Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλους...Είμαι σχετικά νέος παίκτης,παίζω ένα χρόνο πόκερ και διατηρώ λογαριασμούς σε ongame και stars . Δυστηχώς λόγο επαγγέλματος δεν έχω χρόνο να προσθέσω μεγάλο volume στο game μου, οπότε δεν θα παραθέσω στατιστικά στοιχεία κ.τ.λ. παρα μόνο θα καταθέσω το γεγονός οτι στην ongame είμαι marginal loser με 12Κ cash -5% roi και στην stars 12Κ cash με 38% roi ...Όλα αυτά φυσικά σε δείγμα 1000+ games και δυστηχώς χωρίς roll management , κάτι για το οποίο σίγουρα δεν είμαι περήφανος αλλά βλέπεις η λαχτάρα για το παιχνίδι κ οι λίγες ώρες που διαθέτω με αναγκάζουν...( σίγουρα πολλοί θα με κατανοούν)...Η μεγάλη μου αγάπη είναι τα ΜΤΤ'S ...Αν και λόγο των παραπάνω δυσκολεύομαι να καταπολεμίσω το variance και το dwn swing μου... :(

Το θέμα που με απασχολεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό συγκρίνοντας τα rooms που παίζω είναι η τεράστια διαφορά επιπέδου...Όσον αφορά την stars ξέρουμε όλοι πάνω κάτω τα προτερήματά της ( πλήθος παιχνιδιών, πλήθος stakes , κ.τ.λ. ), ενώ το μόνο μείον για μένα είναι φυσικά τα τεράστια fields ...Εαν πάλι συγκρίνουμε την ongame ;έχουμε πολύ λιγότερα games , τραγικά μικρό αριθμό σε micros ( οπότε δύσκολα μπορείς να φτιάξεις roll , τουλάχιστον σύντομα), τραγικά μικρό αριθμό αρχικού stack ακόμη κ σε μεγάλα buy in και φυσικά τραγικό επίπεδο παιχτών...Θα μου πει κάποιος...αυτό δεν είναι το ζητούμενο???? :?

Και σε αυτό το σημείο είναι που ζητώ την γνώμη σας για τον προβληματισμό μου.....

Οκ συμφωνώ ότι εφόσον είναι πολύ smooth τα fields ,σε βάθος χρόνου κάποιος καλός παίχτης θα βγεί κερδισμένος...ΑΛΛΑ..... :cry: Ας μου εξηγήστε εσείς οι πιο έμπειροι παίχτες σας παρακαλώ πως μπορείς να κερδίσεις ένα tour όταν έχεις να κάνεις με παίχτες που : 1ον δεν σέβονται τα pre flop raises 2ον post flop δεν έχουν ιδέα τι θα πει pot odds , οπότε κυνηγάνε flush draws , open ended straight draws , ακόμη κ gutshots ρισκάροντας πολλές φορές όλο τους το stack .... OMFG :shock:

και όλα αυτά έχοντας starting stack 1500 chips ... πράγμα που σημαίνει οτι ακομά και σε late stages η πρώτη δεκάδα συχνά δεν έχει παραπάνω από 30 big blinds stack . Άρα δεδομένου όλων αυτών εάν <<φας>> ένα bad beat συνήθως το stack σου θα υποστεί μεγάλο πλήγμα βάζοντάς σε σε περιπέτειες με το Μ factor σου.... Μήπως τελικά στην ongame παίζει μεγάλο παράγοντα η τύχη??? :?::?::?:

Και όλα αυτά τα ρωτώ γτ έχω απελπιστεί γτ νομίζω πως έχω δοκιμάσει τα πάντα....μεγάλα pre flop raises , all in στο flop για να αποφύγω τα draws , κ.τ.λ.

Ελπίζω να βρω ανταπόκριση στο ερώτημά μου κυρίως από winning έμπειρους παίχτες της ongame ...PLZ GUYS HELPPPPPPPPPPP .... :?:?:?:?:?

Δημοσίευση

Το επιπεδο των ελληνων παιχτων φταιει που εχει ανεβει κατακορυφα... Καλα τα μαθηματικα και η στατιστικη αλλα αν τιλταρεις με τον donk τοσο ευκολα παιξε σκακι καλυτερα εκει ο καλυτερος κερδιζει.

Γενικα εγω παιζω γαματα και ολοι οι αλλοι ειναι donks και τυχεροι οταν με κερδιζουν πρεπει να ειναι το χαρακτηριστικο ολων των ελληνων παιχτων(που το επιπεδο τους εχει ανεβει κατακορυφα..)

Δημοσίευση

όχι οκ δεν είναι έτσι απλά θεωρώ ότι theli μεγαλητερο bankrooL διοτi borei το av field να είναι mirkotero αλλά είναι πιο loose oποτε και αυτό μεγαλόνei το varience

anyway δεν ξέρω εμένα σε sigkrisi μετά μεγάλα sites έχω pei πεξε εκei που βαστάει η τσέπη σου

αλλά και εκεί που σεβονάται τα raise σου....