kerkireos Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Παίζω ποκερ μόνο δυο μήνες και αφου έχασα κάποια μικρά ποσά μαθαίνοντας (ή νομίζοντας οτι μαθαίνω ) έκανα ένα μικρό διάλλειμμα διάβασα βιβλία είδα τουρνουά και βελτιώθηκα αρκετά (χωρίς να σημαίνει ότι έμαθα και ποκερ)...Κατέληξα στο ότι μου ταιριάζουν καλύτερα τα sit and go σε σχέση με τα cash games κυρίως για ψυχολογικούς λόγους...Νέο bankroll και μετά 55 παρτιδες (1+0,10) σε φυλλ tables στο paradise poker εχω τα εξής στατιστικα: ROI : 55,84% 1η θέση:11 2η θέση:5 3η θέση:10 4η θέση:6 Μ.Ο 4,06Θέλω τις συμβουλές σας αν αξίζει να ανέβω επίπεδο (2+0,2) ή ακόμα και να αλλάξω εταιρία (fulltilt ,pokerstars )...Προφανώς το ΡΟΙ είναι ικανοποιητικό αλλά λόγω του μικρού δείγματος μη αντιπροσωπευτικό...Πιστεύω πάντως ότι είμαι σε καλό δρόμο... Παράθεση
koskosmo Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Δεν εχει διαφορες το 1,10 απο το 2,20 αλλα εχεις πολυ μικρο δειγμα και δεν λες καν τι bankroll εχεις για να σου πει καποιος να ανεβεις η' οχι. Παράθεση
Kala_Azar Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 να πας άμεσος στο 10$ βου ιν. με τέτοιο Ροι αυrιο θα είσαι high stakes . Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 nosebleed stakes πέρα από την πλάκα συνέχισε να παίζεις εκεί μέχρι να έχεις τουλάχιστον 100 δολλάρια Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 70-100 buyins υπολόγιζε οτι πρεπει να εχεισ στα stake που παιζεισ. οποία stakes και αν είναι αυτά .μεγάλη διαφορασε παίχτες θα συναντήσεις μετά τα 10$. υποθέτω ότι παίζεις sngs τον 10 ατομβν . Παράθεση
kerkireos Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Με 50 € ξεκινησα...Οντως το δειγμα ειναι πολυ μικρο αλλα τουλαχιστον δεν ειναι αποθαρρυντικο...Εχω υπομονη δεν με ενδιαφερει να ανεβω αμεσα απλα αναρωτιεμαι αν σε μεγαλυτερο buy in θα χα μεγαλυτερα κερδη εστω και με μικροτερο roi Παράθεση
kerkireos Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 21 Μαρτίου, 2011 Ευχαριστώ παιδιά...Ναι των 10 ατόμων... Παράθεση
Gamer0044 Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Καλα... συνεχισε τη μελετη γιατι στα επομενα 50 sng θα ερθει ο κατηφορος. Παράθεση
lalimenos Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2011 Με 50 € ξεκινησα...Οντως το δειγμα ειναι πολυ μικρο αλλα τουλαχιστον δεν ειναι αποθαρρυντικο...Εχω υπομονη δεν με ενδιαφερει να ανεβω αμεσα απλα αναρωτιεμαι αν σε μεγαλυτερο buy in θα χα μεγαλυτερα κερδη εστω και με μικροτερο roiέχει τεράστια διάφορα το επίπεδο τον αντιπάλων στα υψηλότερα stakes . πρέπει να έχεις κατανοήσει καλά τη στρατηγική push /fold , τους πίνακες του nash equilibrum και να ερμηνεύεις το HUD για να μπορείς να κερδίζεις σταθερά εκεί. ξεκινά multitabling στα stakes που παίζεις για αρχή . με το roi που έχεις θα μεγαλώσεις γρήγορα το bankroll σου. παίξε κανα δύο χιλιάδες SNGs μέχρι τα 5$-6$ και διάβασε το KILL EVERYONE η γράψου σε κανένα training site πρώτου ανέβεις .ΥΓ : το roi θα πέσει στη συνέχεια για αυτό φτιάξε καλό bankroll Παράθεση
dmelissourgos Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 24 Μαρτίου, 2011 Όχι δεν έχει τεράστια διαφορά το επίπεδο τον αντιπάλων στα υψηλότερα stakes. Ιδιαίτερα από το 1,1 στα 2,2 δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά. Οι παίχτες εκεί κατά το 90% δεν τηρούν κάποιο bankroll management απλά παίζουν τα τελευταία τους δολάρια πριν κάνουν την επόμενη κατάθεση. Η συμβουλή μου είναι εκμεταλεύσου ακριβώς αυτό και κάνε τα λεφτά σου τουλάχιστον $200 ή παίξε τουλάχιστον 200 παιχνίδια πριν ανέβεις όχι επειδή θα βρεις μεγάλες διαφορές αλλά για να μην σε φάει κανένα downswing. Παράθεση
kerkireos Δημοσίευση 23 Μαίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2011 Δύο μήνες και 350 παρτίδες αργότερα το ΡΟΙ εφτασε 293,63%...Βγήκα δεύτερος σε ένα τουρνουα με έπαθλο 1400 ευρώ...Διάβασα 2 φορές τα Harrington και του Moshman καθώς και το Ευερυ Hand Revealed ....Τώρα παίζω και 2,2 + 3,3 sit n go αφου μου το επιτρέπει το bankroll Θα ήθελα να ασχοληθω με training videos για SNG ....Υπάρχει κάποιο εξειδικευμένο site οπου να μπορώ για καποιο χρονικό διάστημα να δώ κάποια vide δωρεαν? Παράθεση
Agrini69 Δημοσίευση 23 Μαίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 23 Μαίου, 2011 έχει τεράστια διάφορα το επίπεδο τον αντιπάλων στα υψηλότερα stakes . πρέπει να έχεις κατανοήσει καλά τη στρατηγική push /fold , τους πίνακες του nash equilibrum και να ερμηνεύεις το HUD για να μπορείς να κερδίζεις σταθερά εκείRead more: Pokerland Φόρουμ - Αλλαγή επιπέδου??? http://pokerland.gr/forums/erotiseis-ar ... z1NDJtT8k5Διαφορα επιπεδο εξαρταται σημερα επαιξα το greek monday 108$βυινtetoio αχαλίνωτο limping - call 6xBB raises δεν έχω ξαναδεί πουθενά.και κάτι asterakia που paizoun στην ongame τη να po ..... PLAY WHERE YOUR RAISES ARE RESPECTED !Και μετά τα 1200 tour δείγμα 50 παρτίδες είναι μια ώρα game ! Παράθεση
Recommended Posts