Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

User: galletti777

Button: seat 3

Players in round: 5

Seat 7: casterleyend ($97.50)

Seat 8: galletti777 ($129.90)

Seat 9: walzerloo ($100)

Seat 2: gruzin81 ($144.80)

Seat 3: Emma20_ ($175.15)

casterleyend posts small blind ($0.50)

galletti777 posts big blind ($1)

---

Dealing pocket cards

Dealing to galletti777: [As, Jh]

walzerloo folds

gruzin81 raises $3 to $3

Emma20_ folds

casterleyend folds

galletti777 raises $9 to $10

gruzin81 raises $15 to $18

galletti777 calls $8

--- Dealing flop [Js, 5c, 3d]

galletti777 checks

gruzin81 bets $36.50

galletti777 calls $36.50

--- Dealing turn [Tc]

galletti777 checks

gruzin81 checks

--- Dealing river [8s]

galletti777 checks

gruzin81 bets $90.30 [all in]

galletti777 ?????

Ο αντιπαλος ειναι aggro fish περιπτωση ,αλλα εχω λιγα χερια του ακομα (90) .παιζει 47/27/0 .4bet δν ειχε ξανακανει και το cb του ειναι ψηλο.

Το check στο turn δειχνει αδυναμια.Ειναι ομως?Κανουμε call ?

Δημοσίευση

όπως μας τα λες, τείνω προς το call ....δεν μου άρεσε το check σου στο river ,το shove του εκεί είναι polarised ....όπως και το call στο flop , κάνοντας call με aj πόσο καλύτερο flop περίμενες να έχεις ? η απόφαση έπρεπε να ληφθεί εκεί, η c /r η πάσο....

Δημοσίευση
όπως μας τα λες, τείνω προς το call ....δεν μου άρεσε το check σου στο river ,το shove του εκεί είναι polarised ....όπως και το call στο flop , κάνοντας call με aj πόσο καλύτερο flop περίμενες να έχεις ? η απόφαση έπρεπε να ληφθεί εκεί, η c /r η πάσο....

Δν νομιζω πως ειχα λογο να κανω c / r στο φλοπ.Περιμενω απο αυτον να κανει cb με ολο του το range .Οποτε ειτε ειμαι πολυ μπροστα ειτε πολυ πισω.Το θεμα ειναι τι χερια βαζεις στο range του 4βετ του.Εγω απο αυτα που κερδιζα εβαλα Α,Κ Α,Q 10,10 μπορει και 9,9.Αν shovare το turn θα αναθεωρουσα και πιθανως να πηγαινα πασο εκει.

Για το river ναι,θα ηταν καλυτερο να χα βγαλει ενα μικρο σχετικα βετ .

Δημοσίευση
Εμένα γιατί μου κάνει για overpair;

δεν λέω ότι κατέχω από cash αλλά ποιο overpair κάνει check behind στο turn με position ,δίνοντας free card ? και ενώ έχει κάτω j t me fd πια? και γιατί shovarei στο river ? για να πάρει full value ? τώρα που το ξανακοιτάω ψiλόσιγουρεύομαι για το call ....

Δν νομιζω πως ειχα λογο να κανω c / r στο φλοπ.Περιμενω απο αυτον να κανει cb με ολο του το range .Οποτε ειτε ειμαι πολυ μπροστα ειτε πολυ πισω.Το θεμα ειναι τι χερια βαζεις στο range του 4βετ του.Εγω απο αυτα που κερδιζα εβαλα Α,Κ Α,Q 10,10 μπορει και 9,9.Αν shovare το turn θα αναθεωρουσα και πιθανως να πηγαινα πασο εκει.

Για το river ναι,θα ηταν καλυτερο να χα βγαλει ενα μικρο σχετικα βετ .

και kq ...και 89...το range του ειναίπολη μεγάλο αν πρόκειται για aggrodonk έστω και λίγα χέρια, το 47/27 είναι too much ...έχεις δίκιο για το c /r , όμως έχεις ήδη δεσμεύσει το 1/3 του stack , και στο turn λίγα χέρια θα σε φοβίσουν ώστε να μην δεις και επόμενο barrel ...είσαι ουσιαστικά commited από τη στιγμή που κανείς call στο pot bet στο flop ...το check behind δεν μου κολάει στο turn γι auton , είτε χτυπήσε κάτι dynato όπως set tt (η είχε setarei από φλοπ...) είτε το κάνε για να συμπληρωθεί κάποιο draw του...όπως και να χει bet river ...τελικά ti έκανες?

Δημοσίευση
Δν νομιζω πως ειχα λογο να κανω c / r στο φλοπ.Περιμενω απο αυτον να κανει cb με ολο του το range .Οποτε ειτε ειμαι πολυ μπροστα ειτε πολυ πισω.

Ακριβώς αυτό..εκτός από το οτί αν είμαστε μπροστά έχει ελάχιστα outs να μας κάνει outdraw δν νομίζω ότι μας πληρώνει πολύ συχνά με κάτι χειρότερο(καλά αν είναι fish δν παίρνω κ όρκο αν κρατάει ΤΤ πχ)

Αν έχεις σκοπό να τα παίξεις καλύτερα να τον αφήσεις να στα πει μόνος του στο turn,ειδικά αν πιστεύεις ότι κάνει 2nd barrel shove εκεί με wide range.

Ένας aggro αντίπαλος θεωρώ ότι δν κάνει check beh στο turn με overpair κ πάνω πολύ συχνά,οπότε στο river θεωρώ ότι είμαστε μπροστά.

Αν είναι κ λίγο κακός check to induce κ προφανώς call.

Δημοσίευση

Βασικα το σημειο κλειδι της παρτιδας ηταν το check στο τurn και ο κανονας που συνηθως λεει πως ενα fish αν εχει χτυπησει κατι καλο δυσκολα θα τσεκαρει το turn εκει.Οποτε εκει αρχισα να πειθομαι πως δν εχει overpair η καποιο σετ (10,10).Κανονικα με αυτο το σκεπτικο θα πρεπε να χα βγαλει βετ απο μπροστα στο ριβερ για να πληρωθω απο κατι χειροτερο,αλλα κατι μου ελεγε πως θα χτυπαγε σιγουρα αν τσεκαρα.Το shove με μαγκωσε βεβαια ,αλλα τελικα εκανα το call .

gruzin81 bets $90.30 [all in]

galletti777 calls $75.40 [all in]

---

Summary:

Main pot: $260.30 won by galletti777 ($257.30)

Rake taken: $3

Seat 7: casterleyend ($97), net: -$0.50

Seat 8: galletti777 ($257.30), net: +$127.40, [As, Jh] (PAIR JACK)

Seat 9: walzerloo ($100)

Seat 2: gruzin81 ($14.90), net: -$129.90, [Ac, Ks] (HIGH_CARD ACE)