Cynergy Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 10 Μαρτίου, 2011 moderator: διαχωρίστηκε το μήνυμα από το θέμα «Ακουστικά, γυαλιά, κουκούλα στο πόκερ και καζίνο Λουτρακι...». Δημιουργία νέας συζήτησης.Φίλε μου όταν λες "λέσχες" εννοείς Online ?Αν εννοείς Offline μπορείς να πεις καμιά ? Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2011 Θες και διευθυνσεις, συνθηματικα και contact person να φανταστω?Σοβαρεψου ρε φιλαρακο.. Παράθεση
Cynergy Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2011 Θες και διευθυνσεις, συνθηματικα και contact person να φανταστω?Σοβαρεψου ρε φιλαρακο..Από τον τρόπο που απαντάς το να απαιτείς και σοβαρότητα ε... πάει πολύ !!!Στο θέμα μας τώρα .... απάντησα στο μέλος Αντώνης που δήλωσε ότι πάει στο Λουτράκι για να είναι πιο σίγουρος ότι θα είναι δίκαιο το παιχνίδι αντί να πάει σε λέσχες. Ήταν μια δημόσια δήλωση και δεν βλέπω προσπάθεια για να κρύψει κάποιος κάτι. Επίσης στην ερώτηση που έκανα δεν απαίτησα η απάντησή του να είναι δημόσια. Από που πετάχτηκες τώρα εσύ να ειρωνευτείς δεν κατάλαβα.Βλέπω πετάχτηκε και κάποιος άλλος να πει "αστείος"...τι λες βρε παιδί μου.!!!Όπου γάμος και χορός η Βασίλω πρώτη. Παράθεση
Kanakopulanu Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2011 Απλά όσο να 'ναι φαίνεται ύποπτο ένα μέλος με 6 δημοσιεύσεις να ρωτάει για διευθύνσεις λέσχεων... Σκέψου το και μόνος σου.Αν θες τόσο πολύ να πας σε μια, ψάξε στη γειτονιά σου, θα υπάρχει σίγουρα.Μην περιμένεις όμως απο άγνωστους ανθρώπους σε ένα ποκερ φόρουμ να σου δώσουν και οδηγίες. Παράθεση
Cynergy Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Μαρτίου, 2011 Απλά όσο να 'ναι φαίνεται ύποπτο ένα μέλος με 6 δημοσιεύσεις να ρωτάει για διευθύνσεις λέσχεων... Σκέψου το και μόνος σου.Αν θες τόσο πολύ να πας σε μια, ψάξε στη γειτονιά σου, θα υπάρχει σίγουρα.Μην περιμένεις όμως απο άγνωστους ανθρώπους σε ένα ποκερ φόρουμ να σου δώσουν και οδηγίες.Κοίτα.. δε θέλω να πάω σε καμία....και μια και είναι τόσο ύποπτο παίρνω πίσω την ερώτηση..απλά δεν βλέπεις ότι η ειρωνεία ήταν περιττή ; Παράθεση
D.uK.e Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Δεν θελεις να πας σε καμια? Τοτε γιατι ρωτας..."Αν εννοείς Offline μπορείς να πεις καμιά "? Μη μου πεις ξερω. Ενδιαφερεται καποιος φιλος σου... Αστερια μου εσεις! +1 to the greek PDs ! Παράθεση
Cynergy Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Δεν θελεις να πας σε καμια? Τοτε γιατι ρωτας..."Αν εννοείς Offline μπορείς να πεις καμιά "?: : Μη μου πεις ξερω. Ενδιαφερεται καποιος φιλος σου... :lol: :lol: Αστερια μου εσεις! +1 to the greek PDs !??????????????????? Φίλε μου δεν σε καταλαβαίνω....σταματάω την παρακολούθηση αυτού του θέματος.Νομίζω ότι δεν υπάρχει καμιά βάση επικοινωνίας μεταξύ μας...προσπαθείς με το ζόρι να αποδείξεις κάτι και συνεχίζεις να υπονοείς διάφορα πράγματα...αφησέ το καλύτερα.Καλημέρα σε όλους... Παράθεση
ADMIRAL Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Πιστεύω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να εμπιστευτούμε τις Λεσχες της γειτονιάς μας.Εκτός από το αυτονόητο-να πάμε όλοι μέσα-υπάρχει και το θέμα της αξιοπιστίας του παιχνιδιου το οποίο ακουμπα σε όλα τα επίπεδα..:παίκτες,dealers τράπουλες, ασφαλής έξοδος με κέρδη...προσωπικά ξέρω τρεις κοντα μου ,έχω πάει να δω τι γίνεται,με ενημερώσανε για το παιχνίδι,αλλά δεν... Παράθεση
Cynergy Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Πιστεύω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να εμπιστευτούμε τις Λεσχες της γειτονιάς μας.Εκτός από το αυτονόητο-να πάμε όλοι μέσα-υπάρχει και το θέμα της αξιοπιστίας του παιχνιδιου το οποίο ακουμπα σε όλα τα επίπεδα..:παίκτες,dealers τράπουλες, ασφαλής έξοδος με κέρδη...προσωπικά ξέρω τρεις κοντα μου ,έχω πάει να δω τι γίνεται,με ενημερώσανε για το παιχνίδι,αλλά δεν...Έτσι είναι φίλε αλλά δυστυχώς κατι παρόμοιο συμβαίνει και στα online . Παρακολουθώ την διεθνή ειδησεογραφία του ποκερ, (όχι τα site που προμοτάρουν online αίθουσες αλλά κάποια του στυλ Poker cheat κλπ. Βασικά δεν είναι εύκολο να βρεις site που να ασχολείται με το Poker και να μην προμοτάρει ή να παροτρύνει τους παίχτες να μπουν και να παίξουν online ) και εκεί καταλαβαίνεις ότι είναι τόσο απλούστατο το να κλέβουν online που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι δεν το κάνουν..η τεχνολογία κάνει θαύματα !Κάνε Poker Cheat στο Google και θα δεις... Παράθεση
ADMIRAL Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Αναφορά Δημοσίευση 13 Μαρτίου, 2011 Πιστεύω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας για να εμπιστευτούμε τις Λεσχες της γειτονιάς μας.Εκτός από το αυτονόητο-να πάμε όλοι μέσα-υπάρχει και το θέμα της αξιοπιστίας του παιχνιδιου το οποίο ακουμπα σε όλα τα επίπεδα..:παίκτες,dealers τράπουλες, ασφαλής έξοδος με κέρδη...προσωπικά ξέρω τρεις κοντα μου ,έχω πάει να δω τι γίνεται,με ενημερώσανε για το παιχνίδι,αλλά δεν...Έτσι είναι φίλε αλλά δυστυχώς κατι παρόμοιο συμβαίνει και στα online . Παρακολουθώ την διεθνή ειδησεογραφία του ποκερ, (όχι τα site που προμοτάρουν online αίθουσες αλλά κάποια του στυλ Poker cheat κλπ. Βασικά δεν είναι εύκολο να βρεις site που να ασχολείται με το Poker και να μην προμοτάρει ή να παροτρύνει τους παίχτες να μπουν και να παίξουν online ) και εκεί καταλαβαίνεις ότι είναι τόσο απλούστατο το να κλέβουν online που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι δεν το κάνουν..η τεχνολογία κάνει θαύματα !Κάνε Poker Cheat στο Google και θα δεις...Ακριβώς αυτά ειδα και σάλταρα.Με ταχύτατες αλλαγές τράπουλας,ειδικά γυαλιά που βλέπεις τα φύλλα και πολλά άλλα.Γι'αυτό προς το παρόν εμπιστευομαι το Λουτράκι.Και η Παρνηθα βέβαια είναι αξιόπιστη αλλά εκεί δε μου αρέσει για άλλους λόγους ,που έχω γραψει σε άλλο thread .. Παράθεση
Recommended Posts