Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση
  ο/η SLAVACY είπε:
REEEEEE MA ΠΙΟΣ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ?

ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΊΧΤΕΣ LOOSER

ΗΡΈΜΗΣΕ ΆΚΟΥΣΕΣ?

τι εννοεις ? το loser αναφέρεται καθαρά στα κέρδη σου . . .. φυσικά και μπορεί κάποιος να έχει γνώμη αν είσαι νικητής η χαμένος . δεν είναι καν υποκειμενικό . τέλειος αντικειμενικό με βάση τα κέρδη σου . ούτε έχει σκοπό να σε προσβάλει .

Δημοσίευση

δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου μαρίνε . είσαι γραφικός . κλασσικός έλληνας που νομίζει πως είναι παιχτούρα επειδή διάβασε 3 βιβλία . αγνοείς βέβαια πως πλέον οι περισσότεροι έχουν διαβάσει 10+ βιβλία, διαβάζουν όλη μέρα φόρουμ , είναι γραμμένοι σε training sites κτλ κτλ κτλ . αν ήσουν έτσι θα έβαζες 10 ευρώ και σε 2 ώρες θα είχαν γίνει 50αρικο στα stakes που σνομπάρεις . τεσπα . αν βρεις χορηγό πεω το μου . είμαι περίεργος να δβ αν σε εμπιστευθεί κανένας .

Δημοσίευση
  Παράθεση
2ον : δεν είναι καλός παίχτης . μην απορείς πως το ξέρω . προφανώς από το sharkscope

3ον : είσαι άπειρος paixtis

ο/η Marinos είπε:

Απλα φιλε να σου πω οτι ποτε δεν εχω παιξει σε τοσο χαμηλα χαμηλα ορια...το χαμηλοτερο που εχω παιξει ειναι 5.5, και αυτο γιατι θεωρω το επιπεδο των παιχτων πολυ χαμηλοτερο απο το δικο μου σε τουρ μεχρι και 50 δολλαρια.Πραγμα που σημαινει οτι αν δεν φαω στησιμο η δεν εχω καποιο bad bead ειμαι σιγουρα ιτμ.

οταν ενας παικτης θεωρειτε καλος στο ποκερ (το καλος παντα υποθετικα αναλογα μετα κριτηρια που εχει ο καθε αναγνωστης) περιλαμβανει πολλες παραμετρους του ποκερ εκτος απο το ποσο καλο ποκερ παιζεις, αποφυγη τιλτ, καταλληλες μερες και ωρες που παιζεις ποκερ, επιλογη καταλληλου ποκερ ρουμ και ειδος παιχνιδιου και το βασικοτερο απο ολα διαχειρηση κεφαλαιου που εσυ ειτε το ακους για πρωτη φορα ειτε το αγνοης παντελως.. οποτε εισαι αδυναμος στην συγκεκριμενη βασικη παραμετρο του ποκερ..

απο τον ενα λογαριασμο σου που εριξα μια ματια δεν ειναι μονο το αρνητικο ΡΟΙ που εχεις αλλα ειναι ορατη η κακη διαχειρηση κεφαλαιου που εκανες.. ειχες καποιες επιτυχιες και μετα ανεβηκες ορια και απολεσες ολα τα κερδη σου μεσα σε 20 τουρ. παντως πρεπει να προσεξεις και να βελτιωθεις στον τομεα αυτον, ειδαλλως δεν νομιζω καποιος να σε στακαρει μελλοντικα

Δημοσίευση

lalimene νομιζω εχεις παρεξηγησει μερικα πραγματα..Εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι παιχτουρα ουτε την εχω δει σε καμμια περιπτωση.Νομιζω οτι δεν εχεις δικαιωμα να λες τετοια πραγματα απο την στιγμη που δεν με γνωριζεις.

Για το μονο που διαφωνησα μαζι σου ειναι επειδη ειπες οτι ειμαι χαμενος...και πραγματικα απορω πως συνεχιζεις να το υποστηριζεις απο την στιγμη που αν ψαξεις τους λογαριασμους μου φαινετε αν εχω profit η οχι, συνολικα.

Εσυ φιλε που μιλας για το bankroll managment εχεις απολυτο δικιο.Απλα γενικα στην ζωη μου τα χρηματα δεν τα υπολογιζω, προτιμω να περναω καλα και να κανω αυτο που θελω την στιγμη που το θελω και σαφως δεν περιμενω απο το ποκερ να μου δωσει ψωμι να φαω..

Απλα παρατηρησα οτι στο συγκεκριμενο φορουμ υπαρχουν πολλα ατομα που δινουν stackarisma και σκεφτηκα γιατι οχι και σε μενα..Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο αυτο που ζητησα και σε καμμια περιπτωση δεν ζητιανεψα ουτε παρακαλεσα κανεναν...

btw αν με stackarize τελικα καποιος, δεν θα εβγαινε χαμενος...

tourh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσίευση
  Παράθεση
Απλα γενικα στην ζωη μου τα χρηματα δεν τα υπολογιζω, προτιμω να περναω καλα και να κανω αυτο που θελω την στιγμη που το θελω και σαφως δεν περιμενω απο το ποκερ να μου δωσει ψωμι να φαω..

Read more: Pokerland Φόρουμ - Άκυρες αιτήσεις για στακάρισμα http://pokerland.gr/forums/staking/14301?p=83887#p83887#ixzz1LSfCZ2bW

φίλε μου μόνο γι αυτή την πρόταση σου δεν υπάρχει περίπτωση να επένδυση κάποιος χρήματα σε σένα.

από τη στιγμή που δεν υπολογίζεις τα δικά σου χρήματα είναι δυνατόν να σεβαστείς τα ξένα?

Δημοσίευση
  ο/η \ είπε:
lalimene νομιζω εχεις παρεξηγησει μερικα πραγματα..Εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι παιχτουρα ουτε την εχω δει σε καμμια περιπτωση.Νομιζω οτι δεν εχεις δικαιωμα να λες τετοια πραγματα απο την στιγμη που δεν με γνωριζεις.

[/quote }

σα παίχτη σε γνωρίζωαπόλυτα μέσα από τα αποτελέσματα σου . . . αμεσος φαίνεται η παντελής έλλειψη bankroll management και η έμπειρια . αν σου φαίνονται ασημαντα να ξέρεις πως το bankroll management είναι το 80% σε αυτά τα stakes . ακόμα γαίνεται η αλλαζονία σου και το εγβ σου όταν λες ότι ποτέ δεν έπαιξες σε μικρότερα στακές γτ οι αντίπαλοι δεν είναι του επιπέδου σου . από αυτό βέβαια φαίνεται και το ότι παίζεις poker είτε για διασκέδαση είτε για να ικανοοιήσεις το εγώ σου . και οι δύο είναι λάθος λόγοι . ο κύριος λόγος που πρέπει να παίζει κάποιος πόκερ πρτέπει να είναι το κέρδος . εγώ μάλιστα κάνω table selection προκειμένου να μην παίζω με αντιπάλους του επιπέδου μου .

το αν είσαι νικητής η όχι εμένα που φαίνεται ότι είσαι χαμένος . τώρα αν προσθέσουμε όλα τα accounts κτλ και εντέλει βγεις 50-80 $ νικητής αυτό σε κάνει breakeven όχι νικητή . όσον αφορά το στακάρισμα τώρα να ξέρεις πως πρέπει πρώτα εσύ να φτιάξεις ένα bankroll από μόνος σου με τα λεφτά σου . αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς εσύ της ικανότητες σου στο poker δεν πρόκειται να της εμπιστευτούν ούτε οι άλλοι . το στακάρισμα αφορά καλούς παίχτες που έχουν bankroll και επικρατούν στα stakes που παίζουν , αλλά δε μπορούν να ανέβουν πιο ψηλά λόγο variance και bankroll management

Δημοσίευση
  ο/η Marinos είπε:

Εσυ φιλε που μιλας για το bankroll managment εχεις απολυτο δικιο.Απλα γενικα στην ζωη μου τα χρηματα δεν τα υπολογιζω, προτιμω να περναω καλα και να κανω αυτο που θελω την στιγμη που το θελω και σαφως δεν περιμενω απο το ποκερ να μου δωσει ψωμι να φαω..

φιλε μαλλον αυτος ειναι ο λογος που ζητας στακαρισμα ενω οπως λες εισαι καλος.. δες να βελτιωθεις στη διαχειρηση

Δημοσίευση

Lalimene συνεχιζεις εσυ το βιολι σου...Απλα επειδη διαστρεβλωνεις γεγονοτα στα παραθετω απο κατω και τα συμπερασματα ας τα βγαλουν αλλοι....Εχω πει οτι ασχολουμε σοβαρα μονο με προγραμματισμενα τουρνουα...Στα sng περιλαμβανονται πολλα coinflips (απο τα πιο ακριβα), αρκετα heads up turbo των 100-200 κτλ.Εγω παντως τα εχω υπολογισει ολα μαζι και τα αποτελεσματα ειναι τα εξης.

Aeratos20vv Total Profit : + $283

zero3854 Total Profit : +$3,215

Aeratos22vv Total Profit : - $74

Σουμα: +$3,424

Δημοσίευση
  ο/η foustouki είπε:
malachaskos τετοιου ειδος post για staking ειναι ζητιανα.

Stacking δεν ζητανε παιχτες που δεν εχουν λεφτα,ζητανε παιχτες που εχουν λεφτα απλα θελουν να μειωσουν την διακυμανση,ειτε να κανουν ψηλοτερα shots κλπ..

Αυτο το εχουν παρεξηγηση πολλαα μελη που τελευταια κανουν thread για stacking κλπ.

Νομιζουν οτι οποιος δεν εχει λεφτα μπορει να ερθει εδω και οτι καποιος θα τον στακαρει.

Δεν ειναι ετσι..

Συμφωνώ οτι δεν είναι "σωστό" το post ... και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο post αλλα γενικά!

Άλλωστε θα βγάλω και εγώ αύριο κάτι αντίστοιχο.... :P

Δημοσίευση

Aeratos20vv Total Profit : + $283

zero3854 Total Profit : +$3,215

Aeratos22vv Total Profit : - $74

Σουμα: +$3,424

οκ . σορρυ.έχεις δίκιο. δε τσέκαρα τα scheduled. μου φάνηκε αυτονητο ότι τον 180 ατόμων δεν είναι scheduled . τότε γτ κάθεσαι και ζητάς 50$ staking για να παίξεις εκτός bankroll ? δεν έχει νόημα άμα έχεις το bankroll