geoponos Δημοσίευση 1 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαίου, 2011 εδώ έχω βάλει shares για το spring million :http://chipmeup.pokernews.com/event/99426/katanagr-party-poker-spring-million-1m-grd το tour ξεκινάει με 20.000 chips και έχει 20 lepta λεβελς.κέρδισα μια σειρά από sattelites και θα ρίξω τη ζάρια μου .Οποίος θέλει να αγοράσει και δεν έχει λογαριασμό στο cmu μπορεί να μου στείλει στο ποκερσταρς το ανάλογο πόσο και στη συνέχεια εγώ θα κάνω ρεσερβε το μερίδιο του.Φυσικά δεν πρέπει να προσδοκάτε και πολλά θα κάνω ότι μπορώ,πάντως θα έχει αρκετά ψάρια μαζί με μένα φυσικά nickname σταρς:The KatanaGr (μετά το the αφήνετε ένα κενό ) Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 1 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 1 Μαίου, 2011 θα μου άρεσε να διάβαζα γνώμες για το χέρι που έπαιξες με τα δεκάρια ήταν νομίζω πολύ κρίσιμο σημείο σπάω το κεφάλι μου σε τί χέρι τον έβαλες τον αντίπαλο και αναρωτιέμαι για το πόστ φλόπ ποντάρισμά σου τόν έβαλες δηλαδή σε κέντα που κάνει κολ για gotshot ? Παράθεση
geoponos Δημοσίευση 2 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαίου, 2011 δε ξέρω αν έχει τόσο ενδιαφέρον όσο λες αλλά δεν έχω πρόβλημα ορίστε το χέρι οποίος θέλει ας σχολιάσει :http://www.handconverter.com/hands/1295022 θα μπορούσε να έχει μικρότερο σετ,κέντα ,2 παίρ.δε τον έβαλα σε ένα χέρι προφανώς αλλά σιγουρα είναι δυνατός.κάνω call με πρόθεση να κάνω call και στο river αλλά ο J και το άμεσο allin με έκανε να πάω πάσο .Για να είμαι ειλικρινής σε άλλο τουρνουά δε θα το σκεφτόμουν θα τα έβαζα στο turn Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 2 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 2 Μαίου, 2011 έχει ενδιαφέρον γιατί είναι ένα τουρνουά έξω απο το bankroll σου και με μεγάλο χρηματικό έπαθλο στο οποίο άν πάς καλά αλλάζουν πολλά για σένα αν έχω καταλάβει καλά απο τα λεγόμενα σου οπότε κάθε χέρι στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι σημαντική απόφαση για σένα υποθέτω όπως λές και ο ίδιος αν το buy in ήταν κατά πολύ μικρότερο θα το έπαιζες αλλιώς και εδώ είναι το ερώτημά μου πρός τα παιδιά τής κοινότητας που τέτοια τουρνουά τα αντέχει το bankroll τους αν έπερναν άλλου είδους αποφάσεις στο συγκεκριμένο χέρι Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 δεν υπάρχει κανένας ενδιαφερόμενος να σχολιάσει το παραπάνω χέρι ? Παράθεση
giorgio Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 3 Μαίου, 2011 Πολύ κακό το call στο turn νομίζω με αυτό το board. Μάλλον σε επηρέασε το τουρ. Στο river έχεις πολύ δύσκολη απόφαση αλλά μάλλον καλά έκανες. gg Παράθεση
Recommended Posts