dandan.de Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 είμαστε 46 και πληρώνονται οι 18, έχω 23344 chips (68bb) με blinds 170/340ο αντίπαλος έχει 70bb και ΑΒΙ $94 με ROI 20% σε 1000 mtts . Είναι tight με VPIP 15%,ανοίγει 2x από utg +1 και με βάση το HUD ανοίγει 16% από early position .Εκείνη τη στιγμή νόμιζα ότι είναι standard hand , gg και ας έχασα. Αλλά σήμερα που το ξανασκέφτομαι είχα 68bb!!!!!!!!!!!!!!Υπάρχει 3-bet preflop ? Υπάρχει check /call στο φλοπ και στο turn ?http://www.handconverter.com/hands/1298185 Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 μάλλον έγινε κάποιο λαθάκι στον hand converter , ο αντίπαλος έδειξε KhJc για nuts Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 5 Μαίου, 2011 Είναι όντως standard hand imo. Το flop ήταν σχεδόν ιδανικό και αφού ήταν tight μάλλον δεν θα μπορούσες να σκεφτείς Κ-J. Ίσως λόγω του image να σκεφτείς ότι κρατάει ντάμες, αλλά και πάλι θα ήταν πολυυυυ δύσκολο fold.Δεν νομίζω ότι θα ήταν σωστό να κάνεις 3bet σε tight παίχτη με αυτό το χέρι κυρίως γιατί ανοίγει από πολύ νωρίς. Προφανώς είχε plan να κάνει min και σε 3bet να το πετάξει, αλλά δεν λέει κάτι αυτό, τις περισσότερες φορές θα κρατάει καλύτερο από σένα.Όσο για το check / call δεν ξέρω αν πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία να πάρει free card σε περίπτωση που έχει straight draw ή flush draw και αποφασίσει να μην το χτυπήσει. Καλύτερη κίνηση για μένα το check / raise στο flop με κίνδυνο πάλι να πάρει free card. Παράθεση
loizos83 Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 6 Μαίου, 2011 3bet pre . Aπό την στιγμή που είστε deep stacked και οι 2 δεν βλέπω τον λόγο να callareis ότι εικόνα και να δείχνει ο αντίπαλος. τώρα αν θεωρείς το 1010 αδύναμο να το παίξεις απέναντι του κάνε 3bet /fold . τώρα από εκεί κ πέρα τον βάζω σε QQ λόγω του "image " και μπάλες είναι αστεία πράγματα. Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 3bet /fold είναι που δε ήθελα να κάνω με τίποτα.μετατρέπω ένα ωραίο φύλλο σε blofa , με το 3 bet δεν ήθελα να παίξω και ενá φουσκωμένο pot oop .αλλά τελικά ίσwς να με γλιτώνε... μόλις έχασα σε final table με σετ ΑΑΑ. weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Παράθεση
Marinos Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 δεν νομιζω οτι σηκωνει κουβεντα το χερι...το επαιξες απολυτα σωστα για μενα...δεν υπαρχει 3-bet με 10-10 απεναντι σε tight παιχτη και μαλιστα εκτος θεσης.κλασικο στησιμο της τραπουλας, κανενας παιχτης οσο καλος και να ειναι δεν μπορει να ξεφυγει απο μια τετοια κατασταση...ul Παράθεση
loizos83 Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Μαρίνο θα μας πάρει κανα μάτι μ'αυτά που λες... saf34ro Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 3bet pre . Aπό την στιγμή που είστε deep stacked και οι 2 δεν βλέπω τον λόγο να callareis ότι εικόνα και να δείχνει ο αντίπαλοςένας λόγος που θα κάνουμε call είναι ότι είμαστε deep stacked .. τώρα αν θεωρείς το 1010 αδύναμο να το παίξεις απέναντι του κάνε 3bet /fold . .τη εννοείς ακριβώς, αδύναμο να το παίξει? 3bet /fold μου μοιάζει λίγο χάρισμα μαρκών. υγ. κλαίω με to σαφ. χαχαχαχα! Παράθεση
faraklata Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 πιστεύω είναι 3βετ pre Επίσης επειδή είχατε από 70 ββ πιστεύω ότι η κατάληξη υα ήταν η ίδια τελικά.. κ το call σου υπάρχει αλλά είναι πιο tigth προσέγγιση.. saf33ro imo Παράθεση
loizos83 Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 εννοώ αν πιστεύει βάση εικόνας του αντιπάλου ότι σε πιθανό 4bet του είναι πίσω από το range του γιαυτό και η πρόταση "θεωρείς αδύναμο το 1010" ελπίζω να σε κάλυψα αγαπητέ lua άλλωστε και ο μάκης μας όπως βλέπεις είναι έτοιμος να πατήσει έκρηξη :Ρ Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Μαίου, 2011 γενικά δεν έξω τόσο respect πλέον για τους utg raisers , αν ήταν κάποιος πιο δραστήριος αντίπαλος θα έκανα σίγουρα 3-bet pre .Αλλά το κυριότερο μου πρόβλημα ήταν postflop .Έχασα 68bb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπάρχει κάποιο line που θα μπορούσα να xefigo από tetoio sick spot όταν είmαι τόσο deep ?Δηλαδή με λίγα λόγια να κάνω HUGE FOLD πριν γίνω commited Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αλλά το κυριότερο μου πρόβλημα ήταν postflop .Έχασα 68bb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν υπάρχει κάποιο line που θα μπορούσα να xefigo από tetoio sick spot όταν είmαι τόσο deep ?Δηλαδή με λίγα λόγια να κάνω HUGE FOLD πριν γίνω commitedΗ απάντηση βρίσκεται στο σε τι range τον βάζεις τη στιγμή που σου κάνει mini raise στο turn και του τα χώνεις; Δεν είναι καθόλου εύκολη η απάντηση και δεν νομίζω ότι πάνω στην παρτίδα (ιδίως και με άλλα τουρνουά ανοιχτά) θα απέφευγα εκεί το allin. Αλλά βλέποντάς το τώρα σε analysis-mode, το range του γέρνει πολύ στο να σε έχει crashed, γιατί πραγματικά δεν βρίσκω πολλά holdings που σε callάρουν στο flop και σε mini-raisάρουν στο turn και εξακολουθείς να κερδίζεις. Αν δηλαδή δεν είναι random spasm, δεν ξέρω τι μπορεί να κρατάει που κερδίζω. Εσύ με τι φύλλα θα έπαιζες έτσι στη θέση του;Για να χαλαρώσεις λίγο, χωρίς απαραίτητα να σε βοηθάει αυτό, να σου θυμίσω το λίγο ξεπερασμένο ομολογουμένως, σχόλιο του Doyle για τα σετ: 'Αν έχασες με σετ και δεν έχασες πολλά, δεν το έπαιξες σωστά!' Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 χάνω από ΚJ, 8J και QQαν έχει QQ bravo του , gg ΚJ, 8J τα απέκλεισα εκείνη τη στιγμή , γιατί ήταν πολύ tight και άνοιγε από utg +1επίσης παίζαμε μαζί πολύ ώρα και στην rebuy period ήμουν Taliban , ισως έκανε κάποιο move με combo draw η 2 pair νομίζοντας ότι είμαι psilomaniac .safesteps esi πως θα το έπαιζες postflop ? Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Καταρχήν για το πως θα το έπαιζα σου απάντησα ήδη: δεν νομίζω να απέφευγα το allin ιδίως αν έπαιζα και άλλα τουρνουά ταυτόχρονα.Επί της ουσίας τώρα: πρέπει να βρεις το combo draw που λες ή το 2 pair. Πχ τι 2 pairs; Εδώ δεν του δίνεις credit για KJ και του δίνεις για QT; Οποιοδήποτε combo draw επίσης που δεν τα γυρνάει στο flop και κάνει call δεν raisάρει αυτό το turn. Υπάρχει μια πιθανότητα να παίζει έτσι 77 (αν υποθέσουμε ότι τα ανοίγει από εκεί) και θέλει να δει ένα safe turn πριν τα σπρώξει στο turn. Το 9άρι στο turn δεν είναι και το πιο ασφαλές φύλλο αλλά στα μάτια του δεν μπορεί να είναι και πολύ κακό. Όταν βέβαια του τα γυρνάς κερδίζει πια μόνο το QT σου, αλλά αυτό είναι άλλη υπόθεση.Με λίγα λόγια, το range του είναι πολύ περιορισμένο έτσι όπως παίζεται εκεί και είναι άλλωστε και το μοναδικό σημείο που μπορείς να βρεις το huge fold που θες. Παράθεση
SamGreek Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Είχα ποστάρει χτες το απόγευμα αλλά για κάποιο λόγο μόλις είδα ότι το post μου δεν καταχωρήθηκε...Συμφωνώ γενικά με LUADARKO και με safesteps. Θα ξαναγράψω όμως πρείπου όσα είχα γράψει.Τo line 3bet/fold preflop δε μετατρέπει το φύλλο μας σε μπλόφα, αλλά αποτελεί αυτό που λέω preflop semi-bluff. Αν δεν κάνουμε ποτέ preflop 3bet/fold ισοδυναμεί κατά κάποιο τρόπο με το να μην κάνουμε ποτέ raise/fold σε flop με flush draw. Απλά οι λόγοι που εδώ το flat call είναι μάλλον η ορθότερη επιλογή preflop είναι: 1) Δύσκολα θα πετάξει overpair, 2) είναι λίγα τα πολύ χειρότερα φύλλα του range του που θα μας πληρώσουν. Στο flop τώρα το μόνο διαφορετικό που θα έκανα με τόσο πολύ stack από πίσω είναι ένα λίγο μεγαλύτερο raise, κοντά στις 3000. Αν δεις τα odds που του έδωσες είναι αρκετά καλά αν είναι σε draw. Στο turn είχα πει το ίδιο ακριβώς με τον safesteps: σε τι range τον βάζεις όπως έχει παίξει preflop/flop και τώρα min raise turn? Δε βλέπω να έχει πολλά που κερδίζεις. Οποιοδήποτε combo draw που ακόμα δε βγήκε ή θα το είχε παίξει πιο γρήγορα στο flop, ή θα συνέχιζε με απλό call στο turn κι όχι raise. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι αυτό ακριβώς που τελικά είχε. Αλλά και κάποιο άλλο set να έχει, όπως QQ,77, ή και κάποιο κάπως παραπλανητικό QT,T9, η βέλτιστη κίνηση από μέρους σου νομίζω πως είναι το call στο turn κι όχι reraise all-in, καθώς πιθανότατα είσαι σε draw για fullhouse ή quads απέναντι σε straight που σε κερδίζει. Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 η βέλτιστη κίνηση από μέρους σου νομίζω πως είναι το call στο turn κι όχι reraise all-in, καθώς πιθανότατα είσαι σε draw για fullhouse ή quads απέναντι σε straight που σε κερδίζει.δε νομίζω να υπάρχει flat call εκεί στο reraise του, το ποτ θα ήταν περίπου 24κ και εγώ θα είχα περίπου 16Κ, comitted ...και στο river τι κάνουμε δηλαδή μετά? Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Ναι, δεν υπάρχει flat στο turn. Ή το πασάρεις ή το πας ρέστα. Παράθεση
Recommended Posts