Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

θέλω να ρωτήσω σε mtt όταν φτάνουμε στην ώρα του add on αν είμαστε από τους leader με 100+ bb αξίζει πάλι να κάνουμε το add ον .. και επίσης σε τουρ που είναι 2 r 1 add on τη είναι καλύτερο να κάνουμε? άμεσος κ τα διο rebuy ? να κάνουμε το ένα κ βλέπουμε μετά? αν πχ σε τουρ με 1 rebuy 1 add on φτάνουμε την ώρα του add on με 100 bb χωρίς να έχουμε κάνει ούτε το rebuy τη είναι προτιμότερο να κάνουμε???μόνο add on , μόνο rebuy η κάνει τα δύο? η τίποτα

Δημοσίευση

επειδή τώρα τελευτεα ασχολούμαι σε μεγάλο ποσοστό με τα ρεβυυ τουρναμεντς,αυτό που έχω να σου προτείνω με την δική μου εμπειρία είναι να κανείς πάντα 2πλο ρεβυυ στην αρχή όπου το παιχνίδι είναι πολύ loose και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να μπεις με μεγάλο στακ μετά τα αδδων.προσwπικά δεν υυμάμαι καμία φορά να μην έχω κάνει αδδων όσο κ αν ήταν το στακκ μου.βέβαια αυτό έχει σχέση κ με το βανκρολλ σου αλλά αν θες να στοχεύεις στις υψηλές θέσεις όπου βρίσκονται κ τα επαthλα τότε πρέπει ν ακολουθείς αυτή την στρατηγική.στα τουρς με 2πλο ρεβυυ προφανώς αναφέρεσαι στην σταρς κ εκεί ακολουθώ 2πλο ρεβυυ καθευθιαν.δν με ενδιαφέρει αν χάσω νωρίς ,αυτό που κοιτάω πάντα είναι όταν φτάνω στα αδδων ν έχω όσο το δυνατόν μεγαλύτερο στακκ κ για να γίνει αυτό προυποθέτει πάντα 2πλο ρεβυυ.όλα αυτά προσvπική άποψη..