PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 ΠΑΙΖΩ ΠΌΚΕΡ ΑΠ ΤΟ 2004 ΑΛΛΆ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 3 ΧΡΌΝΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΆ.ΠΉΓΑΙΝΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΑΛΛΆ ΤΟΥΣ TELEYTAIOYS 4 ΜΉΝΕΣ ΌΛΑ ΣΤΡΑΒΩΣΑΝΕ.ΠΟΛΛΆ ΆΣΧΗΜΑ ΣΗΜΕΊΑΑ ΆΠΕΙΡΑ ΧΑΜΈΝΑ ΚΟΙΝΦΛΙΠ Κ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑ ΣΤΟ ΜΗΔΈΝ.,ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΤΟ ΒΆΘΟΣ ΧΡΌΝΟΥΣ ΑΛΛΆ Κ ΘΕ ΜΈΡΑ ΤΡΏΩ Κ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΆΡΑ.. ΆΠΕΙΡΑ ΣΑΚΑΟΥΤ Κ ΤΟ ΕΒ AΠΕΛΠΙΣΤΙΚΆ ΠΙΣΩ..ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΘΥΜΑ Κ ΝΑ ΧΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑ ΑΠ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΟΥΣ..ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΙΩΕ ΤΡΑΠΕΖΙ 1/2ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΚΚ ΣΤΟ ΒΑΤΤΟΝ..ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΝΤΟΝΚ ΚΑΝΕΙ ΡΑΙΣΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΣΙΛΟ ΣΦΙΧΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΝΡΕΡΑΙΣΕ Κ ΜΕ ΖΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ..ΤΟ ΜΙΝΡΕΡΑΙΣΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣςΠΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΠΣΗ ΛΕς ΟΤΙ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΑΖΙ Τ Κ ΚΑΝΩ ΦΛΑΤΚΑΛΛ..ΦΛΟΠ 459 ΡΑΙΝΒΟΟΥ..ΒΕΤ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΛ ΕΓΩ..ΤΥΡΝ Κ ΒΕΤ ΑΥΤΟΣ ΡΕΡΑΙΣΕ ΑΛΛ ΙΝ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΜΙΤΙΝΤ..ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΕΨΗ ΚΑΛΕΙ Κ Μ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΑ ΡΙΒΕΡ ΑΣΣΟΣ .. Παράθεση
KENTAS Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Που είναι ο crf να πει,cool story bro Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Που είναι ο crf να πει,δροσερη ιστορια αδερφε Παράθεση
ALL IN??? Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 παίζω πόκερ από το enenintatessero....δεν το κόβω με τπτ......ότι και να παίζω χάνω.......αλλά θα το χνηγήσω λίγο ακόμη βας και κερδήσω τπτ κάποτε..... Παράθεση
ALL IN??? Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 οποίος θέλει να με στακκάρει ας μου το πει......έxω πολύ ρέντα σήμερα αλλά 0 bankroll Παράθεση
takearisk Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 δεν σου κρύβω φίλε όταν έφτασα να διαβάσω εκεί που λες ότι ήταν σφιχτός παίκτης όταν είδα π γραψες πως ekane minraise συγκινήθηκα ...Όταν δε άνοιξε ο άλλος AA ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου κ έπεσε στο φρέσκοσφουγαρισμένο πάτωμα κάνοντας τον χαρακτηριστικό ήχο πλιτς! Παράθεση
PANAGIOTIS_G Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2011 ευχάριστω για την συμπαρασταση.. Παράθεση
ucthelegend Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2011 Γιατί ειρωνεύεσαι Παναγιώτη? Παράθεση
every1lieS Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 οκ, έχασες 2 buy ins . δροσερη ιστορια αδερφε Παράθεση
souramaliki Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 12 Απριλίου, 2011 μια μεγάλη εισαγωγή για να ακούσουμε άλλο ένα bad beat ! τουλάχιστον προσπάθησε να γράφεις τους αγγλικούς όρους στη γλώσσα τους !!κομιτιντ αλλ ιν εβ σακαουτ μινρεραiσε Παράθεση
Recommended Posts