Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα , παρατήρισα ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα για multitable sng και στρατηγική push & fold , συνηθως παίζω 4 τραπέζια των 5 δολαρίων και το κερδος μου κυμαινεται απο 5 έως 15 ευρώ σε καθε σεσσίων (μεσο όρο) παρατηρώ επίσεις αρκετους grinters και τους μαρκάρω και ένα μεγάλο ποσοστό απο αυτους ξεκινάει δράση μετά τα 25-50 ( blinds ) θα ήθελα όσοι ασχολουντε με αυτήν την στρατιγική να κανουμε μια συζήτηση περί αυτού του θέματος . και απο πόσα τραπεζια και μετά είναι σωστή αυτή η στατιγική ?

Δημοσίευση
ένα μεγάλο ποσοστό απο αυτους ξεκινάει δράση μετά τα 25-50 ( blinds ) θα ήθελα όσοι ασχολουντε με αυτήν την στρατιγική να κανουμε μια συζήτηση περί αυτού του θέματος . και απο πόσα τραπεζια και μετά είναι σωστή αυτή η στατιγική ?

Η PUSH /FOLD είναι σωστή από το πρώτο τραπέζι . . . βασικά δε ξέρω αν υπάρχει άλλη σωστή στρατηγική . ίσος στα micro που έχουν πολύ κακό επίπεδο παιχτών , αλλά από τα low stakes και πιο πάνω πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλη . τουλάχιστον δεν έχω ακούσει κάποιον καλό παίχτη σε training site να μιλάει για άλλη winning στρατηγική . η δράση δε ξεκινάει από τα 25/50 αλλά από όταν μπουν τα antes στο παιχνίδι

Δημοσίευση

http://www.meteoricpoker.com/blog/2010/ ... readsheet/

δε ξέρω αν τους έχει πιο αναλυτικά στο kill everyone . κάποιος μου είχε πει ότι τους έχει στο τέλος του βιβλίου . εγώ σε training site τους πρωτοείδα να ανφέρονται και μετά τους έψαξα στο google επειδή μου κίνησαν την περιέργεια λόγο σπουδών .

ενημρωτικά να αναφέρω για όσους δε ξέρουν ότι ο nash είναι ο διάσημος nobelίστας στον οποίο αναφέρεται η ταινία a beautiful mind και ένας από του θεμελιωτές του game theory .

Δημοσίευση

ξερω αυτο το πινακακι,αλλα ειναι για HU ..

Η push fold strategy ειναι και κατι αλλο εκτος απο πινακες σαν αυτoν?

νομιζα οτι εννοουμε καποιους στάνταρ πίνακες με τον όρο PFS .

το nash eq είναι μόνο ένα τμηματάκι της στρατηγiκής αυτής?

Δημοσίευση

κοίτα, εφαρμόζεις αυτό το πινακάκι όταν βρίσκεται σε button , SB και BB που είναι και οι θέσεις που σπρώχνεις κατά κόρον . θεωρείται πως δεν έχεις απώλεια της ακρίβειας . υπάρχει και αυτό το calculator :

http://www.holdemresources.net/hr/sngs/ ... lator.html οπότε μπορείς να παίξεις λίγο και με αυτό για να καταλάβεις περισσότερο τα ranges . το στανταράκι παντός είναι ότι ξεκινάς να παίζεις με το sng wizard και μαθαίνεις στο πειρπου τη και ποτέ να το σπρώχνεις . έτσι δε θα απομνινονεύσεις στο μυαλό σου πίνακες , αλλά θα μάθεις περίπου ποια φύλλα και από ποια θέση είναι +EV να τα σπρώχνεις .