Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειας σας σε ολους!

Το ονομα μου ειναι Βασιλης ειμαι 24ετων και ασχουλουμαι με το ποκερ αρκετο καιρο.

παιζοντας στην Pokerstars με nickname Agrini69 και στην full tilt με το Akitzelas21

Ενδιαφερομαι πολυ να να συνεργαστω με καποιον εμπειρο στο χωρο που κανει coaching

αλλα επειδη το χρηματα συνηθως του coaching είναι αρκετα γιαυτο καταφευγω στο στακινγκ που θα μπορω να συμβαλλω και εγω στο buyin και θα συμβουλευομαι και απο τον ειδικο.

αν καποιος που ασχλοειται ενδιαφερεται να συνεργαστουμε εγω ειμαι πολυ προθυμος να ακουσω τις αποψεις του.

Ο λογος που καταφευγω σε αυτη την λυση ειναι με στοχο να επωφεληθουν και οι δυο πλευρες αφενος να βελτιωσω το game μου αφετερου για τον ειδικο μια παραπανω χρηματικη ροη εξαλλου σαν στακινγ δεν ζητω ολο το buin ίσος να μην χρειαστεί και καθολου ανάλογα τα stakes

Αλλά τα υπολιπα ας τα επικοινωνισουμε προσωπικά ευχαριστώ για το χρόνο σας

καλή συνέχεια και υγεία πάνω απολα

Δημοσίευση

να ξεκαθαρισω λιγο την κατασταση γτ λαμβανω διαφορα μυνημα και πολλα κιολας ειναι και απο -ROI players !!! ,ενδιαφερομαι για καποιον που ηδη κανει coaching στο χωρο και οχι απλα ειναι κερδοφορος στα stakes του.

Αλλά όχι να δουελευι με δίδακτρα και % επί τον κερδών μου αλλά με staking . ευχαριστώ εκ τον προτέρων