moderator Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Συντάκτης: HPanigma Δημοσιεύθηκε: 20 Μαΐου 2011Επειδή με βασανίζει ένα αρκετά καλό swing το τελευταίο δίμηνο και λόγω διαφόρων 3ημερων- 4ημερων διακοπών μου (π.χ Barcelona ) άργησα να επανέλθω. Αυτή τη φορά θα παραθέσω ένα χέρι που παίχτηκε από ένα καλό μου φίλο και το συζητήσαμε αρκετά παίρνοντας διαφορετικές απόψεις. Αν ο raiser ήταν από αρχική θέση;*** Κλικ εδώ για να διαβάστε ολόκληρο το άρθρο... *** Παράθεση
konosz Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Live poker reads ftw. εκεί κρίνεται η απόφαση σου imo Παράθεση
skwinner Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Α ρε κωνε ... οπως θα λεγε και ο αλεξης καβαλαμε το τραπεζι, παμε ρεστα και αν μας δωσει πονο την κανουμε κ παμε για cash με τον kravchenko το paliodonk Παράθεση
tsikw Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 μετά από οοοοοοολo αυτό η απάντηση σου είναι <<live poker reads ftw>> ???όχι τπτ άλλο...τον κάνιε να νιώθει και μ***ας που έφαγε τόση ωρά να το διατυπώσει...****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ Παράθεση
arourel Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Το θέμα είναι ότι το 99% από εμάς τέτοια combo draws σε κανονικά τουρνουά ούτε που θα το συζητάγαμε, στο EPT ME όμως τι κάνουμε;To combo draw παίζεται αλλιώς στο 200αρι της Πάρνηθας και αλλιώς στο EPT; Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Το θέμα είναι ότι το 99% από εμάς τέτοια combo draws σε κανονικά τουρνουά ούτε που θα το συζητάγαμε, στο EPT ME όμως τι κάνουμε;To combo draw παίζεται αλλιώς στο 200αρι της Πάρνηθας και αλλιώς στο EPT;κάποιοι πολύ καλοί (βάση αποτελεσμάτων) παίκτες αυτό υποστήριξαν ... για να το ρωτάω καπιο λόγο θα είχα ? Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Υπάρχει και η υπολογίσιμη πιθανότητα (~5%) να πετύχουμε τα draw μας και να χάσουμε από full house αν έχει 2 pair ή set. Παράθεση
konosz Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 meta apo oooooooolo auto i apadisi sou einai <<live poker reads ftw>> ???oxi tpt allo...ton kaneis na niwthei k malakas pou efage tosi wra na to diatupwsei...το λεώ γιατί αυτός έκανε ήδη τα μαθηματικά τα οποία είναι τόσο close και δεν κρίνεται εκεί η απόφαση.ps. ένας ρώσος donk είναι αυτός o kravchenko σωτήρη?? γιατί κάτι μου λέει το όνομαps2 τα Κχκκ υπάρχουν στα ranges που έφτιαξες?****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ Παράθεση
crackLiNg Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαίου, 2011 πιστεύω στο συγκεκριμένο hand είναι πιο συμαντικο το δικό μας range παρά του antipalou εφόσον 3bettaroyme το flop ... Παράθεση
bits10 Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαίου, 2011 το optimal play είναι το ίδιο παντού, σε κάθε περίπτωση αυτό που αλλάζει ανάμεσα στο 200ari τις πάρνηθας και το ΕΡΤ είναι τα ranges των αντιπαλων.συμφωνώ με το range που δώσαμε στον αντίπαλο,θα έβαζα μέσα και διαφορα combodraws του αντιπαλου ie,K5ss,97ss etcδε νομίζω ότι μπορούμε να καλάρουμε profitably σε αυτό το spot.είναι αρκετά face up το φύλλο μας.****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ. Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 23 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2011 ΦΟΛΔ ΠΡΕΦΛΟΠ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣ Α2 ΚΑΛΛ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ Α2..ΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ Κ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕ 3ΒΕΤ ΠΡΕ Κ ΠΟΤ ΒΕΤ ΣΤΟ ΦΛΟΠ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΔΙΚΟΙ... Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 23 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2011 ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣΔεν είναι εκτός θέσης... Παράθεση
azamat Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Ο PANAGIOTIS G προκειμενου να προλαβει να το παιξει ξύπνιος, δεν εκανε τον κόπο να διαβασει το πρόβλημα πάνω απο 3''. Εγω παντως δυσκολευομαι διαισθητικα να σκεφτω την σωστη κινηση. Ειναι και EPT που σε φρεναρει, ειναι και χερι που λογικα εχει προκυψει στο τέλος της 1ης μερας, ειναι και το οτι δεν εισαι shortstacked για να διευκολυνθεις στην αποφαση να τζογαρεις, αστα να πανε! Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΧΗΣ SB VS BB ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Π ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΘΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Κ αζαματ εσυ εισια ο ξυπνιοσ τησ υποθεσης εγω παραδεχομαι το λαθοσ μ εσυ παραδεχεσασαι τη γραφηκοτητα σου? Παράθεση
mpourgina jr Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 πρώτον: το pot post flop είναι 6300 και όχι 7 k ......δεύτερον: οι πληροφορίες σου για τον αντίπαλο είναι μηδαμινέςτρίτον: στις επιλογές σου δεν αναφέρεις το fold post flop.....εγώ θα ήμουν ανάμεσα σε 3 επιλογές:1 fold post flop: ένα εύκολο fold post flop διότι απλά δη έχουμε ούτε pot odds αλλα του imp. odds : ) 2 raise 14900 για τις έξεις 2 προοπτικές: 1 ο αντίπαλος κάνει all in, κάνω το call και δακρύζω και λίγο : ( 2 αν ο αντίπαλος κάνει call, είναι ο μονος τρόπος να πάρω δωρεάν κάρτα στο turn ( αν ανοίξει blank) + ότι αποκτάμε αυτόματα imp. odds με το raise post flop διότι από την εμπειρία μου, τέτοιου είδους παίχτες (όπως έχω σχηματίσει τον αντίπαλο στο μυαλό μου) μπερδεύονται αρκετά με τέτοια raise post flop σε τέτοια flops.Άρα αν χτυπήσουμε κάποια από τα outs μας άνετα πληρωνόμαστε ένα value bet η ίσως και ένα overbet(επιλέγουμε ανάλογα με το hit του out που θα κάνουμε). 3 call: δεν υπάρχει αυτή η επιλογή για μένα στο συγκεκριμένο spot με αυτόν τον παίχτη Ανακεφαλαιώνοντας η επιλογή 1 και 2 είναι εξίσου καλές για μένατο τι απόφαση θα έπαιρνα εξαρτάται από το τι τραπέζι έχω και το πως νιώθει εκείνη την χρονική στιγμή.. από το pc λέω 65% επιλογή 1και 35% επιλογή 2.ευχαριστώ...****To μήνυμα μετατράπηκε από greeklishModerator: Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο ελληνικά στο φόρουμ. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του σκεπτικού ενός σοβαρού παίκτη. Θα ήθελα να προσθέσω όμως κάποιες παραλείψεις, όπως εκεί που λες: "Μια αρκετά καλή προσέγγιση πιστεύω είναι ότι ανοίγει με το top 35% (adjusted και όχι όπως ακριβώς το βγάζει το poker stove) των χεριών του εκεί πέρα και από αυτό συνεχίζει με περίπου το 10% (89, TJ, JQ, TQ , k9, KQ , AK, TT+)...", απορώ 1ον πώς και δεν βάζεις στο range που συνεχίζει το AQ και 2ον πώς είναι δυνατόν να θεωρείς ότι θα κάνει στο board αυτό cbet με το 100% του preflop opening range του. Δηλαδή θεωρώ απίθανο να κάνει εκεί 100% cbet με 66-88 ή με Τ8-Τ9, ή με το 67s (που δεν είναι μπαστούνια φυσικά) κι ούτω καθεξής... Αυτό μειώνει δραματικά το folding equity του raise μας και δεν είναι τόσο καλύτερη επιλογή από το flat call.Γενικά πολύ ωραία ανάλυση και με τον τρόπο που θα έπρεπε να σκέφτεται κάθε παίκτης που ασχολείται σοβαρά με την αξιολόγηση του παιχνιδιού του. Παράθεση
HPanigma Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαίου, 2011 η αλήθεια είναι ότι κάποιος όσο το δουλεύει και το σκέφτεται θα μπορεί να κάνει καλύτερες υπόθεσης ... ας πούμε έχω αφήσει εκτός του get it in range του ksxx χέρια η αλλά fdraw όπως και επίσης αυτό που λες ότι δεν κάνει 100%cbet η τέλος πάντων όχι pot bet cbet ... μια η άλλη νομίζω όμως ότι τα νούμερα δεν αλλάζουν πολύ (έκανα και μια ανάλυση ευαισθησίας που δεν έδηξα για να δω αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ) και περισσότερο στάθηκα στο να δείξω τον τρόπο σκέψης και κάποιο αποτέλεσμα πολύ κοντά στην πραγματικότητα... Παράθεση
Recommended Posts