? Παράθεση
Grammenoz Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Σε αυτό που ζητάς δεν υπάρχει σταθερή απάντηση. Κάθε χέρι είναι διαφορετικό όπως και κάθε αντίπαλος. Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να προσπαθείς να βασίζεις τις κινήσεις σου σε reads ,για τον κάθε παίκτη που παίζεις αντίπαλος. Για παράδειγμα πόσες φορές κάνει call σε raise που του κάνουν από το button , πόσες φορές κάνει call το c -bet σου στο φλοπ και με τi φύλλα. Πχ εαν έρθει το board AJ7 rainbow και έχει 10ρια θα κάνει call το cbet στο φλοπ ? Έτσι θα μπορέσεις να κάνεις καλύτερο bet size ,να παίρνεις max value απο τα καλά σου χέρια και να πασάρεις όπου πρέπει. Ξεκίνα να κάνεις και σημειώσεις για τον κάθε παίκτη , πχ για το πως αντιμετοπίζει την κάθε κατάσταση έτσι ώστε να έχεις reads την επόμενη φορά στο τραπέζι σου. Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 αυτά πάνω κάτω προσπαθώ να κάνω...αλλά έχω λίγο απελπιστεί με το πόσο loose calls πέρνω κ με τη ευκολία που σπρώχνουν της μάρκες τους πολλοί κυνηγώντας ακόμα κ 4-8 outs με αποτέλεσμα τα reads φυσικά να γίνονται πιο δύσκολα...σύμφωνα με το action σε κάθε παρτίδα περιμένεις κ τα ανάλογα call ...δεν είμαι κανένας υπερπαιχτης κ δόξα το θεό τουλάχιστον είμαι πολύ χαρούμενος που και να χάνω ξέρω ότι τα λεφτά μου τα βάζω τουλάχιστον 60-40 μπροστά της περρισότερες φορές...κ για να αποδείξω αυτό που λέω χωρίς βεβεα να είναι μεγάλος αριθμός hands θα αναφέρω 2 ποτς που πεχτηκαν μόλις κ συγκεκριμένα στο 11αρι το deep της ongame ...Players in round: 6Seat 1: nickol21 (10633)Seat 2: assassinxx7 (5184)Seat 5: KALOTIXOS (2550)Seat 8: Adhawk 17 (3230)Seat 9: krushjaku (27100)Seat 10: J190 (9770)assassinxx7 posts small blind (80)KALOTIXOS posts big blind (160)assassinxx7 raises 320 to 400KALOTIXOS raises 560 to 720assassinxx7 calls 320--- Dealing flop [4d, 9d, 5s]assassinxx7 bets 4464 [all in]KALOTIXOS calls 1830 [all in]--- Dealing turn [8h]--- Dealing river [7h] speachless ... Dealing pocket cardsDealing to KALOTIXOS: [8c, 7c]KALOTIXOS calls 120Adhawk 17 raises 360 to 360krushjaku foldsJ190 foldsnickol21 foldsassassinxx7 foldsKALOTIXOS calls 240--- Dealing flop [5s, 5d, 8s]KALOTIXOS checksAdhawk 17 bets 1375 [all in]KALOTIXOS calls 1375--- Dealing turn [Qh]--- Dealing river [Td]ελπίζω να κτλβες τη εννοώ... Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 σρι δεν φαίνονται τα hands ... στο πρώτο καλοτιχος QQ και assassinxx7 36off κ στο 2ρο adhawk TAoff Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 πολύ ωραία φίλε,όλα καλά....τα continuation bets που είναι?και φυσικά το δεύτερο χέρι το call που κανείς pre λόγω του stack του αντιπάλου είναι τραγικό. Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 1ΟΝ ΤΑ HANDS ΠΟΥ ΠΑΡΈΘΕΣΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΑΊΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΝ.....2ΟΝ ΓΤ ΤΟ ΚΑΛΛ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΌ ΕΦΌΣΟΝ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ Μ ΤΟΥ ΤΟΝ ΈΞΩ ΒΆΛΕΙ ΣΕ Αχ, KQ , KJ ...ΜΙΑ ΧΑΡΆ READ ΉΤΑΝΕ....Κ 3ON Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΣΑ Κ ΚΆΘΕ ΈΝΑΝ ΕΔΏ ΜΈΣΑ ΌΤΑΝ ΠΟΣΤΆΡΕΙ ΚΆΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΈΞΥΠΝΟΣ Κ ΑΠΛΏΣ ΝΑ ΠΟΣΤΆΡΕΙ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΆΕΙ Κ ΜΈΝΑ ΑΛΛΆ Κ ΌΣΟΥΣ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΆ ΏΣΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΏΝΟΥΜΕ ΤΟ GAME ΜΑΣ....ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΆ!!!! Παράθεση
dims Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Οταν ποσταρεις καποιο χερι το βασικο ειναι να μην εισαι απολυτος κ να δεχεσαι κριτικες.Ο geoponos ειναι απο τα μελη που παντα θα προσπαθησει τουλαχιστον να βοηθησει.ομολογω οτι κ εγω μπερδευτηκα με τα χερια που ανεβασες.Μιλας για το C -bet κ ποσταρεις bad beats .Το φυσιολογικο θα περιμεναμε να ειναι ενα χερι που κανεις raise preflop με ΑΚ δεχεσαι call ,το φλοπ ανοιγει Q 7 10, κανεις c -bet κ να μιλησουμε για sizing κτλ αναλογα με το turn .Δεν το λεω κακοπροαιρετα ουτε γνωριζω προσωπικα τον γεωπονο.Φιλικα Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 ΦΊΛΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΚΆΝΩ ΠΟΣΤ ΈΝΑ ΧΈΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΦΤΆΣΕΙ ΣΕ SHOWDOWN ?????? Κ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΊΡΑΞΕ Η ΓΝΏΜΗ ΤΟΥ ΑΛΛΆ Ο ΤΡΌΠΟΣ ΤΟΥ...ΊΣΩΣ Ο ΓΡΑΠΤΌΣ ΛΌΓΟΣ ΝΑ ΞΕΓΈΛΑ ΔΕ ΞΈΡΩ...Κ ΤΟ ΛΌΓΟ ΠΟΥ ΑΝΈΒΑΣΑ ΤΑ HANDS ΕΊΠΑ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΆΒΑΣΕ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΠΛΖ ... Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 sportbilly ούτε έξυπνος το παίζω ούτε είμαι ιδιαίτερα,ένας micro stakes παίχτης είμαι και εγώ.αφού παίζουν τόσο άσχημα λοιπόν στην on θα πρέπει να χαίρεσαι.το χέρι με το 8c 7c με limp /call oop με stack δικό σου h αντιπάλου στα 15bbs δε γίνεται να είναι καλή κίνηση ποτέ.τώρα αυτά που λες για reads δε τα καταλαβαίνω.επίσης,από ποτέ ένα χέρι πρέπει να φτάσει showdown για να το ποστάρεις?τέλος ,όσον αφορά το cbet ,είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο του παιχνιδιού και εξαρτάται από πολλά πράγματα,effective stacks ,τη μορφή του flop ,αριθμός αντιπάλων,εικόνα δική σου και αντιπάλου ,το χέρι σου και το range χεριών που βάζεις τον αντίπαλο.πόσταρε λοιπον παρτίδες που σε απασχολούν και έτσι ίσως να πάρεις καλύτερες απαντήσεις Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 εκτός κάποιον περιπτώσεων προσωπικά κάνω πάντα cbet .οι περιπτώσεις που δεν θα κάνω είναι. 1 μικρο stack του αντιπάλου.2 όταν όπως λες και εσύ callaroun τα πάντα 3. αν κάτω βγει ότι να ναι (πχ αν κάτω βγει 8 high δύσκολα να σε πιστέψει οτι σε βοήθησε το φλοπ)4. απ;έναντι από μερικούς αντιπάλους προτιμώ check στο flop και bet στο turn όσο για το δευτερο χέρι να σου πώ οτι και να ήξερες οτι έχει ΑΚ και οτι θα σου έρθει το 8 μ***α έκανες! Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 ίσως να ναι κ έτσι αν και τα hands είναι του αδερφού μου κ απλά τα πόσταρα για να δείξω το πόσο loose είναι οι παίχτες στην ον με αποτέλεσμα το variance να μεγαλώνει ραγδαία...επειδή ημουν μπροστά όταν έγινε στο turn του είπα να κάνει all in από μπροστά οπότε κ θα foldare πιθανών εφόσον το read μου για ax ..ήταν σωστό... κ κάτι άλλο το σκεπτικό του just call pre κ call μετά στο cbet ήταν ακριβώς γτ τα stacks δεν είναι effective κ αν πήγαινε για κλέψιμο με raise pre θα αντιμετώπιζε all in από ΤΑ ..ενώ έτσι το call με 78 σπαθιά ειδικά σε sh tbl σου δίνει τη δυνατότητα να χτυπήσεις κάτι καλό κ δεδομένου του Μ του να του πάρεις όλες της μάρκες αφού θα πιέσει κ αυτός για double όπως κ έκανε...απλά ul στο river ...το μόνο λάθος το check στο turn για μένα!!! Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 [...]ενώ έτσι το call με 78 σπαθιά ειδικά σε sh tbl σου δίνει τη δυνατότητα να χτυπήσεις κάτι καλό κ δεδομένου του Μ του να του πάρεις όλες της μάρκες αφού θα πιέσει κ αυτός για double όπως κ έκανε.[...]Μα το Μ του είναι μικρό. Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 so ???ενοοω ότι εάν έρθει ένα φλοπ ευνοϊκό για μας ίσως να callarei απλά με 2 over pairs κ να κάνουμε το double , γτ επιζητεί κ αυτός το ίδιο...ποια η απορία???όπως π.χ στο 558 flop που πίστεψε που είναι μπροστά , η σε ένα φλοπ με 2 σπαθιά που πάλι το call για double θα τα ναι σωστό...η έστω ένα flop τύπου 56x με open ended straight draw Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Όχι δεν συμφωνώ. Με φύλλα suited connectors μπαίνουμε όταν έχουμε και εμείς και ο αντίπαλος αρκετά μεγάλο Μ ώστε να έχουμε τα κατάλληλα implied odds. Το φύλλο μας έχει μικρή πιθανότητα να κερδίσει αν δεν κάτσει κάτι πολύ πολύ καλό όπως straight, flush, trips, κτλ (κάτι που δεν συμβαίνει συνήθως και γι' αυτό χρειαζόμαστε μεγάλα implied) συν το ότι έχει μηδενικό showdown value σε αντίθεση με το δικό του. Επίσης το πιο επικίνδυνο είναι να πιάσεις ένα top pair όπως εδώ και να έχει overpair. Προφανώς με μεγάλο Μ θα μπορούσες εύκολα να το πετάξεις αλλά εδώ είσαι καταδικασμένος σε all in. Επίσης με κάποιο πολύ μεγάλο combo draw θα ήσουν ελάχιστα μπροστά. Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 συμφωνώ σε όλα αυτά δεν έχεις άδικο αλλά... με 15BB or so ... κ ειδικά σε sh tbl δεν νομίζω να περιμένω ΑΑ για να κάνω double ...ρισκάροντας 3bb κ χτυπώντας το φλοπ έχεις πολλές πιθανότητες...σίγουρα είμαι πίσω...αλλά δεν θα περιμένω να με φάνε τα blinds μέχρι να μου ρθει το ΑΧ για να κάνω move allin κ να πάρω απλά τα blinds η κ να χάσω... με αυτή τη στρατηγική ρισκάροντας λίγα για κάτι πολύ καλύτερο μετέπειτα έξω επιτυχεί πολλές φορές....και υπάρχει κ κάτι άλλο πολύ σημαντικό για μένα...όταν παίζεις MTT 'Σ για μένα σημαντικό είναι να κυνηγάς την πρωτιά κ όχι το itm .... Παράθεση
panos2345 Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 εκτός κάποιον περιπτώσεων προσωπικά κάνω πάντα cbet .οι περιπτώσεις που δεν θα κάνω είναι. 1 μικρο stack του αντιπάλου.2 όταν όπως λες και εσύ callaroun τα πάντα 3. αν κάτω βγει ότι να ναι (πχ αν κάτω βγει 8 high δύσκολα να σε πιστέψει οτι σε βοήθησε το φλοπ)4. απ;έναντι από μερικούς αντιπάλους προτιμώ check στο flop και bet στο turn όσο για το δευτερο χέρι να σου πώ οτι και να ήξερες οτι έχει ΑΚ και οτι θα σου έρθει το 8 μ***α έκανες!μου θυμίζει παραγελίες σε σουβλάκια που λες στον μαγαζάτορα:-θέλω ένα γύρω από όλα,χωρίς:1)γύρο2)πατάτες3)τζατζίκι4)κρεμμύδιευχαριστώ. Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 χαχα μην είσαι κακός!!!δεν είπε κάτι λάθος... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 @panos2345No need for spamming here.@sportbillys Μα σε αυτά που λες φάσκεις και αντιφάσκεις. Προφανώς και πας για μεγάλο cash και όχι για ένα απλό ITM, αλλά τότε πρέπει να ακολουθήσεις push-fold στρατηγική. Είναι γνωστό ότι σε αυτό το στάδιο με την συγκεκριμένη στρατηγική δεν υπάρχει limp και φυσικά ούτε και limp/call σε raise του αντιπάλου. Επίσης κάνεις το λάθος να μετράς σε αυτό το στάδιο τα raise σε ΒΒ και όχι σε %stack. Σκέψου ότι τα "3ΒΒ" που λες είναι στην πραγματικότητα ένα μεγάλο μέρος του stack σου. Οπότε δεν ρισκάρεις λίγα για πολλά. Ρισκάρεις πολλά για λίγα λόγω του χαμηλού Μ. Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 καλό θα ήταν sportbillys να ακούς και μια άλλη άποψη με σκοπό να μάθεις κάποια πράγματα γιατί στο θέμα πόκερ για να γίνεις winning player πρέπει να κοιτάς συνεχώς τα λάθη σου και να μαθαίνεις από αυτά...Αν πιστευεις ότι τζογαροντας με suited connectors με τέτοιο Μ του αντιπάλου και φυσικά του δικού σου είsαι μακροπρόθεσμα winning τότε δεν νομίζω να πας για πολλές πρωτιές...μια θα είναι αυτή η πρωτιά επειδή θα κλείσει τα μάτια του ο θεός.fold pre το 87 s .Tα cbets στην ongame είναι πρόβλημα στα micro stakes . Εγώ ακολουθώ πλέον τακτική όταν έχω dry board και reads για το range του αντιπάλου να bettarw στο turn γιατί το Κχ και το Αχ δεν το αποχοριζοντε ποτέ αν δεν δουν turn . και σε 3way ποτ φυσικά το cbet με 0 equity στο flop είναι πεταμένα λεφτά στα micro της ongame . Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 φυσικά και ακούω αλλιώς δεν θα πόσταρα κάτι...αυτός είναι ο σκοπός...συζήτηση κάνουμε αντιπαραθέτοντας απόψεις...δεν είμαι winning άλλωστε στην ongame ...μόνο stars ...και παίζω μόνο ένα χρόνο πόκερ...δεν είμαι κανένας υπερπαιχτης!!! απλά αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα στην ongame όπου δε σέβονται τα raise μου κ τρώω τραγικά πολλά ββ...προσπαθώ κ γω να βρω τη φταίει τη πρέπει να αλλάξω...that ;ς all Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 τι σημαίνει το σπαμ?http://en.wikipedia.org/wiki/Forum_spam Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 +1 μελισσουργός...π.ς με αυτό το nick παίζεις στην ον η κάνω λάθος???κάτι έχει πάρει το μάτι μου ... Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 όχι όχι δεν είμαι με αυτό το nick Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαίου, 2011 αν θες πμ μου το nick σου να ξέρω με ποιον μιλάω.. Παράθεση
Recommended Posts