Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παίζω ποκερ μόνο δυο μήνες και αφου έχασα κάποια μικρά ποσά μαθαίνοντας (ή νομίζοντας οτι μαθαίνω :P ) έκανα ένα μικρό διάλλειμμα διάβασα βιβλία είδα τουρνουά και βελτιώθηκα αρκετά (χωρίς να σημαίνει ότι έμαθα και ποκερ)...

Κατέληξα στο ότι μου ταιριάζουν καλύτερα τα sit and go σε σχέση με τα cash games κυρίως για ψυχολογικούς λόγους...

Νέο bankroll και μετά 55 παρτιδες (1+0,10) σε φυλλ tables στο paradise poker εχω τα εξής στατιστικα:

ROI : 55,84%

1η θέση:11

2η θέση:5

3η θέση:10

4η θέση:6

Μ.Ο 4,06

Θέλω τις συμβουλές σας αν αξίζει να ανέβω επίπεδο (2+0,2) ή ακόμα και να αλλάξω εταιρία (fulltilt ,pokerstars )...

Προφανώς το ΡΟΙ είναι ικανοποιητικό αλλά λόγω του μικρού δείγματος μη αντιπροσωπευτικό...Πιστεύω πάντως ότι είμαι σε καλό δρόμο...

Δημοσίευση

Με 50 € ξεκινησα...Οντως το δειγμα ειναι πολυ μικρο αλλα τουλαχιστον δεν ειναι αποθαρρυντικο...Εχω υπομονη δεν με ενδιαφερει να ανεβω αμεσα απλα αναρωτιεμαι αν σε μεγαλυτερο buy in θα χα μεγαλυτερα κερδη εστω και με μικροτερο roi

Δημοσίευση
Με 50 € ξεκινησα...Οντως το δειγμα ειναι πολυ μικρο αλλα τουλαχιστον δεν ειναι αποθαρρυντικο...Εχω υπομονη δεν με ενδιαφερει να ανεβω αμεσα απλα αναρωτιεμαι αν σε μεγαλυτερο buy in θα χα μεγαλυτερα κερδη εστω και με μικροτερο roi

έχει τεράστια διάφορα το επίπεδο τον αντιπάλων στα υψηλότερα stakes . πρέπει να έχεις κατανοήσει καλά τη στρατηγική push /fold , τους πίνακες του nash equilibrum και να ερμηνεύεις το HUD για να μπορείς να κερδίζεις σταθερά εκεί. ξεκινά multitabling στα stakes που παίζεις για αρχή . με το roi που έχεις θα μεγαλώσεις γρήγορα το bankroll σου. παίξε κανα δύο χιλιάδες SNGs μέχρι τα 5$-6$ και διάβασε το KILL EVERYONE η γράψου σε κανένα training site πρώτου ανέβεις .

ΥΓ : το roi θα πέσει στη συνέχεια για αυτό φτιάξε καλό bankroll

Δημοσίευση

Όχι δεν έχει τεράστια διαφορά το επίπεδο τον αντιπάλων στα υψηλότερα stakes. Ιδιαίτερα από το 1,1 στα 2,2 δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά. Οι παίχτες εκεί κατά το 90% δεν τηρούν κάποιο bankroll management απλά παίζουν τα τελευταία τους δολάρια πριν κάνουν την επόμενη κατάθεση. Η συμβουλή μου είναι εκμεταλεύσου ακριβώς αυτό και κάνε τα λεφτά σου τουλάχιστον $200 ή παίξε τουλάχιστον 200 παιχνίδια πριν ανέβεις όχι επειδή θα βρεις μεγάλες διαφορές αλλά για να μην σε φάει κανένα downswing.

• 1 month later...
Δημοσίευση

Δύο μήνες και 350 παρτίδες αργότερα το ΡΟΙ εφτασε 293,63%...Βγήκα δεύτερος σε ένα τουρνουα με έπαθλο 1400 ευρώ...Διάβασα 2 φορές τα Harrington και του Moshman καθώς και το Ευερυ Hand Revealed ....Τώρα παίζω και 2,2 + 3,3 sit n go αφου μου το επιτρέπει το bankroll Θα ήθελα να ασχοληθω με training videos για SNG ....Υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο site οπου να μπορώ για καποιο χρονικό διάστημα να δώ κάποια vide δωρεαν?

Δημοσίευση

έχει τεράστια διάφορα το επίπεδο τον αντιπάλων στα υψηλότερα stakes . πρέπει να έχεις κατανοήσει καλά τη στρατηγική push /fold , τους πίνακες του nash equilibrum και να ερμηνεύεις το HUD για να μπορείς να κερδίζεις σταθερά εκεί

Read more: Pokerland Φόρουμ - Αλλαγή επιπέδου??? http://pokerland.gr/forums/erotiseis-ar ... z1NDJtT8k5

Διαφορα επιπεδο εξαρταται σημερα επαιξα το greek monday 108$βυιν

tetoio αχαλίνωτο limping - call 6xBB raises δεν έχω ξαναδεί πουθενά.

και κάτι asterakia που paizoun στην ongame τη να po ..... PLAY WHERE YOUR RAISES ARE RESPECTED !

Και μετά τα 1200 tour δείγμα

50 παρτίδες είναι μια ώρα game !