vamvoux Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 λογω των απεργιών που εχει η πάρνηθα ψάχνω για καμιά λέσχη κοντά στο κέντρο της αθήνας για τους γνωστούς λόγους όποιος μπορεί ας μου στείλει μήνυμα και έτσι για να γελάσουμε και λίγο δηλώνω δημόσια ότι δεν είμαι μπάτσος Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 You are under arrest for taking part in illegal actions. You have the right to remain silent.Χαχα Παράθεση
BasilisL Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 και εγω θα ήθελα να μάθω τισ λεσχεσ ... ουτε εγω ειμαι μπατσος ... ορκιζομαι στο σημα μου πλακίτσα .. Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 14 Απριλίου, 2011 καλά λοιπόν αφού δεν βρέθηκε κανένας χριστιανός να βοηθήσει θα με φάει πάλι η οθόνη ... Παράθεση
liondani Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 16 Απριλίου, 2011 καλά λοιπόν αφού δεν βρέθηκε κανένας χριστιανός να βοηθήσει θα με φάει πάλι η οθόνη ... ... και με τις χθεσινές εξελίξεις στα online rooms θα έιναι η καλύτερη ευκαιρία για αποτοξίνωση Παράθεση
ADMIRAL Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Να κατέβεις Λουτράκι φίλε...15 ευρω και δωρεαν εισοδος ,φαγητό και τα 8 ευρώ επιστροφή..Τι άλλο θέλεις πια.... Παράθεση
Kapetanios Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 17 Απριλίου, 2011 Να κατέβεις Λουτράκι φίλε...15 ευρω και δωρεαν εισοδος ,φαγητό και τα 8 ευρώ επιστροφή..Τι άλλο θέλεις πια....Βασικά τα 8 ευρω πως στα επιστρέφουνε πίσω δεν κατάλαβα ..θα πήγαινα εγώ λουτράκι αλλα με μηχανή και βροχή δεν πεζή αλλα να το έχουμε στα καλά νέα για άλλο σάββατο κυριάκο Παράθεση
Recommended Posts