MAnoloskoufA Δημοσίευση 19 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαίου, 2011 Καλησπέρα,1ον) Σε τραπέζι κας ,βλέπω το αλλ ιν πρεφλοπ του αντιπάλου.Είμαι υποχρεωμένος να κάνουμε σοουνατουν ή μπορώ να τα κρατήσω και να κάνω μακ άμα χάνω?2ον) Σε τουρνουα,κάνω ολ ιν, σε ολ ιν του αντιπάλου, του οποίου το στακ με καλύπτει.Είμαι υποχρεωμένος για σοουνταουν?Πείτε μου σε ποιες περιπτώσεις μπορώ να έχω κλειστά τα φύλλα μου και να μην κάνω σοουνταουν;Ευχαριστώ! Παράθεση
martin Δημοσίευση 19 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαίου, 2011 στο 1)με επιφυλαξη μπορεις να κανεις muck , δεν ειναι υποχρεωτικο το showdown αφου εκανες call και ο αντιπαλος θα ανοιξει πρωτος τα φυλλα τουστο 2) εισαι υποχρεωμενος να ανοιξεις τα φυλλα , αλλιως δεν θα ανοιξουν flop κτλπ, Παράθεση
MAnoloskoufA Δημοσίευση 19 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Μαίου, 2011 Ευχαριστω φιλε για την απαντηση απλα οποιος αλλος ξερει ας βοηθησει...Ετσι για το γαμωτο να ξερουμε! Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 ΑΥΤΟΣ Π ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ..ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ SHOWDOWN ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ MUCKAREI Παράθεση
Kapetanios Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 20 Μαίου, 2011 ΑΥΤΟΣ Π ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ..ΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ SHOWDOWN ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ MUCKAREI+1Και να προσθέσω εάν πεζής "σε λέσχη "μπορείς να κανεις open για να κανεις deal εάν θες.. Π.Σ Σε τραπέζι κας Παράθεση
Recommended Posts