gkoun Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ HAND ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑΕΙΜΑΙ ΣΕ LIVE ΤΡΑΠΕΖΙ 9ΑΡΙ ΜΕ blind 1 -1 ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ LIMP ΚΑΙ CALL ΣΕ PREFLOP ΡΑΙΣΕΣ. Η ΕΙΚΌΝΑ ΜΟΥ ΕΊΝΑΙ TAG ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΠΟΛΥ RESPECT ΣΤΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 LIMPS ΚΑΝΩ RAISE ΑΠΟ BUTTON ΜΕ Α J S ΣΤΑ 7ΕCALL ΤΟ BB CALL ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ 20Ε ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΕΓΩ ΕΧΩ 90 ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΒΒ 350 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ LAG ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ Τ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΟΤ ΦΛΌΠ Α 3 5 ΒΕΤ ΕΓΩ ΣΤΑ 15 CALL ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟTURN 6 CHECK Ο ΒΒ Ο ΆΛΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΡΈΣΤΑ ΒΕΤ ΕΓΩ ΣΤΑ 20ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ALL ΙΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗ ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΤΟ RIVER ΗΡΘΕ 5. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΕ Α2 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤ . ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΚΕΝΤΑ Η 2 PAIR ΕΊΧΕ ΜΕΓΑΛΟ RANGE . ΤΥ Παράθεση
iJustRiveredYou Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2011 Απεναντι σε LAG σε live play AJ is the nuts .. Παράθεση
PREDATOR_STYL Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Η γνώμη μου είναι ό,τι όπως παίχτηκε η παρτίδα εκεί η απόφαση σου ήταν οριακή.Καλύτερα θα ήταν αν είχες ποντάρει περισσότερο από 20 σε ποτ 64. πχ 35-40 οπότε και η αποφασή σου για το call στο all in θα ήταν ευκολότερη, δλδ να callareis τα τελευταία 33. Τα 20 εκεί bet δεν σε βοηθάνε κάπου, είναι αδύναμο bet, οπότε έπρεπε να ξέρεις εκείνη τι στιγμή αν το κάνεις για value bet και είσαι έτοιμος να δεχτείς reraise . Ο παίκτης στο ΒΒ εκμεταλλεύτηκε καλά την loose εικόνα του στο τραπέζι + οτι μιλούσε από πρώτες θέσεις, οπότε ήταν ευκολότερο να μπλοφάρει οτι κρατάει τέτοια φύλλα. Σωστά τον έβαλες μόνο σε δύο χέρια εκεί, 2-4 να φλοπαρε κέντα ή top two Α-5. Αλλά αφού είχες καταλάβει πως παίζει θα έπρεπε να περιμένεις μία τέτοια κίνιση. Το θέμα είναι οτι ο τύπος πρέπει να σε έβαλε ακριβώς σε Α10, ΑJ , Α9 και θέλησε να χτυπήσει το tight παιχνίδι σου.Μία ερώτηση που ίσως να σε διευκόλυνε στο ερώτημα σου είναι τι θα έκανες αν κρατούσες ΑQ, ΑΚ ? νομίζω θα ήσουνα στην ίδια φάση, αλλά τελικά μάλλον θα έκανες call. Ελπίζω να βοήθησα όσο μπορούσα. Παράθεση
dani filth Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 για να πω κ εγώ την άποψη μ δεν έπρεπε να πας πάσο αν κ ήταν πολλή δύσκολη απόφαση γτ δύσκολα θα έκανε καλλ με 2-4 ώστε να κάνει κέντα αν είχει άσσο ντάμα η άσσο ρήγα πιθανών να είχε κάνει ρε-ραησε σε σένα πρέ φλοπ εγώ πιστεύω πως απο το μόνο που έχανες εκείνει την ώρα ήταν κάποιο τυχαίο σετ...σκέψου πως μπορεί να είχε άσσο 10 κ να σε είχε βάλει σε ένα ζεβγάτη κκ η qq Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Μία ερώτηση που ίσως να σε διευκόλυνε στο ερώτημα σου είναι τι θα έκανες αν κρατούσες ΑQ, ΑΚ ? νομίζω θα ήσουνα στην ίδια φάση, αλλά τελικά μάλλον θα έκανες call.Σε τι διαφέρει εκεί το AQ & το AK; Εφόσον δεν βάζουμε στο range του ΑQ και ΑΚ (θα είχε κάνει raise pre) τότε το ΑJ είναι το ίδιο: way ahead, way behind.@OP: Νομίζω ότι με το μικρό turn bet του δείχνεις ότι προσπαθείς να κάνεις pot control χωρίς να δώσεις free card και έτσι του δείχνεις ότι δεν νιώθεις πολύ δυνατός κάνοντάς τον να πιστεύει ότι έχει folding equity, πράγμα που πέτυχε τελικά! Ένα πιο solid bet στο turn θα είχε καλύτερα αποτελέσματα, καθώς με το φύλλο που είχε τελικά απλώς θα σε πλήρωνε μέχρι το river, και είσαι πιο σίγουρος σε περίπτωση που σε γυρίσει ότι είσαι πίσω! Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 σκέψου πως μπορεί να είχε άσσο 10 κ να σε είχε βάλει σε ένα ζεβγάτη κκ η qqΚαι γιατί να θέλει να διώξει με raise τα ζεύγη; για το 2 outer που έχουν; Παράθεση
gkoun Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ sef απο το call στο flop στο turn πιστευα οτι με εβαζε σε Α αλλιως θα μου κανε reraise σε ΑΚ AQ δεν τον εβαζε ουτε σε qq κκ. Το 2-4, 4 -7 Α6 ιταν ανετα στο range του pre και τα μικρα pocket τα επεζε σαν δαιμονας.. οπως ειπε ο predator εκανα ενα αδυναμο bet στο τύρν που ηταν λαθος. Πίστευα πως ηταν ικανος να κλεψει μια παρτιδα σε τετοιο σποτ και το μεγαλυτερο λαθος μου ηταν πως ποτε δεν πιστεψα πως θα προσπαθουσε να το κανει σε μενα!!! Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Bet 20 σε pot 85.... Πηγενες γυρεύοντας ...... Παράθεση
PREDATOR_STYL Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2011 ""Μία ερώτηση που ίσως να σε διευκόλυνε στο ερώτημα σου είναι τι θα έκανες αν κρατούσες ΑQ, ΑΚ ? νομίζω θα ήσουνα στην ίδια φάση, αλλά τελικά μάλλον θα έκανες call.""""Σε τι διαφέρει εκεί το AQ & το AK; Εφόσον δεν βάζουμε στο range του ΑQ και ΑΚ (θα είχε κάνει raise pre) τότε το ΑJ είναι το ίδιο: way ahead, way behind.""Η ερώτησή μου αυτό ακριβώς υπονoούσε! Συμφωνώ safesteps! Παράθεση
Laxtaras Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2011 gkoun παιδί μου, το άθλημα αυτό θέλει καρδιά που λέει και μια LAG ψυχή!!! Παράθεση
Recommended Posts