Agrini69 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 Γειας σας σε ολους!Το ονομα μου ειναι Βασιλης ειμαι 24ετων και ασχουλουμαι με το ποκερ αρκετο καιρο.παιζοντας στην Pokerstars με nickname Agrini69 και στην full tilt με το Akitzelas21Ενδιαφερομαι πολυ να να συνεργαστω με καποιον εμπειρο στο χωρο που κανει coachingαλλα επειδη το χρηματα συνηθως του coaching είναι αρκετα γιαυτο καταφευγω στο στακινγκ που θα μπορω να συμβαλλω και εγω στο buyin και θα συμβουλευομαι και απο τον ειδικο. αν καποιος που ασχλοειται ενδιαφερεται να συνεργαστουμε εγω ειμαι πολυ προθυμος να ακουσω τις αποψεις του. Ο λογος που καταφευγω σε αυτη την λυση ειναι με στοχο να επωφεληθουν και οι δυο πλευρες αφενος να βελτιωσω το game μου αφετερου για τον ειδικο μια παραπανω χρηματικη ροη εξαλλου σαν στακινγ δεν ζητω ολο το buin ίσος να μην χρειαστεί και καθολου ανάλογα τα stakesΑλλά τα υπολιπα ας τα επικοινωνισουμε προσωπικά ευχαριστώ για το χρόνο σας καλή συνέχεια και υγεία πάνω απολα Παράθεση
Agrini69 Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 σε ευχαριστω φιλε μου.Για εποικοικωνια οσον αφορα τα παραπανω στειλτε μου pm στο ποκερλαντ eyxaristo Παράθεση
Agrini69 Δημοσίευση 13 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαίου, 2011 να ξεκαθαρισω λιγο την κατασταση γτ λαμβανω διαφορα μυνημα και πολλα κιολας ειναι και απο -ROI players !!! ,ενδιαφερομαι για καποιον που ηδη κανει coaching στο χωρο και οχι απλα ειναι κερδοφορος στα stakes του.Αλλά όχι να δουελευι με δίδακτρα και % επί τον κερδών μου αλλά με staking . ευχαριστώ εκ τον προτέρων Παράθεση
Recommended Posts