ElKonte Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Φίλοι συνοδοιπόροι του αθλήματος!Στο επερχόμενο GSOP σκοπεύω (εκτός απο το να κατακτήσω την πρωτιά ) να φέρω μαζί μου διάφορα βιβλία που τάχω διαβάσει (και ό,τι έμαθα έμαθα.. ) και να τα χαρίσω σε όποιον ενδιαφέρεται.Αυτά είναι:DOYLE BRUNSON SUPER SYSTEM (2 τόμοι)PHIL HELMUTH Play Poker Like The Pros King Yao WEIGHING THE ODDS IN HOLDEM POKER (ανάθεμά με αν κατάλαβα τι ήθελε να πεί ο κινέζος )David Sklansky The Theory of Poker Ed Miller David Sklansky Mason Malmuth Small Stakes Holdem Ed Miller David Sklansky ΝΟ Limit HOLDEM THEORY AND PRACTICE Lee Nelson KILL EVRYONE (εκτός των δύο πρώτων,τα υπόλοιπα είναι για όσους είναι εξοικειωμένοι με τα μαθηματικά...Εγώ ήμουν σκράπας και ακόμη δεν τα παίρνω )Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή Lower τουλάχιστον ,καθόσον όλα είναι γραμμένα στα Αγγλικά.Και τέλος ένα DVD του DEVILFISH ULLIOTT How to become a Poker millionaire Ως αντάλλαγμα της δωρεάς παρακαλώ όποιος κάτσει μαζί μου στο ίδιο τραπέζι,κάθε φορά που κάνω bet raise ή reraise να πηγαίνει πάσο για να έχω περισσότερες πιθανότητες να πάρω το τρόπαιο και βεβαίως κερνάει καφέ στον κήπο του ΑΠΟΛΛΩΝΊΑ αν λειτουργεί (εκεί δεν είναι τζάμπα....μην χαίρεστε )Περιμένω λοιπόν εκδήλωση ενδιαφέροντος!!Κάθε άτομο ένα βιβλίο εκτός απο το SUPER SYSTEM που πάνε μαζί.Όποιος προλάβει!Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αν υποσχεθεις οτι δεν θα βγαλεις παλι overfull vs full εναντιων μου και οτι δεν θα νομιζεις οτι χανεις (νταξει μπερδευτηκες σε δικαιολογω) τοτε κερναω καφε χωρις να μου δωσεις βιβλιο και θα foldαρω και σε ολα σου τα raise.Σε περιπτωση που δεν θυμασαι την παρτιδα 346 4 Κ και ειχα Κ4 εγω και 66 εσυ.Callαρω το all in σου στο river και αρχιζεις την γκρινια για το που επεσες παλι και πως εχασες...Αχ τι παθαμε απο συντοπιτη...ΥΓ εννοεται ξερω οτι μπερδευτηκες και δεν το εκανες επιτηδες αλλα οσο να πεις χαλαστηκα για το monster pot που για λιγα seconds νομιζα οτι ηταν δικο μου. Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αυτή η παρτίδα φίλε Σταύρο δεν ξεχνιέται όσο σκέφτομαι τι θα πάθαινα παρα τρίχα!! Απαπα!!Στο υπόσχομαι όμως δεν θα το ξανακάνω Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Ενα out εχω στο river μονο το 4αρι για καρε.. :)Θα τα πουμε πανω κερνας ΕΣΥ καφεδακι για την ψυχολογικη διαταραχη που μου προκαλεσες εκεινα τα λεπτα.. Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Απριλίου, 2011 ΟΚ! και εύχομαι και πάλι μαζί στο FT όπως και πέρσι! Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 Δεν βλέπω κάποιο ενδιαφέρον για τα βιβλία!!Κανείς φιλομαθής? Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 το κινεζακι for me pls . ty με 2 καφεδες εχουμε 2 βιβλια ??? Παράθεση
HULK Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 Θελω να σκοτωσω κατι τυπους οποτε αν μπορουσες να μου φυλαξεις το KILL EVRYONE κερνάω κι εγω ! Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Απριλίου, 2011 @TOREADOR Για δεύτερο βιβλίο θα μπείς στα έξοδα!Κερνάς και τοστ @HULK Εγώ δεν κατάφερα ούτε μύγα να σκοτώσω,οπότε χαλάλι σου.Κατοχυρώνονται στους παραπάνω κυρίους!! Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Αν υποσχεθεις οτι δεν θα βγαλεις παλι overfull vs full εναντιων μου και οτι δεν θα νομιζεις οτι χανεις (νταξει μπερδευτηκες σε δικαιολογω) τοτε κερναω καφε χωρις να μου δωσεις βιβλιο και θα foldαρω και σε ολα σου τα raise.Σε περιπτωση που δεν θυμασαι την παρτιδα 346 4 Κ και ειχα Κ4 εγω και 66 εσυ.Callαρω το all in σου στο river και αρχιζεις την γκρινια για το που επεσες παλι και πως εχασες...Αχ τι παθαμε απο συντοπιτη...ΥΓ εννοεται ξερω οτι μπερδευτηκες και δεν το εκανες επιτηδες αλλα οσο να πεις χαλαστηκα για το monster pot που για λιγα seconds νομιζα οτι ηταν δικο μου.Τι hand εκείνο omg ....Θυμάμαι κοιτούσα και ξανακοιτούσα τον Ελ Konde για να δω εάν έλεγε αλήθεια ότι δεν κατάλαβε οτη κερδίζε...δίπλα μου ο Σταυρος να αφρίζει hahahaha Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Ed Miller David Sklansky Mason Malmuth Small Stakes HoldemEd Miller David Sklansky ΝΟ Limit HOLDEM THEORY AND PRACTICEΕγώ όμως δεν θα έρθω στο GSOP ,,,μπορούμε να το κανονίσουμε? Παράθεση
f4n4t1k Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Mathew παίζει να είμαι εγώ πάνω αν θες τα παίρνω για σένα, μιας και είδα το post σου . Παράθεση
Afas Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Τα Σουπερ System για μένα..ευχαριστώ.(έχω και 2 lower) Παράθεση
ElKonte Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 @ mathew Δηλαδή χωρίς να έρθεις θες και δύο βιβλία ε?Πας να γλιτώσεις το κέρασμα βρε τζαμπατζή Επειδή όμως είσαι εσύ χαλάλι σου τα δίνω στον f4n4t1k για delivery @Afas ένα lower για το καθένα πώς είναι δυνατόν να σου αρνηθώ!!Κατοχυρώνονται!! Παράθεση
Afas Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 ευχαριστω φιλαράκι! (έχει και παγώτο στο Garden) Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Ελ konde το κέρασμα προφανώς και θα το λάβεις !!!!!!! Και με το παραπάνω !!! ΟΚ δώστα στον φανατικ!!! Ευχαριστώ και καλή τύχη στα Σκοπιά!!!!!!! Παράθεση
Recommended Posts