jmaster Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 γεια σας παιδια..καινουργιος και εγω στην παρεα..πολυ καλο φορουμ...θαθελα να μου πειτε ενα καλο σαιτ για να αρχισω και εγω να παιζω ονλινε..αυτα για την ωρα..καλως σας βρηκα Παράθεση
GioOoOo Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 γεια σου φίλε ) καλωσήρθες.. όντος το φόρουμ είναι πόλη καλό και θα σε βοηθήσει αρκετά.. τώρα γνώμη μου για το ξεκίνημα σου είναι να διαλέξεις κάποιο από τα μικρά σιτε και να μείνεις αρχικά μακριά από τα μεγάλα έως ότου είσαι έτοιμος.. μικρότερη διακιμανση και γενικά πιο +EV καταστάσεις ειδικά για αρχάριους καλή συνέχεια.. Παράθεση
jmaster Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 ευχαριστώ φίλε για την απάντηση...έτσι το σκεφτόμουνα και εγώ γιατί είναι αρχή ακόμα..ξέρεις να μου προτείνεις κάποιο?σκέφτομαι για βετοτο..είναι καλό σε θέμα με τις συναλλαγές?? Παράθεση
GioOoOo Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαρτίου, 2011 για betoto δν ξέρω..ίσως κάποιος από εδώ μέσα μπορεί να σ πει λεπτομέρειες.. εγώ στην ongame (poker.gr , bwin ) παίζω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.. Παράθεση
kampanario Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2011 betoto είναι μέρος της ongame (ποκερικά μιλώντας) ....προτείνω ongame και party poker Παράθεση
m_pantal Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 30 Μαρτίου, 2011 φίλε καλός ήρθες στην οικογένεια η πιο αξιόπιστη στην από της μικρότερες ετεριες είναι η πόκερ.gr Παράθεση
Nureyev Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Κι εγώ poker.gr ξεκίνησα να παίζω φίλε πριν 3-4 μήνες και νομίζω ότι είναι αρκετά καλό και αξιόπιστο για νέους παίκτες...Στα cash games αργά το βράδυ μπορείς να βρεις αρκετά ψάρια που μπαίνουν με πολύ μικρότερα stacks του ανώτατου απλά για "την πλάκα" ή "για να τζογάρουν" (όπως συνήθως ισχυρίζονται στο chat) από τα οποία μπορείς να επωφεληθείς...πρωινές ώρες μην μπαίνεις τα πράγματα σοβαρεύουν!Από εκεί και πέρα υπάρχουν τουρνουά με 3-5$ των οποίων τα έπαθλα αξίζουν...Αυτά από μένα,καλή συνέχεια και καλή τύχη (ή μάλλον,"σωστή τύχη")! Παράθεση
vamvoux Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 8 Μαίου, 2011 σου προτείνω party poker και unibet μικρά σχετικά σάιτ με καλά τουρνουά όμως Παράθεση
Recommended Posts