Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα,

ειμαστε σε bubble DoN .Blinds 200/400

Stacks

Sb : 2835

Bb : 4040

Utg : 775

Utg +1: 3210

Cutoff : 2365

Button : 1015

Ειμαστε στο button με JJ,ολοι fold . Το sb παιζει με 10/9 σε 150 hands .Τι κανουμε??

Υπαρχει fold ?

Επισης..αν εχει ασχοληθει κανεις με don στην poker .gr .Τι ποσοστο ΙΤΜ θεωρειτε ικανοποιητικο (στο περιπου αν εχει καποιος δειγμα),σε 1,2$ ,5,5$,11$.

Ευχαριστω

Δημοσίευση

Έχεις 2,5bb οπότε shove και ελπίζεις να σε κάνουν call με rags που είναι και το πιθανότερο, ιδιαίτερα το big blind. Μάλλον λόγω θέσης θα θεωρηθεί steal οπότε και με μεσαίο ρήγα κάνει call, για να μην μιλήσω για οποιοδήποτε ζευγάρι... Να κάνεις fold και να περιμένεις ούτε να το σκέφτεσαι. Αν έχεις μια ευκαιρία να μπεις στα έπαθλα, είναι αυτή. Ο UTG μπορεί να κερδίσει στο επόμενο χέρι (90% θα παίξει ρέστα) και τότε μάλλον εσύ θα φύγεις στο bubble.

Δημοσίευση

Απλα προσπαθω να σκεφτω αν σε βαθος χρονου χανεις χρηματα.επειδη οταν θα σπασουν οι βαλεδες,χανεις κ το τουρ.Ενω στο πασο μπορει να πληρωθεις κ χωρις να μπλεξεις..Λογικα ομως θα ειναι πολυ μπροστα παντα οι JJ ε??.Αν δεν πιασει κατι καλο το bb που ειναι κ το πιο πιθανο στο κ γινει καποιο raise ,φευγοντας τα blinds απο πανω του μενει με 95 μαρκες,δλδ 2 ante ..Το θεμα ειναι οτι τις φορες που θα εχουν κατι μετριο τα blinds θα με κανουν call λογω στακ κ επειδη ισως δε με πιστεψουν..Σιγουρα με οποιοδηποτε ασο,κ με χαμηλους Κ και Q οπως λες..

Δημοσίευση

δεν χωραει καν συζητηση νομιζω.

ακομη κ ετσι οπως το σκεφτεσαι,οι φορες που θα χασουν οι βαλεδες σου ειναι λιγοτερες απο τις φορες που θα πανε πασο οι αντιπαλοι.

το πασο εδω ειναι σιγουρα αρνητικων προσδοκιων.

Δημοσίευση
Εδω δεν μιλαμε για 18 bb ..μιλαμε για 2,5,δλδ blinded out στον επομενο γυρο..Η πρεπει να διπλασιασουμε..ή να μην διπλασιασει ο αλλος..

Σωστά. Άρα δεν χωράει αμφιβολία ότι πρέπει να shovareis αφού τις περισσότερες φορές οι JJ θα είναι μπροστά. Και για την πληρωμή ισχύει ακριβώς το αντίθετο από αυτό...

αν σε βαθος χρονου χανεις χρηματα.επειδη οταν θα σπασουν οι βαλεδες,χανεις κ το τουρ.

διότι το να πληρωθείς μια από τις πρώτες θέσεις είναι σημαντικότερο από το να είσαι συχνά ITM μετά ακριβώς από το bubble.

Δημοσίευση
shove always.

νοιώθετε ρε καθόλου η απλά λέτε ότι να'ναι ? σε fifty50 ίσος να μπορούσε να δικαιολογηθεί το shove αλλά όχι και σε DON όταν utg δε μπορεί να αντέξει ένα ΒΒ και ένα SB . πάσο σε KK δικαιολογεί το ICM εδώ . . . πόσο μάλλον σε JJ. . . shove πρέπει να κανείς μόνο αν έχεις read ότι θα σου κάνουν δύσκολα call , αλλά με το stack του BB δε το πολυβλεπο . easy fold . . .

Δημοσίευση

Επισης..αν εχει ασχοληθει κανεις με don στην poker .gr .Τι ποσοστο ΙΤΜ θεωρειτε ικανοποιητικο (στο περιπου αν εχει καποιος δειγμα),σε 1,2$ ,5,5$,11$.

Ευχαριστω

νομίζω θέλεις περίπου 55% για να είσαι winner ανεξάρτητα της πλατφόρμας . αν το συνδυάσεις με multitabling και rakeback μπορείς να έχεις καλό κέρδος .

Δημοσίευση

φιλε lalimenos .55% θες για να εισαι breakeven χωρις να υπολογισω rakeback .Εξαιρεση το 1,2$ που θες 60% αφου το rake ειναι 20%.Ειδα στο 2+2 οτι μιλανε για περιπου 15-18% roi .Απλα ισως στη gr λογω επιπεδου να ειναι λιγο μεγαλυτερο(δεν εχω δειγμα ακομα για να ξερω μονος μου).

Δημοσίευση
διότι το να πληρωθείς μια από τις πρώτες θέσεις είναι σημαντικότερο από το να είσαι συχνά ITM μετά ακριβώς από το bubble

Καλησπερα,

αυτο δε το καταλαβα..Ειναι Double or Nothing .Δεν μας ενδιαφερει αν θα μεινουμε κ με μια μαρκα οταν μεινουν 5.Μηπως μιλας για fifty50 ?Ειναι αυτα που οι 5 πληρωνονται αναλογα με το ποσοστο μαρκων που εχουν στο τελος??(Δεν ειμαι σιγουρος,το χα διαβασει νομιζω πριν καιρο)

Δημοσίευση

Ευχαριστω

δεν αξιζει να παιζεις don με τετοια γκανιοτα. ειδικα στα 1,2 το 20% δεν νικιεται απο κανεναν,οσο donks και να ειναι οι αντιπαλοι.

Δημοσίευση

Ευχαριστω

δεν αξιζει να παιζεις don με τετοια γκανιοτα. ειδικα στα 1,2 το 20% δεν νικιεται απο κανεναν,οσο donks και να ειναι οι αντιπαλοι.

Το 1,2 το ρωτησα βασικα για ενα φιλο που εχει αρχισει τωρα να μαθαινει...Προφανως κ ειναι τεραστιο το rake ειδικα εκει..απλα νομιζω οτι μπορεις να εχεις ενα ικανοποιητικο κερδος στα μεγαλυτερα stakes ..

Δημοσίευση
φιλε lalimenos .55% θες για να εισαι breakeven χωρις να υπολογισω rakeback .Εξαιρεση το 1,2$ που θες 60% αφου το rake ειναι 20%.Ειδα στο 2+2 οτι μιλανε για περιπου 15-18% roi .Απλα ισως στη gr λογω επιπεδου να ειναι λιγο μεγαλυτερο(δεν εχω δειγμα ακομα για να ξερω μονος μου).

δε διαφωνώ . σαν κάτω όριο του winner το έθεσα . εγώ στα fifty50 παντός βγαίνω αρκετά winner με 55%, αλλά διαφέρει λίγο η σταρτιγική και όταν κερδίζεις κερδίζει περισσότερα από τα δίπλα . το μεγάλο κέρδος σε DON και fifty50 έρχεται από το rakeback

Δημοσίευση
Καλησπερα,

αυτο δε το καταλαβα..Ειναι Double or Nothing .Δεν μας ενδιαφερει αν θα μεινουμε κ με μια μαρκα οταν μεινουν 5.Μηπως μιλας για fifty50 ?Ειναι αυτα που οι 5 πληρωνονται αναλογα με το ποσοστο μαρκων που εχουν στο τελος??(Δεν ειμαι σιγουρος,το χα διαβασει νομιζω πριν καιρο)

Sorry αγνόησα εντελώς το DON. Τότε αλλάζει το πράγμα.