Marinos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Γεια χαρα παιδια 1ο ποστ στο φορουμ οσο και αν φανει περιεργο ζηταω στακαρισμα κ λυπαμαι πολυ γι'αυτο...Στα 4 χρονια που ασχολουμε με το ποκερ συνεχεια εχτιζα και γκρεμιζα....Ο βασικος λογος της καταστροφης του κεφαλαιου μου ηταν το Blackjack (το οποιο θα σας συμβουλευα να μην ακουμπισετε ποτε στα χερια σας τουλαχιστον online ) και σε καταστάσεις tilt σε προγραμματισμένα τουρνουά ανεβάζοντας υπέρ του δέοντος τα όρια που επεζα συνήθως με σκοπό να καλυψώ τις απόλίες μου...να σημειώσω ότι ποτέ δεν έχω κάνει κατάθεση πάνω από 25euro όσα χρόνια παίζω, επίσης ασχολουμε σοβαρά μόνο με προγραμματισμένα τουρνουά 100-300 ατόμων.Τα nicknames μου είναι:1) Aeratos20vv (το πρώτο μου account τότε που πειραματιζόμουν με το παιχνίδι)2)zero3854 μετά την τριλογία του harrington παίζοντας σουπερ tight (σε βαθμό σχετικά εκνευριστικό) αυτή είναι κ η καθοδήγηση του βιβλίου έτσι και αλλιώς από τον action Dan , που πέρασε αρκετός καιρός για να καταλάβω ότι δεν με εκφράζει καθόλου.3)Aeratos22vv με το οποίο με βρίσκετε αυτή τη στιγμή στα τραπέζια τις Ongame μέσω Πόκερ.gr και λυπάμαι ειλικρινά που βρίσκομαι πλην σε αυτό χωρίς να έχω κάποια δικαιολογία.Το στυλ μου παραμένει tight σε γενικό βαθμό απλά με κάποιες ποιο loose εναλλαγές.ξέχασα το πιο βασικό, όλοι μου οι λογαριασμοί είναι στην Ongame .Ζητάω λοιπον από όποιον έχει την καλή διάθεση ένα deal τον 50euro τα οποία θα επενδυθούν σε 3 τουρνουά των 22,22,11 δολαρίων την ίδια μέρα...κ μάλλον σε κοντινές ώρες για να παίζονται ταυτόχρονα.τα κέρδη πάνε ακριβώς 50-50.Πχ αν τα 50 ευρώ γίνουν 100 ο stacker μου θα πάρει πίσω 75 ευρώ...σε περίπτωση που το τελικό πόσο μου γίνει 50 ευρώ η λιγότερα μέχρι κ 25 τα χρήματα επιστρέφονται άμεσα στον stacker .αν τα χάσω όλα πληρώνω στον stacker 25 ευρώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα...Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και gl σε όλους. Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Δεν θέλω να φανώ αρνητικός απέναντι σου, ειδικά όταν και εγώ μερικές φορές έχω ζητήσει στακάρισμα ή έχω στακάρει και μου αρέσει η διαδικασία.Αυτά τα τουρνουά τα παίζεις άνετα?Θεωρώ λίγο δύσκολο να σε εμπιστευτεί κάποιος για τους παρακάτω λόγους:1.γιατί είσαι "άγνωστος" 2. τα τουρνουά που ζητάς να παίζεις είναι αρκετά μεγάλα 3, υπάρχουν κι άλλοι αλλά αυτοί είναι οι σημαντικότεροι για μένα!γιατί δεν ζητάς 55$ για να παίξεις 10 των 2,2$ και 30 των 1,1$ ακούγετε πολύ καλύτερο και έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις κέρδος! Παράθεση
subgr Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται εξωφρενικό?Έχει δηλαδή κάποιος pc και internet και δεν έχει την δυνατότητα να πάρει μια paysafe με 10-25-50 ευρώ?!?!?Στο κάτω κάτω, αν είσαι τόσο καλός, μπες στην pokerstrategy και λύσε το quiz να σε στακαρει με $50 (όπως είχα κάνει κι εγώ και ας μην είμαι τόσο καλός) και να μην ρίξεις την μούρη σου σε κανέναν... Παράθεση
malachaskos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 ΤΟ ΣΤΑΚΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ!!!είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μειώσεις το varience που έχει το παιχνίδι απο μόνο του και να μπορέσεις να ανέβεις όρια πιο γρήγορα απο ότι θα ανέβαινες χωρίς αυτό! Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 ΈΚΑΜΑ ΚΑΙ ΕΓΏ ΤΟ QUIS . ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΈΒΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΑΚΌΜΑ Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 ΤΟ ΣΤΑΚΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΙΑΝΙΑ!!!είναι ένας πολύ καλός τρόπος να μειώσεις το varience που έχει το παιχνίδι απο μόνο του και να μπορέσεις να ανέβεις όρια πιο γρήγορα απο ότι θα ανέβαινες χωρίς αυτό!σύμφωνο απόλυτα , αλλά το παιδί που ζητάει στακάρισμα θέλει : 1oν : να παίξει εκτός bakroll . γτ το να βάλεις 40%,40%,20% του bankroll σου σε τρία τουρνουά είναι παρανοϊκό 2ον : δεν είναι καλός παίχτης . μην απορείς πως το ξέρω . προφανώς από το sharkscope 3ον : είσαι άπειρος paixtis Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΤΑΚΆΡΕΙ ΣΤΟ POKER GR Η FULLTILT ?ΑΠΛΆ ΔΕΝ ΈΧΩ ΠΟΛΛΆ ΛΕΦΤΆ ΝΑ ΔΙΑΘΈΣΩ .ΌΤΙ ΚΕΡΔΊΣΩ 50/50 + ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΣΑΣ ΠΊΣΩ Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 ΘΈΛΩ ΝΑ ΡΩΤΉΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΑΡΧΙΚΌ ΠΌΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΩ ΝΑ ΠΕΖΌ , ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΝ ΠΆΩ ΚΑΛΆ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΟΣΒ ΠΊΣΩ Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 malachaskos τετοιου ειδος post για staking ειναι ζητιανα.Stacking δεν ζητανε παιχτες που δεν εχουν λεφτα,ζητανε παιχτες που εχουν λεφτα απλα θελουν να μειωσουν την διακυμανση,ειτε να κανουν ψηλοτερα shots κλπ..Αυτο το εχουν παρεξηγηση πολλαα μελη που τελευταια κανουν thread για stacking κλπ.Νομιζουν οτι οποιος δεν εχει λεφτα μπορει να ερθει εδω και οτι καποιος θα τον στακαρει.Δεν ειναι ετσι.. Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Ένα τέτοιο τύπο ψάχνω κι εγώ Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 FILE ΔΕΝ ΖΗΤΏ ΜΕΓΆΛΑ ΠΟΣΆ , ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΠΙΟΣ Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 ΜΠΟΡΕΊ ΕΣΎ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΕΙΣ ΛΕΦΤΆ .ΚΑΠΙΟΙ ΑΛΟΙ ΌΧΙ ΜΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΞΊΖΑΣ ΌΛΑΑΠΛΆ ΑΝ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΌΣΕΙΣ ΜΕΝ ΔΊΝΕΙΣ ΣΥΜΑΣΊΑ Παράθεση
moderator Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Τις τελευταίες μέρες παρατηρούμε έναν μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων από παίκτες που ζητούν «στακάρισμα».Οι περισσότερες γίνονται με τόσο «χονδροκομμένο» τρόπο (χωρίς να δίνονται λεπτομερή στοιχεία), και αρκετές μάλιστα ούτε καν από κερδοφόρους παίκτες (γιατί άραγε να στακάρει κανείς έναν looser;) , που μας αναγκάζει να δημιουργήσουμε ένα θέμα-ρουφήχτρα (το παρών) στο οποίο θα καταλήγουν όλα τα «άκυρα» αυτά ποστ.Εν τω μεταξύ θα προετοιμάσω κι ένα ποστ-οδηγό που θα είναι στίκυ στην κατηγορία Staking , στα πρότυπα του 2+2. 'Οποιος θα ζητάει στο εξής χρήματα θα πρέπει να ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες που θα αναγράφονται εκεί, ειδάλλως η αίτησή του θα καταλήγει εδώ...στον κουβά. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 REEEEEE MA ΠΙΟΣ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ?ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΊΧΤΕΣ LOOSER ΗΡΈΜΗΣΕ ΆΚΟΥΣΕΣ? Παράθεση
moderator Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Λάθος το πήρες προσωπικά, ξαναδιάβασε το ποστ μου και θα καταλάβεις ότι δεν εννοούσα εσένα προσωπικά, αλλά οποιονδήποτε δεν δίνει λεπτομερή στοιχεία για τις επιδόσεις του. Ο μέσος νους αυτό που έγραψα θα σκεφτεί. Παράθεση
Guest Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 ΟΎΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΡΑΕΣ ΤΟ ΊΔΙΩΝ ΝΟΥΝ ΈΧΟΥΝ Παράθεση
panos1978 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Φίλε Μαρίνο, επειδή σε έχω παρακολουθήσει μερικές φορές να μιλάς στο chat του poker.gr , θα μου επιτρέψεις με κάθε καλή διάθεση να σου πω ότι πιο πολύ θα πρέπει να σε απασχολεί το πως θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα εθισμού στον τζόγο που φαίνεται πως έχεις, παρά το πώς θα βρεις 50 ευρώ να παίξεις 3 τουρνουά. Αν θες μπορώ να το εξηγήσω και με παραδείγματα από όσα έχεις πει.Ο δε τρόπος που ζητάς αυτά τα χρήματα θα ήταν αποδεκτός αν απευθυνόσουν σε 2-3 φιλαράκια σου, τα οποία θα σου δάνειζαν επειδή γούσταραν και μόνο. Έτσι όπως τα ζητάς μην περιμένεις από κάποιο σοβαρό αλλά άσχετο με εσένα άτομο να σου δώσει έστω και ένα ευρώ Παράθεση
Johnny22 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Ma poioi einai aytoi oi looser telos pantwn? Looser apo poion? Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 REEEEEE MA ΠΙΟΣ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ?ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΊΧΤΕΣ LOOSER ΗΡΈΜΗΣΕ ΆΚΟΥΣΕΣ?Σταματά να ποστάρεις μας εκθέτεις με τον ανύπαρκτο δικό σου νου. Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 REEEEEE MA ΠΙΟΣ ΝΟΜΊΖΕΙΣ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ?ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΊΧΤΕΣ LOOSER ΗΡΈΜΗΣΕ ΆΚΟΥΣΕΣ?Calm down. Looser είναι οποιοσδήποτε χάνει λεφτά. Και αφού δεν κερδίζεις πώς θες να σε πει; Δεν νομίζω να έχει κάτι προσωπικό μαζί σου. Και μάλλον πρέπει να σταματήσουμε αυτό το thread... Παράθεση
Babyjane Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Ma poioi einai aytoi oi looser telos pantwn? Looser apo poion?ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!... θεϊκό!!.... Παράθεση
Marinos Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Παιδια καταρχας σας ευχαριστω ολους για τα σχολια σας καλοπροαιρετα και μη...Να απολογηθω σχετικα με τον τροπο που ζητησα το stacking απο τους υπεθυνους του φορουμ, απλα δεν βρηκα ακριβης πληροφοριες στο σχετικο threat για το πως ακριβως πρεπει να ζητησει καποιος το stacking .Αυτο που θεωρησα σωστο ηταν να παραθεσω ολους του λογαριασμους μου, να εξηγησω τι ψαχνω να παιξω και πιο θα ειναι το deal αναμεσα μας. Απάντηση με παράθεσηΔημοσίευση Re: Staking pls...Δεν θέλω να φανώ αρνητικός απέναντι σου, ειδικά όταν και εγώ μερικές φορές έχω ζητήσει στακάρισμα ή έχω στακάρει και μου αρέσει η διαδικασία.Αυτά τα τουρνουά τα παίζεις άνετα?Θεωρώ λίγο δύσκολο να σε εμπιστευτεί κάποιος για τους παρακάτω λόγους:1.γιατί είσαι "άγνωστος"2. τα τουρνουά που ζητάς να παίζεις είναι αρκετά μεγάλα3, υπάρχουν κι άλλοι αλλά αυτοί είναι οι σημαντικότεροι για μένα!γιατί δεν ζητάς 55$ για να παίξεις 10 των 2,2$ και 30 των 1,1$ ακούγετε πολύ καλύτερο και έχεις περισσότερες πιθανότητες να βγάλεις κέρδος!Απλα φιλε να σου πω οτι ποτε δεν εχω παιξει σε τοσο χαμηλα χαμηλα ορια...το χαμηλοτερο που εχω παιξει ειναι 5.5, και αυτο γιατι θεωρω το επιπεδο των παιχτων πολυ χαμηλοτερο απο το δικο μου σε τουρ μεχρι και 50 δολλαρια.Πραγμα που σημαινει οτι αν δεν φαω στησιμο η δεν εχω καποιο bad bead ειμαι σιγουρα ιτμ.Αυτο που ζητησα λοιπον στην ουσια ειναι stacking για μια μερα, προφανως με παρακολουθηση του τροπου παιχνιδιου μου απο τον stacker και αν μεναμε ευχαριστημενοι και οι 2 ισως να προχωρουσαμε σε μια πιο βαθια συμφωνια...Επιπλεον το μεγιστο damage για τον stacker θα ηταν 25 ευρω.2ον : δεν είναι καλός παίχτης . μην απορείς πως το ξέρω . προφανώς από το sharkscope3ον : είσαι άπειρος paixtisΔιαφωνω και στα 2 το sharkscope μαλλον δεν το κοιταξες καλά...Παρολα αυτα ειναι η αποψη σου και εχεις καθε δικαιωμα να μην με στακκάρεις, ωστοσο ομως δεν μπορεις να διαστεβλωνεις την εικονα μου στους υπολοιπους που ισως να ενδιαφερονται για καποια συνεργασια...Τελος, για να κλεισω, να επισημανω στους υπευθυνους της σελιδας οτι δεν ειναι η καλυτερη στρατηγικη (απο θεμα μάρκετινγκ τουλαχιστον) να στελνουν στον κουβα το πρωτο post ενος νεου μελους στο φόρουμ απο την στιγμη που δεν εχει παραβιασει απολυτως κανενα κανονα του. Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Εμένα θα με στακαρει καποιος να παιξω στη durrr challenge. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 4 Μαίου, 2011 προς mods η οποίων γνωρίζει ! Τι γίνετε με το stacking deal που θα έκαναν ο crf88 και ο άκης βεργίτσης ? :) Παράθεση
Recommended Posts