kasspav Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Πραγματικό χέρι που θα ηθελα γνωμες αν εστω ο UTG shovare ή ο αλλος βεβαια (αν και στον αλλο θα εκανα ευκολο call)...στην περιπτωση μας πηγαν πάσο αλλά επειδή ειναι μια αρκετα συνηθισμένη κατάσταση θα ήθελα να συζητησουμε πως θα το αντιμετωπίζαμε. Αρκετά loose οι αντίπαλοι μας και οριακά winning στο hud δεν βγαζει οτι εχουν κανει ποτε 4β . Δικό μας image tight.NL Holdem $150(BB) Poker Stars SB ($1,742)Hero ($7,978)UTG ($4,980)UTG+1 ($2,045)UTG+2 ($1,690)MP1 ($7,739)MP2 ($5,494)CO ($3,127)BTN ($4,040)Dealt to Hero J:diamond: J:heart: UTG raises to $375, fold, fold, MP1 calls $375, fold, fold, fold, fold, Hero raises to $1,350, fold, foldHero shows J:diamond: J:heart: Hero wins $1,380 Παράθεση
sotiris4ad Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 είσαι τόσο κατηγορηματικός πως είναι snap .?γτ με range ΑΑ,ΚΚ,QQ,ΑΚ δεν έχουμε odds κ πραγματικά δεν ξέρω πόσο πιο wide τη είναι εκεί ο villain όταν θα μας τα γυρίσει.θέλω να πω οι άνθρωποι συνηθίζουν να θερωρουν το 3bet πάνω στο utg raise τους ως ένδειξη μεγάλης δύναμης . αυτό π θέλω να πω λέμε είναι standard το ξβετ/καλλ εκεί αλλά φαίνεται πολύ marginal το call .οπότε η ερώτηση μ είναι μήπως είναι καλύτερο το flat ?κ αν αποφασίσουμε να κάνουμε 3bet γτ όχι 3bet /fold αν ο villain έχει μεγάλο ποσοστό 3bet call κ μικρό έως ελάχιστο 4bet .γτ απ την περιγραφή του παίκτη κάπως έτσι φαίνεται . Παράθεση
harima Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Δεν εκατσα να δω stove αν και φανταστηκα οτι δε θα χουμε τα odds . Παρολαυτα μου αρκει που ειναι marginal στο tightest range του κόσμου . Αν στο χέρι ήταν μόνο ο UTG θα χαμε επιλογή flat .call JJ 3 way oop πίστεψε με είναι εύκολο να κανείς περισσότερα λάθη από 3bet /call preflop Επίσης πιστεύεις πραγματικά ότι ο άλλος με τέτοιο στακκ έχει calling range σε 3bet μας? 30bibis είναι αν έχει τίποτα 99 /TT /AQ τί θα τα κάνει? Θα αποφασίσει και αυτός pre ότι τον φωτίσει και μη νομίζεις ότι δε τα re shiparoun αυτά τα φύλλα .Από να κάνω 3bet φολδ με αυτά τα stack 1000φορες να κάνω open fold και να πω δε ξέρω δε ξέρω πάσο .Το ενδιαφέρον θα ήταν να είμασταν σε αυτό το spot 100bb deep .Εκεί είναι poker εκεί σηκώνει κουβέντα και εκεί δε έχω ιδέα Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 9 Μαίου, 2011 ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Π ΕΙΣΑΙ ΣΦΙΧΤΟΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Κ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΝΑ RERAISE ALL IN ΕΚΕΊ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΦΥΛΛΟ..ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΤΟ ΣΤΑΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 3ΜΠΕΤ ΤΟΥ Κ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ¨COIN ΦΛΙΠ ΜΑΖΙ Τ ΓΤΙ ΑΚ ΑQ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ RANGE ΤΟΥ Κ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟ ΧΕΡΙ...ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..ΑΝ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΑΑ ΚΚ ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΕ 4ΜΠΕΤ..Κ ΟΧΙ ΑΛΛ ΙΝ..ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝΕ NICE HAND Παράθεση
Recommended Posts