Confucius Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Καλησπέρα σε όλους.Αποφάσισα να κάνω ένα ωραίο ταξιδάκι για poker μιας και στην Ελλάδα όπως πρόσφατα έγραψε και ο Βασίλης δε βλέπουμε φως.Προορισμός λοιπών η Βουλγαρία και το Eureka Poker Tour 23-26 Ιουνίου με buy in 800euro Επειδή από Θεσσαλονίκη που έψαξα λίγο με αεροπλάνο είναι δύσκολα τα πράγματα θα πρέπει είτε το ταξίδι να γίνει εξολοκλήρου με αυτοκίνητο ειτε με αυτοκίνητο μέχρι Σόφια και από εκεί με αεροπλάνο που βρήκα πολύ φθηνές πτήσεις. Ψάχνω λοιπών για παρέα σε αυτό το ταξίδι, οποίος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει το συντομότερο για να σχεδιάσουμε τις λεπτομέριες. Παράθεση
semibluff Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 επειδή πήγα το σεπτέμβριο εκεί σου συστήνω ανεπιφύλακτα να πας με τρένο μέχρι ΣΟΦΊΑ(15 ευρ πάνε έλα και πολύ πιο ξεκούραστα από αμάξι) και μετά από κει με αεροπλάνο... επίσης κυνυγα μανιωδώς τα σατς καθότι η σταρς σου κλείνει ξενοδοxειαρα ενώ αν πας μόνος θα πληρωεις τα ίδια για πολύ χειρότερο Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε, έχεις δίκιο το τρένο ούτε που το σκέφτηκα.Πολύ καλή επιλογή.Για ξενοδοχείο δείνει στο site του τουρνουά το ξενοδοχείο που θα διεξαχθεί με 70-80 euro αν δε κάνω λάθος που μου φαίνεται αρκετά καλή τιμή για το συγκεκριμένο.Η πρόταση για παρέα ισχύει πάντα για οποίων ενδιαφέρεται. Παράθεση
grigorisxxx Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2011 φιλος αν κερδισω το εισητιτιο απο την ποκερσταρς ψηνομαι να παω με παρεα αλλα οχι με την διαδρομη που λες. μερχι ορεστιαδα οδικος και απο κει λεωφορειο μεχρι βαρνα. 2 ωριτσες ειναι. εχω και τα πεθερικα μου ορεστιαδα θα μας τραταρουν και φαγακι. αλλα μονο στην περιπτωση που κερδισω το εισιτιριο. αλλις σπιτακι θα μεινω. ξαναεπικκοινονουμε αν ειναι. Παράθεση
Recommended Posts