Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

επειδή τελευταία έμαθα για ένα πράγμα που λέγεται bankroll management αποφάσισα να πουλήσω ένα πακέτο από μερικά scoop high events ώστε να μειώσω το variance και να δώσω την ευκαιρία και σε κάποιους από εσάς να βγάλουν χρήματα μαζί μου

event #1 2100 NL 6max

event #2 2100 NL

event #7 1575 HU NL

event #8 1050 turbo NL

event #9 2100 mixed holdem 6max

event #11 2100 HU PLO

total = 11075 $

πουλάω 137$ ανά μετοχή δηλαδή 1% που σημαίνει markup 1.237 λιγότερο από το μισό ROI που έχω online

θέλω να πουλήσω κάτι μεταξύ 30-40% ideally 35% οπότε ακούω προσφορές

shipp $$ to pokerstars account

gl me

Δημοσίευση

δε το πιασα ακριβώς είμαη n00b με αυτά τα deals αλλά γενικκα νομίζω ψήνομαι , εισαι sιγούρα degen αλλά είσαι το σωστό degen παίχτούρη απτά λίγα και I ρεσπεκτ you α lot ανεξάρτητος τελικών αποτελεσμαντων. Αν μπορείς στείλε ένα μαιλ να μου τα κανείς λιάνα γιατί όπως είπα είμαι υβερ noob με ayta . cheers and glglgl mate :P

Δημοσίευση

επειδή ασχολούμε κάμποσο καιρό με το chipmeup έχω να πώ ότι για παίχτη με τέτοια αποτελέσματα είναι πάρα πολύ φτηνά έως τσάμπα

σου προτείνω να βάλεις τις μετοχές στο εν λόγω σαιτ και να τις πουλήσεις τουλάχιστον

150 τήν μία

για τα δεδομένα του συγκεκριμένου σάιτ τώρα πουλάς 124%

αυτό είναι το ποσό που πουλάει ένας παίχτης με πολυ λίγο κέρδος

εσύ σίγουρα μπορείς να πουλήσεις μέχρι και 140% δηλαδή πάνω και απο 150 την μία

θα μπορούσες να βάλεις εκεί με 150 για τους αγνώστους και να δώσεις μέσω πόκερλαντ με την τιμή που λές έτσι ώς προσφορά για το ελληνικό κοινό σου :D

αν τώρα βαριέσαι τήν διαδικασία του chipmeup κλπ καλή επιτυχία

Δημοσίευση

και μια που σου δίνω και συμβουλή ας σου τήν δώσω ολοκληρωμένη

αν τις βάλεις στο chip me up μην βάλεις 30 μετοχές των 150 αλλά 3000 μετοχές των 1,5 στα μεγάλα events συνιθίζεται να γίνεται μεγάλος αριθμός μετοχών με μικρή τιμή ώστε να μπορεί να πάρει και κάποιος με πολύ λίγο λεφτά

Δημοσίευση
και μια που σου δίνω και συμβουλή ας σου τήν δώσω ολοκληρωμένη

αν τις βάλεις στο chip me up μην βάλεις 30 μετοχές των 150 αλλά 3000 μετοχές των 1,5 στα μεγάλα events συνιθίζεται να γίνεται μεγάλος αριθμός μετοχών με μικρή τιμή ώστε να μπορεί να πάρει και κάποιος με πολύ λίγο λεφτά

Και μετά με τα κέρδη σου πάρε μια γραμματέα να σου κάνει 1000 transfers . :lol:

Δημοσίευση

θα ήμουνα τουλάχιστον τραγικός να προτείνω κάτι τέτοιο αν χρειάζοταν να κανεις manual transfers για τις πληρωμες

φίλε giorgio οι πληρωμές γίνονται εντελώς αυτόματα ευτυχώς αλλιώς τα μόνιμα άτομα του site θα χρειάζονταν απο δύο γραμματείς ο καθένας

Δημοσίευση
επειδή ασχολούμε κάμποσο καιρό με το chipmeup έχω να πώ ότι για παίχτη με τέτοια αποτελέσματα είναι πάρα πολύ φτηνά έως τσάμπα

σου προτείνω να βάλεις τις μετοχές στο εν λόγω σαιτ και να τις πουλήσεις τουλάχιστον

150 τήν μία

για τα δεδομένα του συγκεκριμένου σάιτ τώρα πουλάς 124%

αυτό είναι το ποσό που πουλάει ένας παίχτης με πολυ λίγο κέρδος

εσύ σίγουρα μπορείς να πουλήσεις μέχρι και 140% δηλαδή πάνω και απο 150 την μία

θα μπορούσες να βάλεις εκεί με 150 για τους αγνώστους και να δώσεις μέσω πόκερλαντ με την τιμή που λές έτσι ώς προσφορά για το ελληνικό κοινό σου :D

αν τώρα βαριέσαι τήν διαδικασία του chipmeup κλπ καλή επιτυχία

+1000

Δημοσίευση

Όλες οι Εκδηλώσεις (Events) SCOOP έχουν μεταφερθεί 3 ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη τους ώρα. Παρατεταμένη Εγγραφή για 2-3 ώρες θα είναι διαθέσιμη για τις περισσότερες εκδηλώσεις. Παρακαλούμε να ελέγξετε το Λόμπι του κάθε τουρνουά ξεχωριστά για περισσότερες λεπτομέρειες.

Παράδειγμα: Το Event 1 το οποίο αρχικά ήταν προορισμένο για τις 17:00 μ..μ. (ΕΕΤ) θα ξεκινήσει τώρα στις 14:00 μ.μ. (ΕΕΤ)!

Δημοσίευση

Θα ήθελα να πώ κάτι προς όλους φιλικά. Συμφωνώ ότι παραέγινε λίγο το θέμα με την ζητιανιά αλλά καλώς ή κακώς τα στατιστικά εκτός από ένα εργαλείο χρήσιμο είναι και λίγο επικίνδυνο.

Στο συγκεκριμένο ποστ ο dr@m@ ένας γνωστός για τις ικανότητες του παίκτης (επειδή τον είδαμε να παίζει στο wtp τουλάχιστον-αρκετοί α τον έχουν δει και Online)) ζητάει staking έχοντας για το 2011, 12% ITM με ΑΒΙ 157$ και

ROI -19%...αντίστοιχα ο Γιώργος Καπάλας έχει 15%ITM με ΑΒΙ 150$ και ROI +8% ενώ τέλος ο Σταύρος Κάλφας έχει 16%ITM με ΑΒΙ 154$ και ROI +102%!!! Όλοι είναι στα συνηθισμένα στατιστικά τους αλλά μόνο ο ένας είναι πραγματικά κερδισμένος...Θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε πόσοι Έλληνες παίκτες παίζουν με 12-18%ΙΤΜ και όμως είναι πολύ χαμένοι.

Υπάρχουν πολλοί που παίζουν καλύτερα από τον Μ.Ο. των αντιπάλων τους αλλά δεν είχαν ποτέ τα χρήματα να το στηρίξουν αυτό, αλλά ούτε την τύχη να κάνουν ενα 5ψήφιο cash που θα τους έδινε το bankroll να ξεκινήσουν...

Επομένως μην βιάζεστε να χαρακτηρίσετε κάποιον looser. Από την άλλη όσο δεν τιμάει κάποιον να αποκαλεί τον οποιονδήποτε looser, αντίστοιχα δεν είναι τιμητικό να ζητάς χρήματα άλλων για να παίξεις...Είναι άλλο το να ζητάς staking για ένα τουρ ή μια σειρά τουρ που έχεις τα χρήματα να το παίξεις έτσι κι αλλιώς και άλλο το να ζητάς τα χρήματα για να μπορέσεις να το παίξεις...

Δημοσίευση

dude obv δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει η οικονομία του πόκερ οπότε καλύτερα μην ασχολείσαι...

also το σύνολο των buy ins είναι 11025 όχι 11075 οπότε για 137$ for 1% το markup είναι 1.242 και όχι 1.237 σρι

νομίζω έχει πουληθεί 7%...28% remaining