Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αντιπαλος σε 46 χερια 39/7/39. Line check please ...

PokerStars No-Limit Hold'em, 5.5 Tournament, 200/400 Blinds 50 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

CO (t23458)

Button (t6944)

Hero (SB) (t19491)

BB (t32437)

UTG (t25242)

UTG+1 (t29932)

MP1 (t59182)

MP2 (t16391)

MP3 (t27180)

Hero's M: 18.56

Preflop: Hero is SB with Aspade.gif, Jclub.gif

7 folds, Hero bets t1084, BB calls t684

Flop: (t2618) Aclub.gif, 7club.gif, 4spade.gif(2 players)

Hero bets t1200, BB raises to t2400, Hero calls t1200

Turn: (t7418) 7heart.gif(2 players)

Hero checks, BB bets t2000, Hero calls t2000

River: (t11418) 6heart.gif(2 players)

Hero checks, BB bets t8000, Hero calls t8000

Total pot: t27418

Δημοσίευση

busted fd +sd θα μπορούσε να έχει αλλά με τον Α στο φλοπ μάλλον call θα έκανε.το ίδιο θα έκανα τώρα στο ρίβερ μόνο δε ξέρω αλλά δε χάνουμε από πολλά μόνο 44 και Α7.άντε και ΑQ .δε ξέρω εξαρτάται από το ένστικτο εκείνη την ώρα .πάντως φλοπ και τύρν δε θα άλλαζα κάτι

Δημοσίευση

39/7/39 ? φαδαζομαι ότι είναι στατς του χολδεμ μαναγερ ...μπόρι καπιος να μ πει ποια είναι γτ είμαι καινούργιος εδώ . ;όσο για το χέρι θα έπαιζα το ίδιο... τα draw δν βγαίνουν. τα υπόλοιπα δύσκολα αποφεύγονται δίπλα δίπλα στα βλινδς. μικρό το βετ του σχετικά στο τύρν οπότε πιο πιθανό χαμένο draw . με νυτς μάλλον θα φούσκωνε παραπάνω με άσο κάτω.

Δημοσίευση
39/7/39 ? φαδαζομαι ότι είναι στατς του χολδεμ μαναγερ ...μπόρι καπιος να μ πει ποια είναι γτ είμαι καινούργιος εδώ . ;όσο για το χέρι θα έπαιζα το ίδιο... τα draw δν βγαίνουν. τα υπόλοιπα δύσκολα αποφεύγονται δίπλα δίπλα στα βλινδς. μικρό το βετ του σχετικά στο τύρν οπότε πιο πιθανό χαμένο draw . με νυτς μάλλον θα φούσκωνε παραπάνω με άσο κάτω.

http://pokerland.gr/forums/erotiseis-arxarion/13464

Δημοσίευση
. εξαρτάται από το ένστικτο εκείνη την ώρα .πάντως φλοπ και τύρν δε θα άλλαζα κάτι

THIS .

Λίγο histrory / info αξίζει σε τέτοια χέρια .

Αν και ok καμία φορά είναι πολυτέλεια στα gamodonkaments .

Μάλλον call > fold γιατί πατοκουμπανε περισσότερο στα BvB χέρια.

Δημοσίευση

μόνη παρατήρηση στο river ,κερδίζεις όλα τα ax χ<j εκτός a7 που όμως θα το έπαιζε διαφορετικά λογικά...εγώ θα δοκίμαζα bet πρπ 1/2 του pot , για value από αυτούς τους άσσους, και παράλληλα σαν blocking bet , στην periptwsh που προσπαθήσει να μας κάνει outplay sto river με ένα μεγάλο bet ...το μόνο που χάνεις βέβαια είναι το bluff από missed draws , το οποίο εδώ υπάρχει...άρα όντως είναι και θέμα ενστίκτου και history εκείνη τη στιγμή...