Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα...λίγο έως πόλη εάν αντρεξουμε σε κάποια σχετική αρθρογραφία θα κατανοήσουμε την ένοια του roll mngment ... Αυτό που θέλω κάποιος έμπειρος να μου απαντήσει είναι ανά session πόσο της % είναι σωστό κάποιος να διάθεση???ποιο είναι το φρόνιμο σύμφωνα με το roll του??? ας με βοηθήσει κάποιος!!!!euxaristw

Δημοσίευση

σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά άλλο ρωτάω...π.χ. έxω roll 200$ οπότε είναι safe να παίζω τουρ των 2$...ποσα tour επιτρέπεται να paixw ανά session ???μπορώ π.χ σε ένα session να παίξω 50 tour των 2$???αυτό είναι το μισό μου roll ...υπάρχει κάποιος κανόνας σε αυτό??

Δημοσίευση

Ναι, θεωρητικά μπορείς να παίξεις τόσα τουρ όσα σου επιτρέπει το bankroll σου χωρίς να αλλάζει κάτι. Δεδομένου ότι είναι σωστό να χρησιμοποιείς το ~1% του bankroll σου σε ένα MTT τότε μπορείς να παίξεις μέχρι και 100 MTT ταυτόχρονα του $1,10 με bankroll $110. Ο περιορισμός έρχεται σε αυτές τις περιπτώσεις από το πόσα δύνασαι να παίξεις και όχι από το πόσα σου επιτρέπει το bankroll σου. Κι αυτό φυσικά συμβαίνει λόγω του χαμηλού ποσοστού του bankroll που χρησιμοποιείς ανά MTT.

Δημοσίευση
σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά άλλο ρωτάω...π.χ. έxω roll 200$ οπότε είναι safe να παίζω τουρ των 2$...ποσα tour επιτρέπεται να paixw ανά session ???μπορώ π.χ σε ένα session να παίξω 50 tour των 2$???αυτό είναι το μισό μου roll ...υπάρχει κάποιος κανόνας σε αυτό??

Δεν θα βάλεις όριο στα τουρνουά που παίζεις αλλά στην... χασούρα. Νομίζω ένα 10%-20% είναι καλά. Αν τα $200 τα κάνεις $180-$160 παίξε την επόμενη μέρα πάλι και μέχρι να έρθει το επόμενο session ρίχτω στη μελέτη (προηγούμενες παρτίδες, διάβασμα, βιντεάκια, φόρουμ κτλ)

Δημοσίευση

για 100-200 ευρώ παιδες δεν μπορουμε να το ονομασουμε βανκρολλ. θα σου προτεινα να αγοραζεις μια 10ρα η 25ρα παυσαφε και να κανεις το παιχνιδι σου και με το τελος της μερας αν εχεις προφιτ αναληψη, με πιθανα κερδη εντος μερας μπορεις να παιξεις εκτος βανκρολλ μανατζμεντ, αμα εισε καλος παικτης δεν χρειαζεται να σκεφτεσε το μπάστ καλύτερα επιθετικη διαχειριση κεφαλαιου αλλιως θα παραμεινεις στασιμος και δεν θα εξελιχτεις σαν παικτης ,αμα χασεις σταματα λιγεσ μερες σκεψου τι δεν εκανες καλα και ξανα με 20-30 ευρο το ιδιο επιθετικα και σκληρα χωρις φοβο και παθος παιξε οτι σου αρεσει .αμα τα πας τετραψηφιο και πενταψηφιο νουμερο εκει αρχιζει το μπανκρολ να παιζει ρολο.

Δημοσίευση

μόνο κ μόνο το % που σου παίρνει η τράπεζα για κάθε ανάληψη πέραν της πρώτης αυτό που λες είναι απαγορευτικό...+ ότι αυτό που λες δεν υπάρχει....εση που ακολουθείς αυτή τη τακτική είσαι κερδισμένος???γτ εγώ δεν ξέρω κανένα σοβαρό παίχτη να το κάνει...

Δημοσίευση

κατά τη γνώμη μου όχι πάνω από 15-20% . αν βρεθείς σε άσχημη μέρα (από άποψη επιδόσεων) θα το πληρώσεις . και πολύ λέω

Δημοσίευση
μόνο κ μόνο το % που σου παίρνει η τράπεζα για κάθε ανάληψη πέραν της πρώτης αυτό που λες είναι απαγορευτικό...+ ότι αυτό που λες δεν υπάρχει....εση που ακολουθείς αυτή τη τακτική είσαι κερδισμένος???γτ εγώ δεν ξέρω κανένα σοβαρό παίχτη να το κάνει...
1) μπιλι οι σοβαροι παικτες δεν παιζουν μονοδολλαρα ειναι χασιμο χρονου.2)με αναληψη μεσω βιζα στις περισσοτερες εταιριες δεν υπαρχει χρεωση. 3)απο τουρ ειμαι κερδισμενος πενταψηφιο ποσο φετος4)και οι αμερικανοι μεσα τα αφηναν τα λεφτα και κλαινε τωρα ασε που μπορει να χασεις και απο την τιμη συναλλαγματος.5)δεν ανηκω στην κατηγορια των σοβαρων παικτων
Δημοσίευση
για 100-200 ευρώ παιδες δεν μπορουμε να το ονομασουμε βανκρολλ. θα σου προτεινα να αγοραζεις μια 10ρα η 25ρα παυσαφε και να κανεις το παιχνιδι σου και με το τελος της μερας αν εχεις προφιτ αναληψη, με πιθανα κερδη εντος μερας μπορεις να παιξεις εκτος βανκρολλ μανατζμεντ, αμα εισε καλος παικτης δεν χρειαζεται να σκεφτεσε το μπάστ καλύτερα επιθετικη διαχειριση κεφαλαιου αλλιως θα παραμεινεις στασιμος και δεν θα εξελιχτεις σαν παικτης ,αμα χασεις σταματα λιγεσ μερες σκεψου τι δεν εκανες καλα και ξανα με 20-30 ευρο το ιδιο επιθετικα και σκληρα χωρις φοβο και παθος παιξε οτι σου αρεσει .αμα τα πας τετραψηφιο και πενταψηφιο νουμερο εκει αρχιζει το μπανκρολ να παιζει ρολο.

+10000000 Αυτο ακριβως, δε θα μπορουσες να το πεις καλυτερα.. ;)

Δημοσίευση

+10000000 Αυτο ακριβως, δε θα μπορουσες να το πεις καλυτερα.. ;)

θα μπορούσες αν σου ήταν εύκολο να μου στείλεις το nick σου ...έτσι για να ξέρω σε ποιον μιλάω!!!!

Δημοσίευση

τα 1$ τουρνουά φίλε δν είναη τόσο άσχημα όσο νμζεις απ εκεί πρέπει να ξεκινεήσεις αν θες να χτίσεις ένα βανκρολλ κ να πάρεις κάποια εμπιρια εγώ απ εκεί προσπαθώ να κάνω ένα βανκρολλ για να ανέβω στακές κ να αντέχει σε δύσκολους καιρούς

Δημοσίευση

οποίος δεν έχει υπομονή δεν μπορεί να πετυχει στο poker imo ....εχω κάνει πολλά cash κ ενώ είχα roll ...το katestrepsa γιατί δεν είχα roll mngment ....εάν επεζα σωστά τώρα θα μιλούσα διαφορετικά :cry:

οπότε dani ...σωστά μιλάς αν και εγώ δεν άρχισα με τα 1$ αλλά 5$

κ υπόψιν imo χωρίς roll mngment δεν καταπολεμάτε το μεγάλο variance των mtt 's

Δημοσίευση

έκανα ένα ικανοποιητικό κασηαρισμα χωρίς να χει σημασία το πόσο αλλά το θέμα είναι ότι έπαιζα μετά τουρνουά π αντιστοιχούσαν σε 15 κ 20 buy in δύο μήνες άντεξα κ ένα κακό swing με έφερε πάλι στα ίδια πλέον παίζω με 50 τουκαχιστών buy ιν κ πάω ήσυχος στη δουλειά μ την άλλη μέρα\ :)

Δημοσίευση
έκανα ένα ικανοποιητικό κασηαρισμα χωρίς να χει σημασία το πόσο αλλά το θέμα είναι ότι έπαιζα μετά τουρνουά π αντιστοιχούσαν σε 15 κ 20 buy in δύο μήνες άντεξα κ ένα κακό swing με έφερε πάλι στα ίδια πλέον παίζω με 50 τουκαχιστών buy ιν κ πάω ήσυχος στη δουλειά μ την άλλη μέρα\ :)

Πάλι είναι λίγα. Δεν το κάνεις 100 buy -in ? ;)