Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

στο αμέσως προηγούμενο χαντ ο villain έχει κάνει open shove από utg.

Full Tilt No-Limit Hold'em, 3.3 Tournament, 120/240 Blinds 25 Ante (8 handed) - Full Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com

BB (t5584)

UTG (t8650)

UTG+1 (t19900)

Hero (MP1) (t6411)

MP2 (t11883)

CO (t4105)

Button (t16575)

SB (t10972)

Hero's M: 11.45

Preflop: Hero is MP1 with Jspade.gif, Jheart.gif

2 folds, Hero bets t512, 2 folds, Button calls t512, 1 fold, BB calls t272

Flop: (t1856) 6diamond.gif, 6spade.gif, Qheart.gif(3 players)

BB bets t5047 (All-In), Hero raises to t5874 (All-In), 1 fold

Turn: (t11950) 3club.gif(2 players, 2 all-in)

River: (t11950) 5heart.gif(2 players, 2 all-in)

Total pot: t11950

Results below:

BB had Qclub.gif, 10diamond.gif (two pair, Queens and sixes).

Hero had Jspade.gif, Jheart.gif (two pair, Jacks and sixes).

Outcome: BB won t11950

Δημοσίευση

Ε... αν πιστεύεις ότι ο άλλος αποφάσισε να καρφώσει τα 3 του δολλάρια δε μπορεί νάναι κακό το call . Τί να πεις.. whatever Δεν είναι δα και σποτ που συμβαίνει συχνά για να χρειάζεται ψάξιμο ;) gg

Δημοσίευση

ακριβώς σε αυτό το φύλλο τον έβαλα . Φοβάται τα 2 overs και ποντάρει για προστασία . Σε αυτά τα στακές δε ξέρουν να κάνουν slowplay . Πολύ εύκολο πάσο . θα βρεις δεκάδες καλύτερα σημεία να βάλεις της μάρκες σου .

Kasspav η λέξη καλός παίχτης χαρακτηρίζει το 3% τον παιχτών σε αυτά τα stakes .

Δημοσίευση

δεν ξέρω τη βάζω αυτή την παρτίδα γιατί νομίζω τον τελευταίο καιρό έχω γίνει πολύ

spewy /leveled και δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος.

δλδ μ κάνουν κάποια check/raise σε spots π δε μπορείς να έχεις check /raising range πχ Q33 κ τους τα καρφώνω σε μια προσπάθεια 'τιμωρίας' τους αλλά τελικά με callaroun με 66 κ κάτι τέτοια . πιστευετε πως είναι καλύτερα να πασσαρο σε τέτοια σημεία κ να μη προσπαθώ να τους κάνω outplay ..????

η σε αυτό το spot έχω δει να leadaroun κ με pps κ με Ahigh για αυτό θεώρησα πως το call δε μπορεί να είναι κακό .βάση stove τουλάχιστον είμαι μπροστά .χωριά π σκέφτομαι πως πρέπει να είσαι βλάκας γ να leadareis εκεί με Q η κανείς τρομερό leveling .

Δημοσίευση
δεν ξέρω τη βάζω αυτή την παρτίδα γιατί νομίζω τον τελευταίο καιρό έχω γίνει πολύ

spewy /leveled και δεν ξέρω αν κάνω κάπου λάθος.

δλδ μ κάνουν κάποια check/raise σε spots π δε μπορείς να έχεις check /raising range πχ Q33 κ τους τα καρφώνω σε μια προσπάθεια 'τιμωρίας' τους αλλά τελικά με callaroun με 66 κ κάτι τέτοια . πιστευετε πως είναι καλύτερα να πασσαρο σε τέτοια σημεία κ να μη προσπαθώ να τους κάνω outplay ..????

η σε αυτό το spot έχω δει να leadaroun κ με pps κ με Ahigh για αυτό θεώρησα πως το call δε μπορεί να είναι κακό .βάση stove τουλάχιστον είμαι μπροστά .χωριά π σκέφτομαι πως πρέπει να είσαι βλάκας γ να leadareis εκεί με Q η κανείς τρομερό leveling .

και εγώ πατξηαίνω πολα τέτοια της τελευταίες μέρες. πόλη σκατίλα. και πιστεύω ότι πρέπει να συνέχισης να τους κανείς outplay . της περισσότερες φορές είναι+.

οεγο απλά αν μουσιμβει κάτι τέτοιο tiltaro και σε γίνομαι ουτπλαυεδ σε σποτς που μοιάζουν αλλά δεν έχουν καμία σχέση εντέλει και πρέπει να φοολδαρο. αλλά όταν titaro .......

Δημοσίευση

Στα low stakes μην προσπαυθείται να κανεται leveling . Δεν υπαρχει λογος. Ετσι μου εχουν πει εδω και καιρο και οντως ετσι ειναι. Οταν τυχαινει και εχετε καλο παιχτη που να παιζει εκει παλι μην κανεται γιατι δεν θα παιξει ουτε αυτος με leveling . Μεινεται στο level 2.

Δημοσίευση
Στα low stakes μην προσπαυθείται να κανεται leveling . Δεν υπαρχει λογος. Ετσι μου εχουν πει εδω και καιρο και οντως ετσι ειναι. Οταν τυχαινει και εχετε καλο παιχτη που να παιζει εκει παλι μην κανεται γιατι δεν θα παιξει ουτε αυτος με leveling . Μεινεται στο level 2.

εγώ έχω ένα βασικό πρόβλημα. δεν μπορώ να κάνω με βάση τα πλάι ένα καλό range αντιπάλου. με κάποιο έβρος λάθους. δεν λέω να βρίσκο το τέλειο rrange .αλλα δυσκολεύομαι να κάνω μια καλή range για να κάνω τα ανάλογα maths μετά.

εσείς τη κάνατε στα μικρά stakes ? κάποια συμβουλή?

σωτήρη sory που ρβταβ την χαζομάρα μου στο τοπικ σου. αλλά ήταν ευκαιρία ;-)

Δημοσίευση

Περιορίσε τις μεγαλες μπλοφες (που θελουν σκεψη απο τον αντιπαλο), μερικες φορες πρεπει να κανεις καποια call που σε αλλες περιπτωσεις thinking αντιπάλων δεν θα έκανες, squeeze all in 22bbs και κατω σε profitable spot , pound the limpers , και μεγιστο use potition όταν βλέπεις αδυναμους αντιπάλους. Τους επιθετικους απλά πρεπει να τους περιμένεις σε μια γωνια και θα σε πληρώσουν :twisted: