Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Φίλοι συνοδοιπόροι του αθλήματος!

Στο επερχόμενο GSOP σκοπεύω (εκτός απο το να κατακτήσω την πρωτιά :lol: ) να φέρω μαζί μου διάφορα βιβλία που τάχω διαβάσει (και ό,τι έμαθα έμαθα.. :roll: ) και να τα χαρίσω σε όποιον ενδιαφέρεται.Αυτά είναι:

DOYLE BRUNSON SUPER SYSTEM (2 τόμοι)

PHIL HELMUTH Play Poker Like The Pros

King Yao WEIGHING THE ODDS IN HOLDEM POKER (ανάθεμά με αν κατάλαβα τι ήθελε να πεί ο κινέζος :? )

David Sklansky The Theory of Poker

Ed Miller David Sklansky Mason Malmuth Small Stakes Holdem

Ed Miller David Sklansky ΝΟ Limit HOLDEM THEORY AND PRACTICE

Lee Nelson KILL EVRYONE (εκτός των δύο πρώτων,τα υπόλοιπα είναι για όσους είναι εξοικειωμένοι με τα μαθηματικά...Εγώ ήμουν σκράπας και ακόμη δεν τα παίρνω :lol: )

Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή Lower τουλάχιστον :lol::lol: ,καθόσον όλα είναι γραμμένα στα Αγγλικά.

Και τέλος ένα DVD του DEVILFISH ULLIOTT How to become a Poker millionaire

Ως αντάλλαγμα της δωρεάς παρακαλώ όποιος κάτσει μαζί μου στο ίδιο τραπέζι,κάθε φορά που κάνω bet raise ή reraise να πηγαίνει πάσο :lol: για να έχω περισσότερες πιθανότητες να πάρω το τρόπαιο και βεβαίως κερνάει καφέ στον κήπο του ΑΠΟΛΛΩΝΊΑ αν λειτουργεί (εκεί δεν είναι τζάμπα....μην χαίρεστε :P )

Περιμένω λοιπόν εκδήλωση ενδιαφέροντος!!Κάθε άτομο ένα βιβλίο εκτός απο το SUPER SYSTEM που πάνε μαζί.Όποιος προλάβει!Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δημοσίευση

Αν υποσχεθεις οτι δεν θα βγαλεις παλι overfull vs full εναντιων μου και οτι δεν θα νομιζεις οτι χανεις (νταξει μπερδευτηκες σε δικαιολογω) τοτε κερναω καφε χωρις να μου δωσεις βιβλιο και θα foldαρω και σε ολα σου τα raise.

Σε περιπτωση που δεν θυμασαι την παρτιδα 346 4 Κ και ειχα Κ4 εγω και 66 εσυ.

Callαρω το all in σου στο river και αρχιζεις την γκρινια για το που επεσες παλι και πως εχασες...

Αχ τι παθαμε απο συντοπιτη...

ΥΓ εννοεται ξερω οτι μπερδευτηκες και δεν το εκανες επιτηδες αλλα οσο να πεις χαλαστηκα για το monster pot που για λιγα seconds νομιζα οτι ηταν δικο μου.

Δημοσίευση
Αν υποσχεθεις οτι δεν θα βγαλεις παλι overfull vs full εναντιων μου και οτι δεν θα νομιζεις οτι χανεις (νταξει μπερδευτηκες σε δικαιολογω) τοτε κερναω καφε χωρις να μου δωσεις βιβλιο και θα foldαρω και σε ολα σου τα raise.

Σε περιπτωση που δεν θυμασαι την παρτιδα 346 4 Κ και ειχα Κ4 εγω και 66 εσυ.

Callαρω το all in σου στο river και αρχιζεις την γκρινια για το που επεσες παλι και πως εχασες...

Αχ τι παθαμε απο συντοπιτη...

ΥΓ εννοεται ξερω οτι μπερδευτηκες και δεν το εκανες επιτηδες αλλα οσο να πεις χαλαστηκα για το monster pot που για λιγα seconds νομιζα οτι ηταν δικο μου.

Τι hand εκείνο omg ....Θυμάμαι κοιτούσα και ξανακοιτούσα τον Ελ Konde για να δω εάν έλεγε αλήθεια ότι δεν κατάλαβε οτη κερδίζε...δίπλα μου ο Σταυρος να αφρίζει hahahaha

Δημοσίευση

@ mathew

Δηλαδή χωρίς να έρθεις θες και δύο βιβλία ε?Πας να γλιτώσεις το κέρασμα βρε τζαμπατζή :lol: Επειδή όμως είσαι εσύ χαλάλι σου τα δίνω στον f4n4t1k για delivery

@Afas

ένα lower για το καθένα πώς είναι δυνατόν να σου αρνηθώ!!

Κατοχυρώνονται!!