LaB Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Δεν είναι κάποιο σπουδαίο hand καθώς υπάρχει μόνο στο riveR action απλά θα με ενδιέφερε να ακούσω γνώμες. Είναι από cash heads up και δεν το έχω save απλά θα το παραθέσω.hero ΒΒ 10d 9d stacks 400 each .Preflop SB raises 12 ,Hero calls flop Qs 4d 3h check check turn 2d check check river 7h Hero bets 16,SB raises 40 ,Hero raises 110 ,SB Raises 240.Hero ??τα blinds είναι 2/4 Παράθεση
LaB Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 να πω για τον αντίπαλο ότι είναι αρκετά καλός παίχτης με κέρδη 250k για το 2011 .όχι όλα από cash heads up Παράθεση
Agrini69 Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 κατρχιν το range του μειώνεται παρά πολύ στο 2 reraise του.Το πρεφλοπ raise δεν λέει κάτι αλλά ..1)ίσος 77 2)65 μόνο και μόνο για το action στο telos1) 77 chekarei το φλοπ το ίδο turn river magic έχουμε action 2)65 το μόνο που επιφυλασομαι για αυτό το hand είναι ότι chekarei το turn γτ υπάρχει ανοικτό flush δράωδεν ξέρω είναι πόλy δύσκολο να σου πο από ένα hand και δίχως image και history action αλλά θεωρώ ότι είναι 0% bluffing εκεί πέραταπινη apospsi Παράθεση
LaB Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 κοίτα το δικό μου σκεπτικό στο hand . το πρώτο raise στο ρίβερ μπορεί να γίνει άνετα με hand aq ,kq ακόμα κ set αν κ μάλλον θα ποντάρουν στο τύρν όλα αυτά τα hand . αλλά και το check check raise στο river είναι ένα line που συναντάω συχνά και σπάνια είναι bluff .ωστόσο μιλάμε για regular πολύ winning player που είναι capable να κάνει αυτό το πλάι με bluff .το 77 το σκέφτηκα αλλά θα με κάνει call στο reraise γιατί ξέρει ότι δε θα kanw άλλο raise me 2pair η set . Έκανα polarize σε 65 η bluff . το θέμα μου εκεί είναι ότι αυτός ξέρει ότι και εγώ είμαι bluff η Νυτς. vazontas το μισό stack του και κάτι μέσα στο ρίβερ είναι σα να μου λέει ότι θα καλέσει αν mpw all in . Δηλαδή ένα move που θα κοστίζε 400 δολάρια το κάνε με 240. Το κακό με το hand μου είναι ότι αν επιλέξω να κάνω call όπως και έκανα, χάνω και από bluffs me J high αν κ πίστευα ότι θα με καλούσε με J εκεί. βασιστικά αποκλειστικά στο ότι είναι καλύτερος παίχτης και έκανα διαφορετικό action από αυτό π ήθελε να κάνω. Παράθεση
Agrini69 Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 δεν ξέρω είναι σίγουρα και κάτa πόσο γνωριζeiς τον παίχτη.Γνώμη μου είναι πάσο.και ας είναι bluff Θεωρώ ότι είναι σε κάτι δύσκολο για blofa και έστω και ότι τηn exis πιάσει γτ να δεις ena high card μεγαλητερο από το δικό σου.θεωρώ πιο +ev το fold παρά να callareis Τελικά τη hand είχε? Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 αν και δεν είμαι ο jungleman12 για να κρίνω το χέρι δε καταλαβαίνω το call στο river στα 240.αφού έχεις αποφασίσει ότι είναι σε μπλόφα κάνε all in . επίσης δε καταλαβαίνω τί αλλάζει αν είχε J high .δε θα επιχειρούσε την ίδια κίνηση ? Παράθεση
harima Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 Δηλαδη στα σπουδαια hand τι κανεις? Εγω αν ειχα κανει bet raise reraise call me T high sto 2/4 με τετοιο line θα ποζεριαζομουν οπου στεκομουν. Whateva Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 αν και δεν είμαι ο jungleman12 για να κρίνω το χέρι δε καταλαβαίνω το call στο river στα 240.αφού έχεις αποφασίσει ότι είναι σε μπλόφα κάνε all in . επίσης δε καταλαβαίνω τί αλλάζει αν είχε J high .δε θα επιχειρούσε την ίδια κίνηση ?????? άμα μπλοφάρει ο αντίπαλος τη νόημα έχει να κανείς allin ? ? ? ? ? δε στέκει αυτό που λες .δε πρόκειται να σε πληρώσει . αντίθετος άμα έχει την κέντα η το set ο αντίπαλος και κανείς allin θα τον πληρώσεις εσύ . σκέψου λογικά . αυτά είναι βασικά .άμα δε πρόκειται να σου κάνει call χειρότερο χέρι αλλά μόνο καλύτερο κανεις απλό call και όχι raise . είναι πολύ -EV να κανείς raise . Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 αν και δεν είμαι ο jungleman12 για να κρίνω το χέρι δε καταλαβαίνω το call στο river στα 240.αφού έχεις αποφασίσει ότι είναι σε μπλόφα κάνε all in . επίσης δε καταλαβαίνω τί αλλάζει αν είχε J high .δε θα επιχειρούσε την ίδια κίνηση ?????? άμα μπλοφάρει ο αντίπαλος τη νόημα έχει να κανείς allin ? ? ? ? ? δε στέκει αυτό που λες .δε πρόκειται να σε πληρώσει . αντίθετος άμα έχει την κέντα η το set ο αντίπαλος και κανείς allin θα τον πληρώσεις εσύ . σκέψου λογικά . αυτά είναι βασικά .άμα δε πρόκειται να σου κάνει call χειρότερο χέρι αλλά μόνο καλύτερο κανεις απλό call και όχι raise . είναι πολύ -EV να κανείς raise . διάβασες προσεχτικά την παρτίδα?δεν έχω ιδέα από cash hu απλά αν κάνω call και χάσω από J high δεν είναι κρίμα ?τα υπόλοιπα που μου λες νομίζω δεν έχουν θέση σε αυτό το xeri Παράθεση
LaB Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 πιστευω αν είχε J high θα με είχε κάνει call γιατί είναι αρκετά καλός παίχτης και θεωρώ ότι με έχει κάνει και αυτός polarise σε 65 η bluff . αν είχε kapoio showdown value τύπου Α,K high θα καλούσε ,μάλλον και με J θα πάταγε το call . Παράθεση
LaB Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 btw harima δεν είναι κανα super call γιαυτό το line ,πολύ συχνά παιζοντε τέτοια bluff και με callaroun με παρόμοια hands (το μόνο σημαντικό του hand ήταν ότι παίχτηκε όλο στο river γιαυτό και μου κάνε εντύπωση ) . Παράθεση
harima Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Δε διαφωνω οτι ειναι τεντα polarised απλά η μ***α είναι ότι χάνεις και από μπλόφες του γιατί παραείναι fucked up όλο αυτό το clicking με Τ high . Επίσης θεωρώ ότι παραθέλει ιστορία για να είσαι sure ότι δε μετατρέπει ποτέ χέρια με ελάχιστο showdown σε μπλόφες κλπ κλπ .Anyway είναι απλά η γνώμη μου / αίσθηση μου , γιατί στη τελική δε έχω καμία εμπειρία από 2/4 heads up δυναμικές και μάλλον δε θα πρεπε να γράφω καν . Παράθεση
Recommended Posts