ucthelegend Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 'Εχεις μήπως υπόψην σου ότι αυτές τις μέρες γίνεται το τουρ στο λουτράκι?... Παράθεση
kermit64 Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαρτίου, 2011 Ασφαλώς και το έχω.Προσπερνώ το περιπαικτικό σου ύφος λέγοντας ότι ok μένω σε αυτό.Πιθανότατα έχεις δίκιο. Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Dεν έχω λάβει κάποιο πμ από εσένα φίλε μου εκτός και αν μιλάς για μαιλ.όπως και να έχει το επειδή είμαι ακόμα στο λουτράκι και επειδή το ενδιαφέρον είναι παρά πολύ μεγάλο,(πάνω απο 50 άτομα) οπότε θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι να αξιολογήσουμε τiς αιτήσεις,ίσος και μήνας επειδή ακόμα παίρνουμε μηνύματα και υελουμε να είμαστε σίγουροι ότι κάναμε της καλύτερες επιλογές .όταν καταλήξουμε στα άτομα θα ενημερώσουμε από αυτό το thread . Παράθεση
kermit64 Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 27 Μαρτίου, 2011 Οκ Ακη σε ευχαριστώ.Ναι mail σου έστειλα.Θα το ξαναστείλω καλού κακού.Ασφαλώς είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος. Παράθεση
AndreasK Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2011 Τελικά τι έγινε με αυτό το θέμα; Παράθεση
vergitsis Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2011 ευχαριστουμε για τα mail όλων όσον ενδιαφέρθηκαν έχουμε καταλήξει σε 4 άτομα που συνεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή ,και αν αποφασίσουμε να επεκταθούμε από σεπτέμβρη θα ενημερώσουμε σε αυτό το thread . Παράθεση
nomidello Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2011 Για δες ο nomidello σου κάνει??Εχω μελλον?? Παράθεση
Recommended Posts