Themis Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2007 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Ρόιμπεν Πήτερς κερδίζει το EPT του Δουβλίνου, 2η η ΌμπρεσταντΜία ο Chris Vaughn, μία η Όμπρεσταντ, και ας έρθει καποιος να μου πει ότι το πόκερ δεν ειναι παιχνίδι ικανοτήτων... Παράθεση
Silencio Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2007 Έλα μου ντε... Πρέπει να ναι αστέρι η Νορβηγίδα...Ήρθε για να μείνει...19 και δαχτυλίδι wsop, 2η σε EPT και ιντερνετική σταδιοδρομία για σύνταξη...Αυτά είναι! Παράθεση
genok Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2007 Silencio έγραψε:Έλα μου ντε... Πρέπει να ναι αστέρι η Νορβηγίδα...Ήρθε για να μείνει...19 και δαχτυλίδι wsop, 2η σε EPT και ιντερνετική σταδιοδρομία για σύνταξη...Αυτά είναι!KAI SY AMA EPIANES TO FYLLO POY PIANEI EKEI THA EFTANES TO KALYTERO FYLLO EINAI AYTO POY KERDIZEI KAI OXI O ANTHRWPOS STATHIKE KAI ARKETA TYXERH STO WSOP OTAN EIDE ME 77 TOYS JJ TOY ANTIPALOY THS KAI ENA 7 STO FLOP THS EDWSE THN NIKH .PANTWS EINAI IKANOTATH PAIKTRIA KAI OXI AEROPOROS H DONKEY AN THELETEALLA AMA EPIANE SYNEXEIA J2 KAI 3 7 NA MOY ELEGES TI THA EKANE Παράθεση
Silencio Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2007 Εντάξει προφανώς θα έχει και καλό φύλλο σε τουρνουά που κερδίζει και η τύχη αναμφίβολα παίζει το ρόλο της..Αλλά είθισται στο πόκερ να σχολιάζουμε τα χέρια που παίζονται και όλοι βλέπουμε.. Και όχι φυσικά τα αναμέτρητα fold που κάνει ένας παίκτης σε τέτοια τουρνουά.. Το να φτάνει λοιπόν κανείς συνεχώς σε final tables τουρνουά τέτοιου μεγέθους, οφείλεται νομίζω όχι μόνο στα all in που κέρδισε και όλοι είδαν, αλλά και στα "γενναία" fold που δεν έχασε αν έμπαινε και μόνο η ψυχούλα της τα ξέρει.. Παράθεση
Themis Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 4 Νοεμβρίου, 2007 Μακροχρονια, οσες φορες πιασω εγω JJ τοσες φορες θα πιασει και η Ομπρεσταντ. Επισης,οσες φορες πιασω Κ3, τοσες φορες θα πιασει και η Ομπρεσταντ!Το ζητημα ειναι ποσο καλα εκμεταλλευεσαι τα καλα σου φυλλα, και ποσο ευκολα γλιτωνεις τις κακοτοπιες οταν σου τυχαινουν - και φαινεται οτι η Ομπρεσταντ τα καταφερνει μια χαρα και στους 2 τομεις... Παράθεση
genok Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2007 Αναφορά Δημοσίευση 5 Νοεμβρίου, 2007 Themis έγραψε:Μακροχρονια, οσες φορες πιασω εγω JJ τοσες φορες θα πιασει και η Ομπρεσταντ. Επισης,οσες φορες πιασω Κ3, τοσες φορες θα πιασει και η Ομπρεσταντ!Το ζητημα ειναι ποσο καλα εκμεταλλευεσαι τα καλα σου φυλλα, και ποσο ευκολα γλιτωνεις τις κακοτοπιες οταν σου τυχαινουν - και φαινεται οτι η Ομπρεσταντ τα καταφερνει μια χαρα και στους 2 τομεις...nai etsi fainetai kai giayto tha ths ypovallw protash gamoy h toylaxiston arravwnos kai oxi gia ta lefta ths :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Recommended Posts