puntix Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 καλησπέρα , παρατήρισα ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα για multitable sng και στρατηγική push & fold , συνηθως παίζω 4 τραπέζια των 5 δολαρίων και το κερδος μου κυμαινεται απο 5 έως 15 ευρώ σε καθε σεσσίων (μεσο όρο) παρατηρώ επίσεις αρκετους grinters και τους μαρκάρω και ένα μεγάλο ποσοστό απο αυτους ξεκινάει δράση μετά τα 25-50 ( blinds ) θα ήθελα όσοι ασχολουντε με αυτήν την στρατιγική να κανουμε μια συζήτηση περί αυτού του θέματος . και απο πόσα τραπεζια και μετά είναι σωστή αυτή η στατιγική ? Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 ένα μεγάλο ποσοστό απο αυτους ξεκινάει δράση μετά τα 25-50 ( blinds ) θα ήθελα όσοι ασχολουντε με αυτήν την στρατιγική να κανουμε μια συζήτηση περί αυτού του θέματος . και απο πόσα τραπεζια και μετά είναι σωστή αυτή η στατιγική ?Η PUSH /FOLD είναι σωστή από το πρώτο τραπέζι . . . βασικά δε ξέρω αν υπάρχει άλλη σωστή στρατηγική . ίσος στα micro που έχουν πολύ κακό επίπεδο παιχτών , αλλά από τα low stakes και πιο πάνω πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλη . τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κάποιον καλό παίχτη σε training site να μιλάει για άλλη winning στρατηγική . η δράση δε ξεκινάει από τα 25/50 αλλά από όταν μπουν τα antes στο παιχνίδι Παράθεση
eva-mpi Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 lalimene μιας και δειχνεις να ξερεις,μπορεις να μας κατατοπισεις σχετικα με το τι ειναι οι περιφημοι πινακες με nash eq . και που τους βρίσκει κανείς? Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 15 Μαίου, 2011 http://www.meteoricpoker.com/blog/2010/ ... readsheet/ δε ξέρω αν τους έχει πιο αναλυτικά στο kill everyone . κάποιος μου είχε πει ότι τους έχει στο τέλος του βιβλίου . εγώ σε training site τους πρωτοείδα να ανφέρονται και μετά τους έψαξα στο google επειδή μου κίνησαν την περιέργεια λόγο σπουδών . ενημρωτικά να αναφέρω για όσους δε ξέρουν ότι ο nash είναι ο διάσημος nobelίστας στον οποίο αναφέρεται η ταινία a beautiful mind και ένας από του θεμελιωτές του game theory . Παράθεση
eva-mpi Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 ξερω αυτο το πινακακι,αλλα ειναι για HU .. Η push fold strategy ειναι και κατι αλλο εκτος απο πινακες σαν αυτoν?νομιζα οτι εννοουμε καποιους στάνταρ πίνακες με τον όρο PFS .το nash eq είναι μόνο ένα τμηματάκι της στρατηγiκής αυτής? Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Μαίου, 2011 κοίτα, εφαρμόζεις αυτό το πινακάκι όταν βρίσκεται σε button , SB και BB που είναι και οι θέσεις που σπρώχνεις κατά κόρον . θεωρείται πως δεν έχεις απώλεια της ακρίβειας . υπάρχει και αυτό το calculator :http://www.holdemresources.net/hr/sngs/ ... lator.html οπότε μπορείς να παίξεις λίγο και με αυτό για να καταλάβεις περισσότερο τα ranges . το στανταράκι παντός είναι ότι ξεκινάς να παίζεις με το sng wizard και μαθαίνεις στο πειρπου τη και ποτέ να το σπρώχνεις . έτσι δε θα απομνινονεύσεις στο μυαλό σου πίνακες , αλλά θα μάθεις περίπου ποια φύλλα και από ποια θέση είναι +EV να τα σπρώχνεις . Παράθεση
Recommended Posts