Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

γεια σου φίλε :)) καλωσήρθες.. όντος το φόρουμ είναι πόλη καλό και θα σε βοηθήσει αρκετά.. τώρα γνώμη μου για το ξεκίνημα σου είναι να διαλέξεις κάποιο από τα μικρά σιτε και να μείνεις αρχικά μακριά από τα μεγάλα έως ότου είσαι έτοιμος.. μικρότερη διακιμανση και γενικά πιο +EV καταστάσεις ειδικά για αρχάριους ;) καλή συνέχεια.. 8-)

Δημοσίευση

ευχαριστώ φίλε για την απάντηση...έτσι το σκεφτόμουνα και εγώ γιατί είναι αρχή ακόμα..ξέρεις να μου προτείνεις κάποιο?σκέφτομαι για βετοτο..είναι καλό σε θέμα με τις συναλλαγές??

• 1 month later...
Δημοσίευση

Κι εγώ poker.gr ξεκίνησα να παίζω φίλε πριν 3-4 μήνες και νομίζω ότι είναι αρκετά καλό και αξιόπιστο για νέους παίκτες...

Στα cash games αργά το βράδυ μπορείς να βρεις αρκετά ψάρια που μπαίνουν με πολύ μικρότερα stacks του ανώτατου απλά για "την πλάκα" ή "για να τζογάρουν" (όπως συνήθως ισχυρίζονται στο chat) από τα οποία μπορείς να επωφεληθείς...πρωινές ώρες μην μπαίνεις τα πράγματα σοβαρεύουν!

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τουρνουά με 3-5$ των οποίων τα έπαθλα αξίζουν...

Αυτά από μένα,καλή συνέχεια και καλή τύχη (ή μάλλον,"σωστή τύχη")! 8-)