dims Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 καλησπερα,ειμαι κ εγω στο κλιμα των ημερων στο φόρουμ περι staking .Δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε,παιζω παντα εντος bankroll απλα μου εχουν μπει καποιες ιδεες για καποια low events στο scoop .Πριν δωσω οποιαδηποτε πληροφορια για συγκεκριμενα event ,ποσοστο που σκεφτομαι κτλ,θα ηθελα αν καποιος εχει ευκαιρο καποιο αναλυτικο αρθρο ωστε να καταλαβω πως λειτουργει ακριβως(στο περιπου ξερω).Πχ για τον Johny Drama ακουσα πρωτη φορα στο αντιστοιχο ποστ του, οτι αναλογα με το roi που εχεις καθοριζεις κ το ποσοστο πανω απο το οποιο θα πουλησεις μια μετοχη.καποια βοηθεια λοιπον??Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση
maikol Δημοσίευση 10 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαίου, 2011 σκοτώθηκανε όλοι να βοηθήσουνε θα πάρεις πολλά λεφτά μάλλον Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 10 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαίου, 2011 Πολυ απλά λειτουργει...δινεις πληροφοριες για τον εαυτό σου, πουλας ενα ποσοστο του buyin σε καποια αναλογία (από 1:1 εως όσο νομιζεις οτι αξίζεις βάση στατς), και όποιος επιθυμεί αγοράζει. Παράθεση
Recommended Posts