Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Valuebet this river ?

Full Tilt Poker Game #30042609906: Table Electro -

$2/$4 - No Limit Hold'em - 06:49:28 EET -

2011/04/22 23:49:28 ET - 2011/04/21

Seat 1: PokerDonDon ($138)

Seat 2: emilyRan ($424.70)

Seat 3: gian5891 ($152.30)

Seat 4: PO-KW-ER ($581.30)

Seat 5: JeanNarrache ($522.95)

Seat 6: Diagosta ($400.60)

Seat 7: coach46w ($382.90)

Seat 8: hballve ($335.45)

Seat 9: button1512 ($1,745.95)

Diagosta posts the small blind of $2

coach46w posts the big blind of $4

The button is in seat #5

HOLE CARDS

Dealt to PO-KW-ER

7c.png7s.png

hballve folds

button1512 folds

PokerDonDon folds

emilyRan raises to $12

gian5891 calls $12

PO-KW-ER calls $12

JeanNarrache folds

Diagosta calls $10

coach46w calls $8

FLOP:

Jd.pngTd.png7d.png

Diagosta checks

coach46w checks

emilyRan checks

gian5891 checks

PO-KW-ER bets $28

Diagosta calls $28

coach46w calls $28

emilyRan folds

gian5891 folds

TURN:

Jd.pngTd.png7d.png5h.png

Diagosta checks

coach46w checks

PO-KW-ER bets $90

Diagosta calls $90

coach46w calls $90

RIVER:

Jd.pngTd.png7d.png5h.pngQs.png

Diagosta checks

coach46w has 15 seconds left to act

coach46w checks

PO-KW-ER has 15 seconds left to act

PO-KW-ER ???

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Αρχικά θα βαράγα περισσότερα σε κάθε street ειδικά που είναι multiway ποτ γιατί και θες να μεγαλώσεις το pot και θες να προστατέψεις το φύλλο σου από οποιοδήποτε diamond . Στο flop το pot έχει 60 οπότε θα βαραγα γύρω στα 45-55. Στο turn το ίδιο. Έχει 144 οπότε θα βαραγα γύρω στα 100-125. Όσο για την ερώτηση σου τώρα στο ρίβερ εξαρτάται από τους παίκτες. Για μένα το range και των 2 είναι σε AJ , KJ , QJ, Tx8d , Tx9d ή το nut χρώμα.Αν είναι προς την passive μεριά ίσως και AdJ , KdJ , T7. Γενικά μου φαίνονται σχετικά αδύναμοι γιατί πιστεύω ότι σε τέτοιο board με two pair , κεντες , μικρά χρώματα , set ή θα γινόταν κάποιο c / r στο flop ή στο turn . Η Q για μένα είναι λίγο blank για το φύλλο μας γιατί αν είχε κέντα θα την είχε από το φλοπ. Ίσα ίσα δίνει και καποια two pair που ίσως κάνουν call δεδομένου του μεγαλου ποτ. Δεν πιστευω ότι κάποιος θα έκανε call 3 στρεετ με Κ9 ή ΑΚ μονο αν ειχε καποιο διαμαντι που θα περιμενα να το παίζανε πιο επιθετικά. Θα το shovara το ριβερ περιμένωντας να ειμαι τις περισσοτερες φορες μπροστά. Δεν λέω κάποιες φορές θα χάνουμε αλλά αν το δεις συνολικά νομίζω είναι κερδοφόρο.

Δημοσίευση

Πιστεύω πρέπει να γίνει value bet εκεί διότι κάποιος έχει σίγουρα two pair ή pair + flush draw με Αd Q ή Αd J. Μικρότερο pair + flush draw ή nut flush draw υπάρχει πιθανότητα αλλά δεν θα πάρεις value εκεί, αλλά δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις. Υπάρχει περίπτωση να χάνεις αν κάποιος κράταγε ΑΚ με οποιοδήποτε από τα 2 να είναι diamond, όπως και από μεγαλύτερο set 10-10, J-J και παγίδευε (λίγο δύσκολο με 2 αντιπάλους μέσα) ή ακόμα και QQ ειδικά αν μία από τις 2 είναι diamond.

Συνοψίζοντας:

Χάνεις με

1) 10-10, J-J, Q-Q (μικρή πιθανότητα αλλά όχι αδύνατο, θα το είχε παίξει με raise)

2) ΑΚ (επίσης μικρή πιθανότητα, αλλά λίγο πιο εύκολο αν κάποιος έχει ένα diamond, αρκετά passive)

3) 8-9 (ακόμα πιο μικρή πιθανότητα δίνω γιατί θα έκανε σίγουρα raise ώστε να μην χάσει από flush)

4) Κd-9 (πιο δύσκολο από όλες τις άλλες περιπτώσεις, πρέπει να είναι donk)

Κερδίζεις με

1) Αd J (θεωρώ αρκετά πιθανό ο πρώτος παίχτης που μιλάει μετά από εσένα να το έχει)

2) Ad Q (λιγότερο πιθανό από το προηγούμενο, αλλά πιθανότερο και από τις 2 περιπτώσεις που χάνεις)

3) Two pairs όπως J-10 ή και J-Qd

4) Αd-8 ή Ad-9 ώστε να έχει nut flush draw και gut shot

Η τελική μου γνώμη είναι να κάνεις value bet καθώς δίνω περισσότερες πιθανότητες στις περιπτώσεις που κερδίζεις παρά σε αυτές που χάνεις.

Δημοσίευση
Πιστεύω πρέπει να γίνει value bet εκεί διότι κάποιος έχει σίγουρα two pair ή pair + flush draw με Αd Q ή Αd J. Μικρότερο pair + flush draw ή nut flush draw υπάρχει πιθανότητα αλλά δεν θα πάρεις value εκεί, αλλά δεν χάνεις τίποτα να προσπαθήσεις. Υπάρχει περίπτωση να χάνεις αν κάποιος κράταγε ΑΚ με οποιοδήποτε από τα 2 να είναι diamond, όπως και από μεγαλύτερο set 10-10, J-J και παγίδευε (λίγο δύσκολο με 2 αντιπάλους μέσα) ή ακόμα και QQ ειδικά αν μία από τις 2 είναι diamond.

Συνοψίζοντας:

Χάνεις με

1) 10-10, J-J, Q-Q (μικρή πιθανότητα αλλά όχι αδύνατο, θα το είχε παίξει με raise)

2) ΑΚ (επίσης μικρή πιθανότητα, αλλά λίγο πιο εύκολο αν κάποιος έχει ένα diamond, αρκετά passive)

3) 8-9 (ακόμα πιο μικρή πιθανότητα δίνω γιατί θα έκανε σίγουρα raise ώστε να μην χάσει από flush)

4) Κd-9 (πιο δύσκολο από όλες τις άλλες περιπτώσεις, πρέπει να είναι donk)

Κερδίζεις με

1) Αd J (θεωρώ αρκετά πιθανό ο πρώτος παίχτης που μιλάει μετά από εσένα να το έχει)

2) Ad Q (λιγότερο πιθανό από το προηγούμενο, αλλά πιθανότερο και από τις 2 περιπτώσεις που χάνεις)

3) Two pairs όπως J-10 ή και J-Qd

4) Αd-8 ή Ad-9 ώστε να έχει nut flush draw και gut shot

Η τελική μου γνώμη είναι να κάνεις value bet καθώς δίνω περισσότερες πιθανότητες στις περιπτώσεις που κερδίζεις παρά σε αυτές που χάνεις.

δίνεις 4 περιπτώσεις που χάνει και 4 που κερδίζει σα να λέμε κερδίζει το 50% των φόρων το θέμα είναι ότι τα χέρια που αναφέρεις ότι κερδίζει αποκλείετε να τον πληρώσουν στο ρίβερ έτσι αν βαρέσει θα foldarei ότι κερδίζει και θα callaroyn τα πρώτα χέρια που ανέφερες (που δεν συμφωνώ ότι είναι αυτά αλλά anyway ) γιαυτό τον λόγο πρέπει να checkarei

Δημοσίευση

afto san apantisi den υπάρχει

καταρχάς μιλάμε για έναν πολύ σοβαρό παίχτη τον AROUREL και τον σέβομαι αφάνταστα.

για να ρωτάει την γνώμη σας σημενει ότι έχει λόγο...

μην το κάνετε παιδική χαρά εδώ μέσα.

Δημοσίευση

@crackLiNg

Τα two pairs και τα μικρότερα set (που δεν τα αναφέρω στις περιπτώσεις που κερδίζει) θα τον πληρώσουν σίγουρα σε value. Δεν είναι 50% προφανώς. Τα χέρια που κερδίζουμε είναι πολύ περισσότερα, γιατί το πας ποσοτικά; Απλά δεν νομίζω να κρατάει κάποιος random εδώ. Συν το ότι είπα ότι θεωρώ ότι οι περιπτώσεις που κερδίζουμε είναι πιο πιθανές.

Τώρα αν κάποιος είχε flush draw, ok δεν τον πληρώνει αλλά δεν ξέρουμε τι κρατάει οπότε αξίζει το value. Αν μας νικάει θα κάνει raise οπότε με το σωστό bet δεν θα χάσουμε πολλά.

Ποιά είναι τα χέρια που θεωρείς εσύ ότι κρατάνε οι αντίπαλοι μιας και δεν συμφωνείς μαζί μου;

Δημοσίευση

αν και δεν έξω παίξει σε τετια στακές

γνώμη μου AROUREL μου..

έκανες RAISE x3

άρα για να κάνει CALL αυτός σίγουρα είχε κάτι μεγάλο...

ίσος Α-10-Α-Κ

ίσος είχε και διαμάντι πάνω του...

εγώ λέω STRAIGHT η και FLUSH DRAW

Δημοσίευση
αν και δεν έξω παίξει σε τετια στακές

γνώμη μου AROUREL μου..

έκανες RAISE x3

άρα για να κάνει CALL αυτός σίγουρα είχε κάτι μεγάλο...

ίσος Α-10-Α-Κ

ίσος είχε και διαμάντι πάνω του...

εγώ λέω STRAIGHT η και FLUSH DRAW

this

/end thread

Δημοσίευση

παιδιά δεν θέλω να ενοχλο στο thread αυτό συγνώμη κιολας μια γνώμη είπα - εάν είπα μ***α συνχορίστε με , εξάλου δεν ξέρουμε τη IMAGE είχε στο τραπέζι , πόσιν ώρα έπαιζε και άλλες τετιες πληροφορίες πολύ σημαντικές.

Εγώ WS FISH θα φολδαρα με SET -

Δημοσίευση
@crackLiNg

Τα two pairs και τα μικρότερα set (που δεν τα αναφέρω στις περιπτώσεις που κερδίζει) θα τον πληρώσουν σίγουρα σε value. Δεν είναι 50% προφανώς. Τα χέρια που κερδίζουμε είναι πολύ περισσότερα, γιατί το πας ποσοτικά; Απλά δεν νομίζω να κρατάει κάποιος random εδώ. Συν το ότι είπα ότι θεωρώ ότι οι περιπτώσεις που κερδίζουμε είναι πιο πιθανές.

Τώρα αν κάποιος είχε flush draw, ok δεν τον πληρώνει αλλά δεν ξέρουμε τι κρατάει οπότε αξίζει το value. Αν μας νικάει θα κάνει raise οπότε με το σωστό bet δεν θα χάσουμε πολλά.

Ποιά είναι τα χέρια που θεωρείς εσύ ότι κρατάνε οι αντίπαλοι μιας και δεν συμφωνείς μαζί μου;

δν ξέρω τον παίκτη που είναη το πιο βασικό στο συγκεκριμένο χέρι αλλά τα πιο πιθανά χέρια που έχει καλλάρει από το bb είναι όλα τα μικρά suited connectors (σε χρώμα κάρο ;) ) ,κ 89

προφανώς δεν έχει ποτέ ΑΚ εκτός κ αν είχε αποφασίσει να bustarei σε αυτό το hand προφανώς δεν έχει QQ,JJ , μικρή πιθανότητα να έχει 1010.

οι πιθανότητες να έχει καλλάρει με J 10 , Q 10 , Q J , τοπ φλοπ κ το turn με τετιο action είναι απειροελάχιστες τεσπα επειδή βαρέθηκα γενικότερα στο συγκεκριμένο χέρι τα χέρια που καλλαρουν στο ρίβερ είναι τα χέρια που μας κερδίζουν σχεδόν 100% εκτός αν έχουμε να κάνουμε με ultra fish η υπάρχει τρελό history μεταξύ τους κάτι που δεν γνωρίζω

Δημοσίευση

γτ είναι τέλεια ευκαιρία να 3bettarei κ να πάρει τα άπειρα dead money που υπάρχουν αλλά ακόμα κ να έχει ένας λόγος παραπάνω να μη βαρέσεις το ρίβερ .

έλεος με το σύστημα με τα εληνικά κάνω μια ώρα να γράψω