VassilisVPM Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Χαιρετίζω όλα τα μέλη του Pokerland. Στο παρελθόν έχω ανατρέξει αρκετές φορές στο φόρουμ σε ζητήματα που με απασχολούσαν και βρήκα τις απαντήσεις που ζήταγα. Αυτή την φορά είπα να κάνω εγγραφή κι εγώ μιας και χρειάζομαι συγκεκριμένη βοήθεια. Για να δώσω μια ιδέα για τον εαυτό μου, χωρίς να θέλω να κουράσω ή να περιαυτολογήσω, θέλω να πω πως παίζω texas hold'em περίπου μια δεκαετία, αρχικά στο pokerroom και τον τελευταίο καιρό έπαιζα στο pokerstars. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε επαγγελματία, ούτε καν σούπερ-καλό παίκτη, αλλά ούτε και αρχάριο.Εν ολίγοις ξέρω αρκετά καλά το παιχνίδι ώστε να βρίσκω ποιός είναι το κορόιδο στο τραπέζι, ακόμα και όταν το κορόιδο είμαι εγώ! Έχω προτίμηση στα low stake cash games, στα double or nothing και σε multi-table τουρνουά χωρίς rebuys και add-ons.Επειδή απογοητεύτηκα απο την PS και για τον τρόπο που λειτουργεί αλλά κυρίως για τον τρόπο που με αντιμετώπησαν (συγκαταβατικά με μια ιδέα από πατρονάρισμα,και όλα αυτά με το περιτύλιγμα του πόσο καλοί είναι στην δουλειά τους και που θα πάω να τρέχω τώρα αφού εδώ είναι το καλύτερο site παγκοσμίως κλπ), αποφάσισα αρχικά να μην ξαναπαίξω εκεί, στην συνέχεια να κάνω ένα διάλειμμα και όταν με το καλό επιστρέψω να είμαι πιο υποψιασμένος.Μετά από μια μικρή έρευνα έχω καταλήξει στο να εγγραφώ είτε στο Full Tilt, είτε στο Titan ή στο Party Poker. Θα ήθελα την γνώμη σας στο πιό είναι το πιο αξιόπιστο με τα κριτίρια του να μην κυνηγάει νέους παίχτες απλά και μόνο για να αυξάνει την κίνηση και να διακινεί τα λεφτά ισομερώς σε άσχετους και καλούς παίκτες, να προσφέρει rakeback καθώς επίσης και ένα καλό bonus εγγραφής. (Ευπρόσδεκτες όλες οι απόψεις, όχι μόνο για τα παραπάνω sites). Επίσης θα ήθελα την γνώμη σας στο ποια software applications είναι καλύτερα αφενός για βλέπω τα hands και τα στατιστικά μου μακροπρόθεσμα (πχ holdem manager) και αφετέρου για βοήθεια στο τραπέζι που παίζω (πχ Calculatem Pro). Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ Π ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠ ΤΟ ΣΤΑΡΣ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Κ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΗΟΛΔΕΜ ΜΑΝΑΓΕΡ Κ ΤΑ ΤΑΒΛΕ ΝΙΝΤΖΑ ΔΝ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ.... Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 νομίζω το paradise poker έχει μεγάλο bonus (200%) και κάπου είχα δει τώρα τελευταία κάποιο affiliate site να δίνει και rakeback (νομίζω ). επίπεδο παιχτών πολύ εύκολο καθώς πολλοί είναι παίχτες που προέρχονται από το χώρο του στοιχήματος . full tilt παίζει το κλασικό bonus 100% και rakeback αν γραφτείς μέσα από affiliate site .γενικά αυτές της μέρες παίζουν γερά bonus σε πολλές εταιρίες λόγο του σκανδάλου στην αμερική για να τραβήξουν παίχτες. ψάξτο προσεκτικά. υπάρχουν πολλές ευκαιρίες .εγώ βέβαια εξακολουθώ να προτιμώ την stars . Παράθεση
VassilisVPM Δημοσίευση 10 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαίου, 2011 ΟΚ, ευχαριστώ πολύ παιδιά. Περιμένω κι άλλες απόψεις. Παράθεση
Alipra Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαίου, 2011 από δω πας από κει πας πάντα σταρς καταλήγεις.μακράν το καλύτερο σάιτ και απ ότι φενεται θα είναι για αρκετό καιρο ακόμα. Παράθεση
Recommended Posts