kasspav Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αντίπαλος loosing fish με στατς 16/13/100. Δικό μας image μεχρι πριν ενα χερι ηταν καλό, αλλά στο αμέσως προηγούμενο χερι εκανα ενα τραγικό call σε 3b shove SS με Α9 . Εμενα γενικά μου αρεσε το move , γιατί στο φλοπ θεωρησα ότι ειτε ειχε αδυναμη επαφή , είτε ειχε καποιο draw . Θα ηθελα γνώμες για να σιγουρευτώ ή να αναθεωρήσω.PokerStars No-Limit Hold'em, 33 Tournament, 1000/2000 Blinds 200 Ante (6 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.comSB (t29652)BB (t46247)UTG (t50344)Hero (MP) (t56039)CO (t56463)Button (t46814)Hero's M: 13.34Preflop: Hero is MP with Q, J1 fold, Hero bets t4500, 3 folds, BB calls t2500Flop: (t11200) 5, 3, 8(2 players)BB checks, Hero bets t5545, BB calls t5545Turn: (t22290) A(2 players)BB checks, Hero bets t45794 (All-In) Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 tha προτιμούσα να είχα παραπάνω από 6 outs για τέτοιο move Παράθεση
fun3s Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Κοίτα, απ τη μια, λόγω ότι είσαι στο bubble έχει σημασία το just take it down αλλά απ'την άλλη κανείς bet 2x pot. Κατά τη γνώμη μου παίρνεις μεγάλο ρίσκο. Το μόνο θετικό της κίνησης είναι ότι πάει πάσο κάποιους Α με τους οποίους θα έκανε call ένα second barrell, δεχόμενοι ότι στο turn θα δείξει δύναμη αν έχει κάποιον Α ή καλύτερο. Έχεις a ton of folding equity αλλά πιστεύω ότι το πόσοστό αυτής δεν αλλάζει σημαντικά είτε κανεις second barrell είτε overbet.Μπράβο που ποστάρεις μια τόσο αντισυμβατική παρτίδα.Επισης, δεν ξερω κατά πόσο μπορεί να έχει κάποιο σετ εκεί, αλλά φαίνεται λογικό ενα call pre με κάποιον όχι τόσο δυνατό Α, τον οποίο στο all in σου θα τον πετάξει αλλα όχι σε second barell. Aces up παντως δε νομίζω να πήγαινε κανεις πάσο στη θέση του.Επίσης το να κανει call το cbet σου με Α hi δεν είναι κάτι που βλέπουμε σπάνια, έτσι δεν είναι? Δεν ξερω αν βοηθησα, απλά εγραψα τις σκέψεις μου. Οσο για τον αν πρεπει να αναθεωρησεις, πιστεύω πως γενικα δε χρειάζεται, κρινοντας τον τροπο σκεψης σου όπως φαίνεται μονο απ'αυτη την παρτίδα, απλά λιγο περισσοτερη προσοχη... Ασ πουμε αν επεφτε Κ, αποκτούσε καλυτερη αξια το move απ'οτι τώρα με τον Α. Παράθεση
mpookis Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Ο Α που έπεσε στο τέρν είναι ιδανικός για να περάσεις την μπλόφα σου σαν αρχικός ρέισερ..αφού αν σε έβαζε για ακ αq αj τώρα θα πειστεί ότι χάνει και θα πετάξει μικρότερο ζευγάρι είτε κάποια επαφή ακόμη και draw χαντ...εκτός βέβαια αν κάνει τραπ με σετ...Σωστή η προσπάθεια για νέα blofa μετά τον Άσσο στο τέρν (είναι και μεγαλύτερες οι πιθανότητες να περάσει μια μπλόφα στο bubble ) αλλά δεν χρειάζεται all inn . ένα μπέτ 2/3 του ποτ περίπου είναι αρκετό για να πετάξει τα πιο πολλά φύλλα εκτός από σετ είτε ζευγη του άσσου π.χ. Α5.. ένα bet 9 με 11 χιλιάδες στο τέρν θα ήταν το ιδανικό, θα έδειχνε και μεgαλυτερη δύναμη ...αφού είναι πιθανοτερο να ερμηνευτεί από τον αντίπαλο σαν veleu μπέτ αυτό παρά το all inn . Παράθεση
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 μάλλον δεν έχουμε 6 ουτς ακόμα και τα ψάρια έχουνε μάθει πλέον να καλλάρουν με Α χι σε τέτοια βοαρδς...βασικά νομίζω πιο συχνά έχει Α χι παρά κάποιο παίρ. wtf με το τρανσλατιών Παράθεση
J0hnny_Dr@m@ Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 και αν φτάσει έτσι στο τύρν δεν το πετάει ποτέ με το line σου ίσως να το πετάξει αν κανείς μικρό bet στο τύρν και allin στο ρίβερ αλλά σίγουρα high ρίσκ Παράθεση
TOREADOR Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Δε μου αρεσει καθολου το ine σου,και ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω τι προσπαθεις. Πανω κατω συμφωνω με αυτα που γραφει ο funs . δε μπορω να βρω πολλα hands που κανουν just call to cbet σου και fold sto shove σου μετα απο A turn.to range του εχει πολλα Αχ hands και με αυτο το line δε βλεπω κανενα να foldarei (bet turn and shove river might work αλλα και παλι why bother? ) mono apenanti se weak fish pou paizei way above his br this line might work . Παράθεση
mathew ace Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 ΑΝ θες σώνει και καλά να μην εγκαταλείψεις το ποτ προτιμώ bet turn και shove στο ποτάμι . Συμφωνώ με ΤΟΡΕ Στο "why bother ?? " , και κλαίω με δράμα στο "wtf με το τρανσλατιών" . Check behind και reevaluate στο ποτάμι . Παράθεση
harima Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Δε ξερω ,δε καταλαβαινω τι Α high έχει στο turn που έφτασε αφού floatare το φλοπ. I mean με ποιον Α ο 20abbis callare και δε τα πήγε όλα preflop και callare άλλη μια το flop επειδή θεωρεί ότι μπορεί να τον πάει showdown ? στο bubble του FT ? wtf ?Εμένα μαρεσει το bluff σε αυτό το spot . Αλλά όχι με ξερό all in . modarw τα sizing για να tou τα τρίψω με ωραίο bet στο river . Παράθεση
sotiris4ad Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 πιστευω ότι τη βορουσες να πετύχεις τα ίδια αποτελέσματα κ με ένα bet στις 10-12.000 αφού θα τον αναγγάσεις να πάρει την απόφαση τ εκεί έτσι κι αλλιώς. δλδ γ να callarei εκεί 12.000 σημαίνει πως είτε είναι αποφασισμένος να τα βάλει είτε είναι καθυστερημένοςσε περίπτωση που κάνει call στο turn bet πάντως δεν είναι καλύτερο το give up στο ρίβερ?δλδ πόσο εύκολα θα πετάξει κάτι με το οποίο αποφάσισε να callarei το turn ???-ωραία ιδέα τη ήταν το check στο turn κ bet στο river καθώς tha φανεί σαν weakish play ότι χτυφσαμε το Α στ turn κ κάναμε pot control . Παράθεση
harima Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 -ωραία ιδέα τη ήταν το check στο turn κ bet στο river καθώς tha φανεί σαν weakish play ότι χτυφσαμε το Α στ turn κ κάναμε pot control .Νο way !!!! Παράθεση
sotiris4ad Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 -ωραία ιδέα τη ήταν το check στο turn κ bet στο river καθώς tha φανεί σαν weakish play ότι χτυφσαμε το Α στ turn κ κάναμε pot control .Νο way !!!!καλό θα ήταν η απάντηση να ήταν λίγο πιο μακροσκελής ώστε να γίνεται κατανοητός και ο λόγος . Παράθεση
noble Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 -ωραία ιδέα τη ήταν το check στο turn κ bet στο river καθώς tha φανεί σαν weakish play ότι χτυφσαμε το Α στ turn κ κάναμε pot control .Νο way !!!!καλό θα ήταν η απάντηση να ήταν λίγο πιο μακροσκελής ώστε να γίνεται κατανοητός και ο λόγος .Noooooo waaaaayyyyyy! Παράθεση
harima Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Sorry . Με check σου στο turn , αν αυτός δε έχει τίποτα (πχ κάποιο random missed draw η κάποιο κάτι showdownish που δε ξέρει και αυτό γιατί ποντάρει τότε απλά στο pairnei .)Αν απτην άλλη σου checkarei πολύ πιθανό να χει serious showdown value και bluffcatcher που perimenei να snapparei polu πιο light από το να του έπαιζες έργο στο τύρν.Κανείς δε checkarei magic Α pou xtupaei στο turn και θα ταν λάθος με τέτοια στακκ ti ποτ control . valuetown !!!!! (εκτός δε ξέρω γώ αν υπάρχει κανα περίεργο history ) επίσης τέτοια ιστορία πουλιέται πολύ δύσκολα . (αν ήταν να πίστει για κάτι πιο εύκολα θα σκεφτόταν ότι έχεις KK αν βαρέσεις ρίβερ παρά Ασσο ) Παράθεση
sotiris4ad Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 όντως...κάτι άλλο.πιστευεις πως εφόσον callarei στο τύρν έχει ελπίδα το river shove ? Παράθεση
perikles Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Δικό μας image μεχρι πριν ενα χερι ηταν καλό, αλλά στο αμέσως προηγούμενο χερι εκανα ενα τραγικό call σε 3b shove SS με Α9 . η φράση είναι κλειδί.. νομίζω είχες χάσει στιγμιαία τη συγκέντρωση σου ,και ξεκίνησες να κανείς ένα moove με πολύ μεγάλο risk !που σε άλλη περίπτωση δ νομίζω να επιχειρούσες σε τέτοι σποτ cb το φλοπ/ ,συμφωνώ με drama σε μικρό bet στο turn και όχι check όπως σωστά είπε ο harima και για river shove ! Παράθεση
kasspav Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 28 Μαρτίου, 2011 Ναι Περικλη το εχω καταταξει ήδη στην κατηγορία "πως καρφώνουμε ενα τουρ"...χαχαχα, ασχετα αν επεσα σε βραχο...2 ζευγαρια Α5...dawm fish ...! Παράθεση
Recommended Posts