souliskex Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.αν κάποιος από βόλο έχει γνώση από χολδεμ μαναγερ αν thέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου είτε από εδώ είτε μέσω πμ.θα το εκτιμούσα και θα με βοηθούσε πολύ ν ανταλαξουμε και απόψεις γτ η αληθια είναι ότι μ έχει πεδέψει παρά πολύ.ευχαριστώ εκ τον προτέρων... Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαίου, 2011 χεχε γεια σου ρε κεχ... η αλήθεια είναι το μαναγερ κ μένα με μπερδεύει...άσε που έξω πρόβλημα με το τβλ νινξα κ μου την έχει δώσει Παράθεση
souliskex Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαίου, 2011 έλα ποιος είσαι?αν θες βοήθεια γοα το νινξα τό χο λιώσει...στο μαναγερ έχουμε θέμα... Παράθεση
sportbillys Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 έλα ρε σάκη ο παύλος είμαι...γ****ε τα θέλω help για το ninja γιατί το auto configuration που κάνει στην αρχή μου βγάλε error , όπως αναφέρει κ στο video ότι καμία φορά το κάνει αυτό..οπότε πρέπει να το κάνω manually λέει...αλλά τα χω μπλέξει τα μπούτια μου...δεν δουλεύουν τα hot keys γαμώτο κ δεν μπορώ να κάνω multitbling σωστά...το hm δεν το πήρα ακόμα γτ αν δεν μπορώ να δουλέψω το ninja φαντάσου το hm που από trial που είδα θέλει πολύ ψάξιμο....χαχαχαχα P.S ΠΆΜΕ ΜΉΤΣΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ OMAHAKI ???? Παράθεση
Recommended Posts