Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα,

Προσφατα ενας γνωστος μου, μου ειπε πως ακουσε πως στο deucescracked εχει αρκετα must watch video και καποιους καλους authors .

Ανοιξα account και επειδη γινεται ενας χαμος απο vids προτιμω να ακουσω αρκετες γνωμες ετσι ωστε να υπαρξει ενα "φιλτραρισμα" πριν παρακολουθησω το οτιδηποτε.

Ενδιαφερομαι κυριως για small mid stakes tournaments και αντιστοιχα NLHE cash games.

Οποιαδηποτε (προσεγμενη βαση εμπειριας προταση) will be much appreciated .

Authors ? Vids συγκεκριμενα?? Οποιαδηποτε πληροφορια θα ειναι μια αρχη.

Ευχαριστω εκ των προτερων οποιους βοηθησουν (ακομα και αν καποιοι mods γνωριζουν please help ).

GL

Δημοσίευση

οπωσδήποτε όλα του skitzofrenik και luceboy για SNGs . θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την push/fold στρατηγική . ακόμα τη σειρά MTT practices του Daaaaaaaaang και τη σειρά tournamentability αφού θες για τουρνουά . της σειρές Yin and yang , the red thin line και the red thin grind για cash small /mid stakes . αυτά θα έλεγα για αρχή . . .

αν βρεις και εσύ κανένα κελεπούρι video πες το εδώ η στείλε μου PM .

Δημοσίευση
οπωσδήποτε όλα του skitzofrenik και luceboy για SNGs . θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την push/fold στρατηγική . ακόμα τη σειρά MTT practices του Daaaaaaaaang και τη σειρά tournamentability αφού θες για τουρνουά . της σειρές Yin and yang , the red thin line και the red thin grind για cash small /mid stakes . αυτά θα έλεγα για αρχή . . .

αν βρεις και εσύ κανένα κελεπούρι video πες το εδώ η στείλε μου PM .

+1

Δημοσίευση

Δυστυχώς λόγω σχολής δεν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ πολύ με τα video που έχω κατεβάσει ώστε να σου προτείνω κάτι, αλλά αυτό που με βοήθησε πολύ στο τι να κατεβάσω είναι το video guide σε pdf που μπορείς να κατεβάσεις στο 1ο ποστ του παρακάτω thread : http://www.deucescracked.com/forums/7-R ... st_3293101

Έχει κατηγορίες με όλα τα video του dc καθώς και λεπτομέρειες για το καθένα.

Ελπίζω να βοήθησα.