Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

εδώ έχω βάλει shares για το spring million :http://chipmeup.pokernews.com/event/99426/katanagr-party-poker-spring-million-1m-grd

το tour ξεκινάει με 20.000 chips και έχει 20 lepta λεβελς.

κέρδισα μια σειρά από sattelites και θα ρίξω τη ζάρια μου :D .Οποίος θέλει να αγοράσει και δεν έχει λογαριασμό στο cmu μπορεί να μου στείλει στο ποκερσταρς το ανάλογο πόσο και στη συνέχεια εγώ θα κάνω ρεσερβε το μερίδιο του.Φυσικά δεν πρέπει να προσδοκάτε και πολλά θα κάνω ότι μπορώ,πάντως θα έχει αρκετά ψάρια μαζί με μένα φυσικά :)

nickname σταρς:The KatanaGr (μετά το the αφήνετε ένα κενό )

Δημοσίευση

θα μου άρεσε να διάβαζα γνώμες για το χέρι που έπαιξες με τα δεκάρια

ήταν νομίζω πολύ κρίσιμο σημείο

σπάω το κεφάλι μου σε τί χέρι τον έβαλες τον αντίπαλο και

αναρωτιέμαι για το πόστ φλόπ ποντάρισμά σου

τόν έβαλες δηλαδή σε κέντα που κάνει κολ για gotshot ?

Δημοσίευση

δε ξέρω αν έχει τόσο ενδιαφέρον όσο λες αλλά δεν έχω πρόβλημα ορίστε το χέρι οποίος θέλει ας σχολιάσει :http://www.handconverter.com/hands/1295022

θα μπορούσε να έχει μικρότερο σετ,κέντα ,2 παίρ.δε τον έβαλα σε ένα χέρι προφανώς αλλά σιγουρα είναι δυνατός.κάνω call με πρόθεση να κάνω call και στο river αλλά ο J και το άμεσο allin με έκανε να πάω πάσο .Για να είμαι ειλικρινής σε άλλο τουρνουά δε θα το σκεφτόμουν θα τα έβαζα στο turn

Δημοσίευση

έχει ενδιαφέρον γιατί είναι ένα τουρνουά έξω απο το bankroll σου και με μεγάλο χρηματικό έπαθλο στο οποίο άν πάς καλά αλλάζουν πολλά για σένα

αν έχω καταλάβει καλά απο τα λεγόμενα σου

οπότε κάθε χέρι στο συγκεκριμένο τουρνουά είναι σημαντική απόφαση για σένα

υποθέτω όπως λές και ο ίδιος αν το buy in ήταν κατά πολύ μικρότερο θα το έπαιζες αλλιώς

και εδώ είναι το ερώτημά μου πρός τα παιδιά τής κοινότητας που τέτοια τουρνουά τα αντέχει το bankroll τους αν έπερναν άλλου είδους αποφάσεις στο συγκεκριμένο χέρι